Pic, ten klokov press nikdy nepochopím. Nedávno jsem ho zkoušel s prázdnou osou a myslel jsem že mi vypadnou ramena.
je to sranda, snažím sa pritom komplet zaktivizovať vršok cez trapézy a pod a opáčka pekne kontrolovane akoby súhrou všetkého, hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak zapracuj na mobilitě v ramenním kloubu. Klokov press by měl být naprosto bezproblémový pohyb.
Už jsem se o to několikrát pokoušel a vždy to dopadlo tím, že mě vždy rameno rozbolelo tak, že jsem nějaký čas musel vynechat i benče, takže to přenechám raději těm víc gumovějším.
Tak zapracuj na mobilitě v ramenním kloubu. Klokov press by měl být naprosto bezproblémový pohyb.
Už jsem se o to několikrát pokoušel a vždy to dopadlo tím, že mě vždy rameno rozbolelo tak, že jsem nějaký čas musel vynechat i benče, takže to přenechám raději těm víc gumovějším.
správne, ja tiež nerobím to, čo cítim, že by šlo cez bolesť a pod., v tom nevidím zmyseľ, každí máme nejaké to obmedzenie, na niektorých sa dá pracovať, ale s rozumom, nasilu to bude viac škody, ako úžitku
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
správne, ja tiež nerobím to, čo cítim, že by šlo cez bolesť a pod., v tom nevidím zmyseľ, každí máme nejaké to obmedzenie, na niektorých sa dá pracovať, ale s rozumom, nasilu to bude viac škody, ako úžitku
Já neříkal nic o bolesti
Nejlepší cvik na zjištění, jestli máš ramenní klouby na svém místě je dislokace ramen. Stačí na to násada od koštěte.
Pomocí tohoto cviku se dá mobilita i zvětšovat, já se takhle dopracoval (bezbolestně) ke close grip OHS a zbavil se bolesti při tlacích.
zadné drepy
os x 8
60 x 8
60 x 8
80 x 8
100 x 8, hecol som sa:)
120 x 3
140 x 3 belt on
150 x 3
160 x 2
170 x 1 PR , jo, sám, konečne 2xbw drep!
po 100 vrátane vždy posledné opáčko dlhšia stopka dole
mŕtvy ťah
60 x 5
80 x 3
100 x 2
140 x 2
160 x 2 potiaľto nadhmat
180 x 2
210 x 1 PR no belt
dobrý pocit celkovo
legpress
140 x 30 užší postoj
140 x 30 naširoko ala žabiak ala Kuclo
140 x 30 užší postoj
140 x 30 naširoko ala žabiak ala Kuclo
pálenie nehorázne
zakopávanie
15 x 15
20 x 10
25 x 10
30 x 10
30 x 10
brucho
9 sérií
Super tréning, super pocit, dobre, že som nakoniec šiel:), sparing šiel desiatkové série so 140 na drepung, holt, to potom človek musí zabrať hehe.
"Conor Bless"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Prosím ťa, však ja len čumím jak ty drepuješ/zhybuješ, fakt riadny objem tréningu odmakáš, obdiv.
Díkes Tome, Frozzi, ale ešte je tam veľa roboty:).
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru