|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dave1913

|
Zaslal: po duben 13, 2015 5:31 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
mŕtvy ťah
60 x 4
100 x 4
140 x 2
140 x 2
160 x 1
180 x 1
200 x 1
210 x 1 + podržanie cca 5s.
všetko no belt, striedavý, spodnú fázu, žiaľ, nemám, dotiahnem však všetko (ak to odlepím:))
|
Já mám zase problémy s dotahy. Zkus si dávat teda mrtvolky s podložkou. Nebo pokud nemáš nic "inteligentního", stoupni si na kotouče, když budeš mrtvoly rozjíždět z nižší spodní fáze, pak to rozjedeš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po duben 13, 2015 6:32 am Předmět: |
|
|
Neviem, ja ked som daval deficity tak som mal paradoxne dojem, ze mi to zlepsilo skor dotah. Na spodok dynamika a/alebo makat kvadricepsy. Tiez moze byt dobra vec potiahnut cinku uplne tesne nad zem, tam podrzat sekundu-dve a potom dotiahnut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 13, 2015 6:58 am Předmět: |
|
|
Dave, deficity zaradujem, neboj, ale teraz sa vratme k aktuálnym benc videam:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 13, 2015 7:25 am Předmět: |
|
|
Na teba asi tiez hodne divne pozeraju, ked si tak nenapadne lahnes pod cinku, bez kadejakych omotavok vytlacis lahko 140kg, vstanes, napravis si okuliare a ides na zhyby, co?
Aspon u nas by ta miestni buchaci ukamenovali 5kg kotucmi _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 13, 2015 8:46 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Na teba asi tiez hodne divne pozeraju, ked si tak nenapadne lahnes pod cinku, bez kadejakych omotavok vytlacis lahko 140kg, vstanes, napravis si okuliare a ides na zhyby, co? |
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po duben 13, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
Fakt pěkný benche.
PS: okoukal jsem od tebe techniku military (úchop hodně na úzkou, lokty dopředu) a dost mě překvapilo jak mi to v pátek lítalo. Vidím tam slušnej potenciál. Člověk se pořád učí. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 13, 2015 9:54 am Předmět: |
|
|
tlaky pěkné, je vidět, že ždímeš techniku na maximum (most, nohy na špičkách), což není divu při těch váhách, ale provedení čisté. máš to vypilované.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 13, 2015 10:11 am Předmět: |
|
|
Má při benchi pásek nějaký přínos? Viděl jsem dost lidí že ho při benchi mají, ale já jsem ho nikdy na bench nebral.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po duben 13, 2015 10:16 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Má při benchi pásek nějaký přínos? Viděl jsem dost lidí že ho při benchi mají, ale já jsem ho nikdy na bench nebral. |
Pásek při silovém benchi má úplně stejnej přínos jako u dřepu nebo mrtvoly.
Při správně provedeném benchi jsi v podstatě zapřenej do nohou a horních zad, prdelí se jen lehce dotýkáš lavičky a rozdíl s páskem a bez pásku je dost velkej.
Naposledy upravil spekounP dne po duben 13, 2015 1:53 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 13, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | Gohan napsal: | | Má při benchi pásek nějaký přínos? Viděl jsem dost lidí že ho při benchi mají, ale já jsem ho nikdy na bench nebral. |
Pásek při silovém bench má úplně stejnej přínos jako u dřepu nebo mrtvoly.
Při správně provedeném benchi jsi v podstatě zapřenej do nohou a horních zad, prdelí se jen lehce dotýkáš lavičky a rozdíl s páskem a bez pásku je dost velkej. |
No u mě efekt pásku při mrtvole je ten, že s ním zvednu víc. Říkáš, že když si dám pásek při benchi, tak to bude stejné?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po duben 13, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | spekounP napsal: | | Gohan napsal: | | Má při benchi pásek nějaký přínos? Viděl jsem dost lidí že ho při benchi mají, ale já jsem ho nikdy na bench nebral. |
Pásek při silovém bench má úplně stejnej přínos jako u dřepu nebo mrtvoly.
Při správně provedeném benchi jsi v podstatě zapřenej do nohou a horních zad, prdelí se jen lehce dotýkáš lavičky a rozdíl s páskem a bez pásku je dost velkej. |
No u mě efekt pásku při mrtvole je ten, že s ním zvednu víc. Říkáš, že když si dám pásek při benchi, tak to bude stejné? |
Melo by, drive jsem take jezdil s paskem ale casem nejak prestal, a jak to tady tak vse ctu, mozna ho zase zaradim, na rekneme vahy 90% +
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 13, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
Jj, spekoun presne opisal prinos opasku, s tym sa stotoznujem, ale davam ho tak od130+. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 13, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Jj, spekoun presne opisal prinos opasku, s tym sa stotoznujem, ale davam ho tak od130+. |
Tak to abych se naučil pořádně benčovat
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 13, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
Juuu, s mojim 130kg maxkom uz mozem mat na benchi opasok _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|