Pravdupovediac idem o trošku užší úchop, ale inak dosť podobne, presne o tomto polohovaní hrudníka a smere dráhy činky som hovoril, netuším, kto je tá dáma, no sranda, že to chodím podobne.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Pravdupovediac idem o trošku užší úchop, ale inak dosť podobne, presne o tomto polohovaní hrudníka a smere dráhy činky som hovoril, netuším, kto je tá dáma, no sranda, že to chodím podobne.
Proste to natoc, urcite nejsem jedinej co by chtel videt nejaky to video kde cvicis
Proste to natoc, urcite nejsem jedinej co by chtel videt nejaky to video kde cvicis
na jednom z videí dávam mrtvolu s ráchelom 200 x 3, či raz tlaky 40ky x 7 na ramená, sú v logu, treba pohľadať.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Žádám quick tip od profíka, u těch military v jaké pozici máš lokty? Myslím jestli spíš do stran a pod činkou nebo je tlačíš co nejvíc dopředu a vystrčit?
A máš ještě nějaké tipy jak ten military zlepšit, na co si dávat pozor, na co se soustředit apod.? Klidně odpovídejte i někdo jiný ať to tu turakamovi trošku zaspamujem
Na T-nation tě vyslyšeli, je to sice pro pushpress, ale jsou tam rady, co by se daly samozřejmě využít i pro military.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
"Conor Bless"
benč
os x 12
60 x 8
80 x 8
100 x 8
120 x 5
140 x 2
140 x 2
140 x 2
benč na šikmej lavičke hore hlavou
60 x 10
80 x 5
100 x 5
110 x 5
110 x 5
voľná váha sadla fakt dobre, snažím sa o maximálny výbuch nahor, hádam to niečo pridá aj na tlaky etc.
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
ja x 15
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou
4 série x 10 - 12 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
5ka x 10 každou
10ka x 10 každou
12,5ka x 6 každou
12,5ka x 6 každou + 5ka x 20 každou
brucho
7 sérií
a dom, nič moc, nejako zima v gyme, skrúcalo mi črevá...
"Conor Bless"
čelné drepy atg
os x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 3
100 x 3
110 x 1
115 x 1
120 x 1
125 x 1
130 x 1 PR pomerne easy
135 x 1 PR jo!
konečne sa to zlomilo a hlavne som sa odvážil, napriek tomu, že som cítil trochu pnutie od hamstringa k zadku, ale tak snažil som sa perfektne rozcvičiť a ísť do toho bez rešpektu a agresívne a podarilo sa.
power clean (pc)/hang clean (hc)
60 x 5, 1xpc, 4xhc
60 x 3, 1xpc, 2xhc
70 x 2, 1xpc, 1xhc
80 x 2, 1xpc, 1xhc
80 x 2, 1xpc, 1xhc
80 x 2, 1xpc, 1xhc
90 x 1 pc
90 x 1 pc
90 x 1 pc
60 x 10 hc, možno aj viac, perfektne mi to lietalo a zapadalo, trapéz dobre pumplý heh
zakopávanie
4 série x 20 - 8 reps
postupné pridávanie váhy
bulhary
ja x 3 série x 10 reps v každej každou
predkopávanie
3 série x 15 reps v každej
brucho
8 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
dobrý tréning, bola chuť aj energia
"Conor Bless"
Zdar,
mŕtvy ťah
60 x 5
60 x 5
100 x 3
100 x 3
140 x 3
140 x 3
140 x 3
všetko nadhmat (akurát), snaha o explozívny záber
príťahy v predklone s veľkou činkou
100 x 8
100 x 8
100 x 8
100 x 8
sadlo neskutočne dobre, plný rozsah a precízne opáčka
zhyby nadhmat naširoko
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
zhyby s v držiakom
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
benč na úzko
os x 8
60 x 5
80 x 5
100 x 5
110 x 3
120 x 3
130 x 1
135 x 1
140 x 1 pekne vyletala
140 x 1
100 x 12 PR na počet reps
kladiváky
5ky x 12
10ky x 10
15ky x 10
20ky x 10
20ky x 10
20ky x 10
uff, mal som dosť veru
brucho
7 sérií
dobrý tréning
"Conor Bless"
Zdar,
štvrtkové tréningy vzhľadom na hamronogram dňa, nestoja za veľa, ale tak snaha tam vždy je veľká, no výkony či chcem či nehcem kvôli únave neoslnia
military press
os x 8
40 x 6
60 x 5
60 x 5
70 x 3
80 x 3
90 x 1
90 x 1
90 x 1
dnes viac reps ani omylom
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 6
30ky x 6
40ky x 5 PR na počet reps
znížil som tu počet sérií, nech ostane trošku sily naviac na 40ky a podarilo sa vydrieť viac
military press spoza hlavy
60 x 5
60 x 5
60 x 5
všetky opáčka pokladané na trapéz, čakal som kamoša a mal ešte dosť cvičiť, tak reku, že si skúsim niečo ala bear komplex
bear komplex (alebo niečo také, teda mŕtvy ťah + hang clean + čelný drep + pushpress + zadný drep + pushpress spoza hlavy)
60 x 2 uff no mám dosť, váha ništ, ale kondička, ehm...
60 x 3
60 x 3
60 x 3
chcel som pridávať kolá, že pôjdem aj 4, potom v ďalsej sérii 5 atd., ale nebola vôla, tobôž nie kondička heh, toto rešpekt cfiťákom, pre mňa smrť
facepulls
4 série x 10 reps v každej
rozpažky v jednoručkami v predklone
5ky x 10
5ky x 10
5ky x 10
5ky x 10
brucho
10 sérií
"Conor Bless"
Joj Bear komplex je opravdu , doporučuju snížit váhu na 50kg, případně i 40kg - pořád to dá dost zabrat. Na druhou stranu jednou za čas to není vůbec špatná alternativa.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
menej nehrozí, váha lietala sama, ale už som mal značnú čas tréningu za mnou a verím, že keby sa mi chcelo sa hecnúť, tak dajme tomu tých 5 kôl by som otočil, ale presne ako píšeš - budem z času na čas zaraďovať a snažiť sa pridávať viac na jeden záťah, nech sa telo trošku šokne:), pri nohách/ramenách to môžem skúsiť zaraďovať.
"Conor Bless"
Tak tak, přesně takový "finisher". Pak jsou ještě nějaké další varianty, tuším frog komplex, na další si nevzpomínám.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
tak teraz som dal opäť ľadovú sprchu, ako vždy, ale obtiažnosť sa plynule zvyšuje, bo teplota vonku klesá a to, čo tečia v polohe úplne nadoraz zo studenej, tak to je panečku už pekný mráz, no som zvedavý, ako to bude pokračovať, ked bude vonku mínus desať:)
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru