|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
military press
os x 10
40 x 10
60 x 5
70 x 5
80 x 3
80 x 3
90 x 1
90 x 1
90 x 1
únava sa kumuluje
military press spoza hlavy
60 x 5
60 x 5
60 x 5
všetky opáčka pokladané na trapéz
rozpažky s jednoručkami v stoji
5ky x 15
7,5ky x 12
10ky x 12
10ky x 12
krčenie ramien s kotúčmi 20kg
3 série x 12 reps v každej
facepulls
3 série x 12 reps v každej
benč na úzko
60 x 6
60 x 6
80 x 3
100 x 3 stopky
100 x 3 stopky
110 x 3
120 x 3
130 x 2
140 x 1 (s dopomocou) + 100 x 6
heh vcelu to šlo napriek tomu, že som makal ramená predtým, ale proste tricák bez úzkeho, to nie je ono:)
tricepsové stlačovanie kladky podhmat jednoruč
4 série x 10 - 12 reps v každej každou
kickback s jednoručkou
5ka x 10 každou
10ka x 10 každou
10ka x 10 každou
brucho
7 sérií
a dom, spodok mám rozbitý, o vršku ani nehovoriac jak stále idem do maxima, dám preventívne 2 dni voľno a v piatok potom oddýchnutý (dúfam) na benč _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
Tak na těch tlacích za hlavou zapracuj. Oproti těm super tlakům v leže i military před hlavou, je to slabota.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
Nechci mluvit za Turakama, ale už, tuším, psal, že za hlavou to jezdí jenom "kompenzačně" s lehčí vahou  A osobně s tím souhlasím, protože ramena při tlacích za hlavou vážně nejsou v nejlepší pozici...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
Co to je ....kompenzačně? Když tomu cviku věnuješ zásadně menší práci se zásadně nižší váhou, tak stejně nic nevykompenzuješ. Aby se neřeklo? Ramena při military před a za hlavou nejsou zase v tak odlišné poloze. Osobně mám maxima před i za prakticky stejná. Kdyby se té polohy bál, nejezdil by až na trapézy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
Jinak koukám, že si typ, co jede podle plánu, ať je rozsekanej jak chce. Nemáš chuť, když cítíš únavu, dát si volno?
A ještě jsem se chtěl zeptat, co říkaj gympláci na to, že maj tak silného učitele?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:39 pm Předmět: |
|
|
No môj plán je proste neprestať cvičiť a snažiť sa neustále aspoň kilečko po kilečku/opakovanie po opakovaní zlepšovať, u mňa ako presvedčeného naturála je to síce niekedy taká sínusoida, nedá sa mi konštantne na všetkých cvikoch veľkej trojky a tlakoch držať silu rovnako, no práve aj preto sa usilujem o vyvarovanie sa tréningových absencií, imunitu mám dobrú, otužujem, u lekára som nebol možno aj štvrtým rokom, baví ma to, ale že by som zas nejak úplne striktne držal stravu a pod., to nie. Keď sa však únava a pocit opotrebovania nakumuljue, tak preventívne dám ten jeden deň voľna naviac, no hehe, ale stále užívam kĺbovku, vitamínov dostatok a pod.
- military za hlavou jazdím nie dlho, roky mi neprišla z vlastného biomechanického hľadiska táto poloha výhodná, toto zaraďujem ako takú obmenu s vidinou možnej nápomoci pre zvýšeniu tlaku pred hlavou
- heh no momentálne mi prax na čas skončila, ale mal som šťastie na fakt dobré kolektívy, v jednej triede bolo na literatúre ticho ako v kostole, fakt sa snažili a zapájali, úplne dobrá, kľudná atmosféra, takže som mohol byť spokojný, u starších bolo tiež v pohode a ono nemyslím si, že keď mám na sebe sveter a pod., že nejak extra vidieť, že cvičím, bo som pomerne nižšej postavy a stále si pripadám pomerne štíhly:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne út listopad 27, 2012 11:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
Jezisi Johny ty jsi strasny tlakofil, z tech tvych prispevku jde citit zavist a sebeukojovani sveho ega _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:45 pm Předmět: |
|
|
To bych ho asi nechválil. Člověk tu několikrát pochválí kluka za jeho tlakovou sílu a jednou se zmíní "káravě"  a už je závistivec. Tak s tím běž do prdele. Mimochodem moje tlaková síla na rovné lavici stojí za zlámanou grešli, a ramena bych si představoval taky o dost silnější. To k té tlakofílii.
Naposledy upravil Johncreasy dne st listopad 28, 2012 12:19 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:49 pm Předmět: |
|
|
Turakam: Já myslel, že už učíš nastálo. Tak to potom jo. Máš v plánu se tím živit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 11:58 pm Předmět: |
|
|
Rád by som. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:27 am Předmět: |
|
|
Uvidím ešte ako to dopadne s výškou, či nezostanem na doktorantúre, ale primárne sa budem snažiť dostať na stredné, no je to ešte hudba budúcnosti. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 6:58 am Předmět: |
|
|
Ja tlaky za hlavou taky nemam rad, je to zbytecne nebezpecne. Vyrazy nebo pushpressy za hlavou jsou o necem jinem
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dva dni voľna a mazanie úponu v ramene pomohli, takže dnes som bol natešený na tréning a šlo to dobre, aj ked istá stuhnutosť tam bola. Inak ranná váha po vyprázdnení 88,5kg, holt jem blbosti, ale tých 90 tam chcem stabilne a stále je to v relatívne rovnakej kvalite.
benč
60 x 8 poomaly
60 x 5
80 x 5
100 x 5
120 x 5
140 x 3
150 x 1
s istotou
benč na šikmej lavičke hore hlavou
60 x 10
100 x 6
100 x 6
100 x 6
100 x 6
toto sadlo s voľnou váhou perfektne, dosť ma tento cvik v poslednej dobe baví
rozpažky s protismernými kladkami
4 série x 12 reps v každej
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 50 reps
záverečné rozpálenie:)
bicepsové zdvihy s ezkou
15 x 15
35 x 8
55 x 6
60 x 6
60 x 6
kladiváky
5ky x 12
20ky x 8
20ky x 8
20ky x 8
20ky x 8
zhyby na konštrukcii z klikov na bradlá kladivový úchop
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
poomalé opáčka s podržaním
skotovka
jednoruč:
3 série x 10 reps v každej každou
obojruč:
3 série x "21"ka
čítanie Drapovho logu mi nerobí dobre, potom to dopadá takto, že idem na bicek xy sérií/cvikov heh, ale ruky teda napumpované že strach
brucho
10 sérií
good _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|