|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Hore do ROHčka na námestí, pohoda je na mňa moc snobská, necítim sa tam dobre, sem chodia aj sparingovia + tuto už tých ľudí relatívne poznám a vyhovuje mi prostredie/atmosféra, plus sa tam nezvykne veľa ľudí motať okolo silového stojanu, čo mi len vyhovuje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
maju aj nejaku stranku? keby si mohol dat link, dakujem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
pogooglil som a ejha, majú aj stránku už:
http://www.fitnesstirnavia.sk/galeria.html _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
vyzera to tam pekne, dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Tak ale jak som pozeral tvoj log, no ehm, neviem neviem, či by si si tam zamakal, jednoručky najväčšie sú 40ky a závaží na olympisjké osi pomenej:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
60 x 12
80 x 6
100 x 6
120 x 6
140 x 3
145 x 1
120 x 6
silovo to nebolo úplne optimálne, bol som napriek dobrému rozcvičeniu etc. stuhnutejší ako obvykle, tak som trošku sily ušetril na šikmý
benč na šikmej lavičke hore hlavou
os x 12
60 x 10
80 x 10
100 x 5
100 x 5
hecli sme sa premiestniť si lavičku a dať s voľnou váhou a darmo voľná váha je voľná váha, sadlo to fakt dobre, aj so stovkou istota
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
ja x 15
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 31 reps
lahôdka, posledné opáčka ultrapomalé
bicepsové zdvihy s ezkou
os x 36
25 x 6
25 x 6
35 x 6
35 x 6
45 x 6
45 x 6
55 x 6
55 x 6
55 x 6
striedanie široký/úzky úchop po sériách
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkou na šikmej lavičke v stoji jednoruč
10ka x 10 každou
15ka x 10 každou
20ka x 10 každou
20ka x 10 každou
pecka toto raz za čas, výborne berie
zhyby podhmat užší úchop
ja x 12
brucho
6 sérií
Pocitovo dobrý tréning, precítené to, čo malo byť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne po říjen 29, 2012 11:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
aha, no ja v Trnave cvicim maximalne jeden krat za tyzden, ked idem zo skoly, takze na nejaky treningovy den to moze stacit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Tak to áno, jasné, kam chodíš na školu? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
UCM, 1 rocnik Mgr., etnologia - taka sranda, ktora nema velke uplatnenie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
po dlhej dobe doma a vybral som sa, reku, na plaváreň:) a čo čert nechcel zhruba vtedy sa tam dovalil aj celý manšaft levického futbalového tímu, našťastie už som sil. stojan zabral, takže ma to priamo nerušilo, no bolo to zaujímavé pokúkaníčko, to teda hej. Toľko 60kilových chalanov s nohami do o, riadne nastajlovanými hárami a dobrými lýtkami v štucniach (ehm, sme v posilke, či?) sa len tak nevidí...O nejakej rozcvičke pred priamym útokom na benč či pekdek a mulťák sa môže zdať asi len mne, tu to nehrozilo, tak tento dav sa tam polhodku chaoticky motal a potom asi padla fáza tréningu prabvdepodobne krásne označovaná ako silová prírpava a išli preč, niečo podobné som zažil aj s miestnymi basketbalistami (černoch, ktorému sa gete po zem vyhrnujú až na hlavu pri legresse atd. atd. srandy kopec), darmo metodika tréningu v posilovni má tu silnú trénerskú základňu, len čo je pravda.
predkopávanie
3 série x 12 reps v každej
čelné drepy atg
55 x 5
55 x 5
75 x 3
75 x 3
105 x 3
105 x 3
115 x 1
115 x 1
115 x 1
115 x 1
115 x 1
pri posledných sérkach riadne zahmlievania pred očami, inak silovo trošku rezerva, sústredil som sa na techniku
hang clean
55 x 3
55 x 3
65 x 3
65 x 1
75 x 1
75 x 1
75 x 1
75 x 1
75 x 1
dobré, dostávam sa do toho a prijde mi to dynamickejšie jak bejvávalo, čo ma teší, silovo rezerva
zhyby nadhmat naširoko
ja x 3
ja x 3
ja x 3
ja x 3
ja x 3
bulhary
ja x 3 série x 10 reps v každej každou
lýtka
8 sérií
brucho
7 sérií
dnes čo-to popridávané do trenálu, na čo niekdy nezvýši čas, nebolo zaradené a pod., dalo sa _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes taký pokľudný, priam lenivý tréning areáli, kecal som s kamošom
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
25 x 15
35 x 12
45 x 10
45 x 10
také ponaťahovanie, aklimatizovanie
mŕtvy ťah
80 x 5
80 x 5
110 x 3
130 x 3
150 x 3
160 x 3
všetko nadhmat
príťahy so spodnou kladkou s berany (nový držiak v areáli, že čože?:), ale dosť tenké držadlá)
55 x 10
75 x 10
95 x 10
95 x 10 + 45 x 10
benč na úzko
60 x 8
80 x 5
100 x 5
110 x 5
ľahké, šetril som sa na zajtrajší military
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou
35 x 12
45 x 12
55 x 12
65 x 10 + 45 x 8 + 25 x 8
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
7,5ka x 4 série x 10 reps v každej každou
pullovrik s 10kou
1 séria x 31 reps
brucho
7 sérií
heh, tu asi najvyššia intenzita počas tréningu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Areal
Ja som bol v pondelok skusit tu novu posilku v LV a rovno ti vravim, nemusis skusat, je to nanic. _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Hehe ok, dík za info, inak Miško v sobotu od siedmej na starom byte, vodka od kamaráta z černobylu, potom tour de bar, verím, že sa tentokrát pridáš:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Jojojooooj, asi by som sa uz nechal zlakat na alkohol vynimocne :D Avsak nie som v Leviciach tento vikend. Je mi to blbe takto ta odmietnut, zabavte sa! _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
sad panda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|