|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
Hoši, vdaka, ale myslím, že je nás tu viac, Magumi je o level inde, seeya nakladá teda tiež parádne, Frozz tipujem, že je naturál tiež a drtí to neskutočne atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Hoši, vdaka, ale myslím, že je nás tu viac, Magumi je o level inde, seeya nakladá teda tiež parádne, Frozz tipujem, že je naturál tiež a drtí to neskutočne atd. |
Je fakt, že Magumi by si s náma se všema vytřel zadek
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Hoši, vdaka, ale myslím, že je nás tu viac, Magumi je o level inde, seeya nakladá teda tiež parádne, Frozz tipujem, že je naturál tiež a drtí to neskutočne atd. |
Jedeš pěkně ;-).
A ano, jsem čistý a budu čistý . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
Tak já nevím...jaké má Magumi maxka pro 5-6op? Bench, Jednoručky na prsa, Military, Tlak za hlavou, Přítahy, Mrtvola, Dřep?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak já nevím...jaké má Magumi maxka pro 5-6op? Bench, Jednoručky na prsa, Military, Tlak za hlavou, Přítahy, Mrtvola, Dřep? |
Kluci hrozně přehánějí, nevím, co je to chytlo. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
os x 10
60 x 10
60 x 10
100 x 10
120 x 6
140 x 3
150 x 1
152,5 x 1 parádne som sa setupol a plynulé
155 x 1 s dopomocou, žiaľ:)
140 x 3
vcelku obstojné
doplnok dňa:
kliky na bradlách
ja x 10
ja x 10
ja + 20kg x 6
ja + 40kg x 6
ja + 60kg x 6 PR na počet reps
ja + 70kg x 4 PR na počet reps
ja + 80kg x 1, druhé nevydalo, no:)
ja + 30kg x 20 PR na počet reps , kvalita
ja x 10 štýlom každé opáčko 3 sekundová stopka dole
ja x 10 štýlom každé opáčko 3 sekundová stopka dole
luxus
brucho
9 sérií
priateľka ma prehovorila aj na jeden cvik na fitlopte, kde som sa najprv skoro zabil, ale potom to bralo parádne _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Čau, hrozně se mi líbí tvů styl tréningu, v podstatě cvičím podobně. Dneska třeba prsa,biceps dal jsem primárně na hrudník hodně sérií bradel a pak nějaký doplněk na pumpu o pár seriích. Myslíš, že je to efektivní, nebo je potřeba to drtit ve splitu ze všech uhlu apod? |
Ak ti ide o vizuál (môj súčasný neohúri:), tak v rámci splitu by som to dal jednotlivým partiám veru zabrať z rôznych uhlov s obmenov cvikov, ale s dôrazom na prvý základný, kde sa pôjde aj do váh, ostatné potom ísť na precítenie a striktnú techniku, to je môj pohľad. Verím, že to v rámci splitu ozaj treba rezať, ako sa dá. Mňa prevažne baví snažiť sa o posúvanie svojich limitov na základných cvikoch, ak cvičievam split, čo sa deje prevažnú časť roka, tak focus je na ne, ale zvyšok tréningu sa daná partia drie s dôrazom na podržanie opáčok a pod., už sme to tu v logu o pár strán dozadu aj vcelku načrtli. Teraz chcem pilovať čisto len zopár základných cvikov s obmenami intenzity, aby sm ich mohol otočiť viackrát do týždňa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá duben 25, 2014 10:29 pm Předmět: |
|
|
Ty bradla jsou opravdu výkon z jiné planety, navíc jako druhý cvik po těžkém BP.., jak psal Ripperr, motivace do dalších dnů! Ať se daří a hlavně ať ti drží pevné zdraví!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 26, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Ty bradla jsou opravdu výkon z jiné planety, navíc jako druhý cvik po těžkém BP.., jak psal Ripperr, motivace do dalších dnů! Ať se daří a hlavně ať ti drží pevné zdraví! |
Vdaka, verím, že bude, ale radšej zaklopem preventívne:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 26, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy
os x 10
60 x 6
60 x 6
60 x 6
100 x 4
100 x 4
120 x 2
120 x 2
140 x 2
140 x 2
útrpné, viac som nehrotil, zadné proste musím cvičiť a nealternovať, lebo hned padajú
mŕtvy ťah
60 x 3
100 x 3
120 x 1
140 x 1
160 x 1
160 x 1
160 x 1
180 x 1
180 x 1
100 x 3 - štýlom stopka v dolnej fáze
silové premiestnenie
60 x 3
60 x 1
70 x 3
70 x 1
80 x 2
90 x 1
100 x 1
hehe, dal som premko ešte po pol roku asi a lietalo to pekne, tieto váhy okolo stovečky asi už dám vždy, na väčšie by som musel potrénovať
lýtka
8 sérií
dlhočizný tréning, som rozbitý strašne, zajtra ale opäť _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|