|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
Chlapci, chlapci, že vy všechno berete tak vážně. A s Majestym se člověk vždycky pobaví. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
60 x 6
80 x 6
100 x 6
120 x 6 prekvapivo v pohode
140 x 3
140 x 3
100 x 10
Jo, dve série so 140 po tri opáčka sám, to si nechám líbit.
tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
30ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
rozpažky s jednoručkami na mierne šikmej lavičke hore hlavou
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 51 reps
moc dobré
bicepsové zdvihy s ezkou
35 x 8
35 x 8
45 x 6
55 x 6
55 x 6
55 x 6
všetko naširoko
zhyby podhmat užší úchop
ja x 8
ja x 8
ja x 8
bicepsové zdvihy s veľkou činkou nadhmat
20 x 10
20 x 10
20 x 10
brucho
9 sérií
Dobrý, pokľudný tréning, dnes som ráno aj učil na gympli a mám z toho dobrý pocit:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
Dobrý, pokľudný tréning, dnes som ráno aj učil na gympli a mám z toho dobrý pocit:) |
Nj, ale jakej pocit maji zaci z tebe ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Žiaci verím, že dobrý, ja som kľuďas, boli aktívni, dalo sa, učím slovenský jazyk na gympli v rámci praxe a na základke etiku. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranná váha po vyprázdnení 85,5kg...sila sa (klop-klop) drží, priam stúpa, no nepozdáva sa mi to, asi bude treba opäť niečím nakopnúť
predkopávanie
15 x 4 série x 20 reps v každej
pekné pálenie i riadne prekrvenie
čelné drepy atg
60 x 5
60 x 5
80 x 5
80 x 5
100 x 5
110 x 5
vcelku dobré, aj keď štyri sérky predkopávania bolo trošku moc, nohy dosť vytuhli
legpress
180 x 15
220 x 15
220 x 15
bulhary
ja x 3 série x 12 reps v každej každou
zakopávanie
20 x 3 série x 15 reps v každej
dnes bez kŕčov, ale už som aj tak ledva stál
lýtka
8 sérií
brucho
6 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
posledné dni boli zaberák, stále ponocovanie s prácami a písaním, mal som dosť + neustále prechádzky tam a späť do školy, zo školy v tomto čase/nečase, nič moc no, ráno už iba 85kg kurnik, takže mrťák vynechaný a taký pokľudnejší tréning, ale došli nejaké tie doplnky ako kreoš či instantné bcaa od gaspariho, a veru lepšie som nemal, chuť i pocitovo lepšie ako amino x či aminofx, fakt pecka výrobok. Rich čakám už konečne ten sponzoring, jo a Luster by zas rád sponozirng od MP:)
sťahovanie hornej kladky s v držiakom čelom k gymu
4 série x 8 reps v každej
zhyby nadhmat naširoko
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 10
80 x 10
90 x 10
100 x 10
110 x 5
110 x 5
110 x 5
všetko nadhmat a dbanie o techniku
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom
4 série x 10 reps v každej
benč na úzko
60 x 8
80 x 5 stopky
100 x 2 stopky
110 x 2 stopky
110 x 2 stopky
120 x 2
120 x 2
130 x 2
130 x 2
100 x 10
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
5ka x 12 každou
7,5ka x 10 každou
10ka x 8 každou
12,5ka x 6 každou
12,5ka x 6 každou
12,5ka x 6 každou
tricepsové sťahovanie kladky podhmat jednoruč
3 série x 10 reps v každej každou
pullovrik s 5kou
3 série x 25 reps v každej
ala rehab, príjemné
brucho
10 sérií
Zajtra voľníčko a v sobotu sa teším na pushpressy! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
Jj kreoš klasika, zobral som najlacnejší od stillmassu, ktorý svojou konzistenciou necháva za sebou všetky creapure výrobky heh a šlape dobre, monohydrát je monohydrát. Ej s tým chrbtom je to nepríjemné, verím, že sa to bude deň po dni zlepšovať, za týždeň si ok a aspoň si oddýchne aj celé telo etc. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Takze ked mas nieco z treningu vypustit, odnesu si to tahy? Sklamany som :D
| Turakam napsal: | | Jj kreoš klasika, zobral som najlacnejší od stillmassu |
Ja od nich beriem vsetko, lahoda _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
tymi instantnymi bcaa mas na mysli tabletky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
Nie, myslím práškové bcaa ochutené, navykol som si ich piť počas tréningu, tieto od Gaspariho majú naviac aj tú hydratačnú zložku podobne ako scivation extend, ako neviem, ale pripadalo mi to ako ubervoda, proste nečakane príjemný pocit, že by som to pil stále:) výrobok má názov presne Gaspari Aminolast - dávam tak 1,5 dávky na 6 deci, čo vypijem počas trenálu, chuť opäť melón a lepší som nemal, ani trošku umelej pachute, sranda.
Ad Ráchela.: presne tak, ale nie:), ťah zaradím v sobotu, nemá zmysel to nasilu hrotiť, ako hrotím už posledné 3-4 štvrtky vždy po rozlietanom dni, je to útrpné a pocitovo i technicky nič moc, len silou vôle vydrené... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
som hladal na gaspari stranke a bcaa-cka tam mali len tabletkove preto mi to prislo divne co to splietas o instantnych. Teraz je to uz jasne. Asi vyskusam aj ja, aj ked to nie su ciste bcaa, stale je tam 5g bcaa na jednu davku + dalsie 2 amino + peptiidy leucinu. Mozno je to v konecnom dosledku este lepsie ako ciste bcaa. Tak dik za tip :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
pushpress
os x 10
40 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 3
100 x 3
110 x 1 + podržané tak 5s+
veru nezvyk trošku, keďže som to nešiel asi tri týždne, ale dalo sa
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 10
25ky x 5
30ky x 5
32,5ky x 3
35ky x 3
40ky x 3
Bol som trošku unavený z pressov, takže som zvolil nižší počet opáčok, aby som aj tie 40ky opäž zmákol, a dobre som urobil, vždy mám pri nich trochu strach z nahodenia, ale vyleteli pekne.
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 3
100 x 3
120 x 3
140 x 1
140 x 1
150 x 1
150 x 1
snaha o speed deadlifty + všetko ndhmat, čo je v tejto trnavksej posilke dosť obtiažne vzhľadom na kĺzavú osu, takže tie 150kové sérky boli PR na nadhmat tu
powerclean
60 x 2
60 x 2
70 x 1
70 x 1
80 x 1
80 x 1
90 x 1
90 x 1
po dĺĺĺhej dobe aj premká, keďže biceps sa zdá už ok, šiel som pozvolna, no 60ky tam už lietali, že mi div zuby nevybilo, takže som aj prihodil, a napriek dlhšej absencii od tohoto cviku, tam bola dynamiku a šlo to vcelku dobre nakopávať
rozpažky s jednoručkami v sede v predklone
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
facepulls
4 série x 10 reps v každej
brucho
12 sérií
Veľmi dobrý a pocitovo príjemný tréning, fakt si cvičenie užívam, normálne to mám jak rituál, že idem do posilovni a vychutnávam si tie pohyby a čo telo dokáže.
Sučasné suple inak:
proteíny - striedanie hydra od FA (doberá sa), kaseínu od FA, matrixu od syntraxu podľa potreby a určenia
kreatín - 10 - 20g denne v rozdelených dávkach
bcaa/aminá - počas tréningu 1,5 dávky aminolast od gaspariho
pred tréningom: 2kof. tabletky + 1g cčka
vitamíny: d, zinok, cčko, na oči s luteínom, omega 3, kĺbovka _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
kam chodis v Trnave, do Pohody?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|