|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
Dajte mi pokoj s blbinami. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Vdaka, cítim, že na drepoch by to mohlo konečne ísť, to drtenie nôh a gluteálov akoby začalo prinášať svoje ovocie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Me teda nejaky shyby a muscle ups a dalsi crossfit magoriny nezajimaj, ale co nejaky video 3x BW military a nebo foto formy, a nevymlouvej se, ze neni cim a kdo atd... |
Shyby a muscle ups jsou crossfitovy blbiny? Měl by sis rozšířit obzory judsone
turakam: to sis na sebe ušil bič sám, tebe to napadlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Judson napsal: | Me teda nejaky shyby a muscle ups a dalsi crossfit magoriny nezajimaj, ale co nejaky video 3x BW military a nebo foto formy, a nevymlouvej se, ze neni cim a kdo atd... |
turakam: to sis na sebe ušil bič sám, tebe to napadlo |
jj, ale ked si pozrieš tú konverzáciu, tak som tom písal, že raz by som to vyskúšal, nie, že idem teraz hľadať miesto a skúšať lol _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Oddo napsal: | | Judson napsal: | Me teda nejaky shyby a muscle ups a dalsi crossfit magoriny nezajimaj, ale co nejaky video 3x BW military a nebo foto formy, a nevymlouvej se, ze neni cim a kdo atd... |
turakam: to sis na sebe ušil bič sám, tebe to napadlo |
jj, ale ked si pozrieš tú konverzáciu, tak som tom písal, že raz by som to vyskúšal, nie, že idem teraz hľadať miesto a skúšať lol |
Beztak už to po tajnu trénuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 15, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes ramená opäť trošku iné poradie cvikov, ale úprimne, takýto nápump na ne som ešte nemal, ledva som ruky dvíhal, podobne potom bicáky do prasknutia.
facepulls
4 série x 15 reps v každej
s postupným pridávaním váhy
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 12
5ky x 12
7,5ky x 10
7,5ky x 10
uff, šlo to presne tam, kam malo
military press
os x 10
40 x 10
60 x 10
70 x 5
80 x 2
80 x 2
60 x 10
predpažovanie s jednoručkami v stoji
7,5ky x 10
12,5ky x 10
15ky x 10 + 5ky x 10 aaaaaaaa plamene
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčaním
5ky x xy
10ky x 8
15ky x 8
20ky x 8
25ky x 8
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkou o lavičku v stoji
10ka x 15 každou
15ka x 10 každou
15ka x 10 každou
15ka x 10 každou
neskutočné pálenie
skotovka
obojruč:
1 séria x "21"ka
brucho
4 kolá po troch cvikoch v supersérii - masaker
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
Parádny trenál _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne ne červen 16, 2013 10:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Zdar,
dnes ramená opäť trošku iné poradie cvikov, ale úprimne, takýto nápump na ne som ešte nemal, ledva som ruky dvíhal, podobne potom bicáky do prasknutia.
Parádny trenál |
Nj stare dobre kulturisticke treninky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
príšerná horúčava, vo fitku samozrejme prehriatie ešte väčšie, už to opäť začalo...
benč na šikmej lavičke hore hlavou (voľná váha)
os x 12
40 x 12
60 x 12
80 x 10
100 x 3
100 x 3
100 x 3 + 60 x 10
čakal som, úprimne aj viac reps so stovkou, nehovoriac o vyšších váhach, holt tie časy bejvávali:)
tlaky s jendoručkami na rovnej lavičke
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
vydrtené nadoraz
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
ja x 15
rozpažky s protismernými kladkami s lanom
4 série x 15 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
5ka x 15 každou
7,5ka x 15 každou
10ka x 10 každou
12,5ka x 6 každou + 7,5ka x 8 každou + 2,5ka x 8 každou
tricepsové stlačovanie kladky
4 série x 10 - 26 reps
posledné séria 3x zhadzovaná
tricepsové kliky medzi lavičkami
3 série x 12 reps v každej
brucho
3 kolá po 4 cviky
masaker _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po červen 17, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
No jo no. Nemůžeš mít všechno:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 17, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | No jo no. Nemůžeš mít všechno:) |
asi tak, ale teraz akosi nemám ani jedno, ani druhé heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červen 18, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
Ty váhy půjdou nahoru, toho se neboj. Ještě pořád držíš dietu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 18, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
relatívne ani nie, ale isté zásady držím, dnes ráno po vyprázdnení 80,0kg. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|