Zdar,
ucestovaný, ale tréning, samozrejme, prebohol, len neraz chcela hlava viac, ako telo stíhalo.
benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 4
100 x 2, stopky
110 x 3, SBD on, pos. op. stopka
110 x 3, pos. op. stopka
110 x 3, pos. op. stopka
kliky na bradlách
ja x 12, pos. op. stopka
ja + 20kg x 8, pos. op. stopka
ja + 40kg x 6, pos. op. stopka
ja + 60kg x 3
ja + 60kg x 3
ja x 8, dvojité stopky
Čakal som to ľahšie, no, ale zas 60 je 60.
zhyby podhmat
ja x 5
ja + 15kg x 2
ja + 30kg x 2
ja + 45kg x 1, 2. opáčko nedotiahnuté
ja + 55kg x 0
ja + 30kg x 5
ja x 18
Dnes nebol ten deň, takže tu je hranica, na ktorú sa bude už makať dlhšie - dávam tomu dva týždne, hehe. V poslednej sérke som tú hrazdu takmer odtrhol a zrazu došli sily a vypínač, neva, 20 reps je na dohľad. Bicáky držali bezbolestne, čo je dobrá prognóza.
bicepsové zdvihy s jednoručkami
4ky x 50
rotátory
5 x 10 každou
5 x 10 každou
7,5 x 8 každou
7,5 x 8 každou
brucho:
sťahovanie hornej kladky v kľaku (60 - 65 x 12 - 15 reps x 4 sets)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
military press
os x xy
40 x 6
40 x 6
52,5 x 3
62,5 x 3
72,5 x 3, SBD on, pos. op. stopka
72,5 x 3, pos. op. stopka
72,5 x 3, pos. op. stopka
72,5 x 3
80 x 1
Dobré dnes, napriek extrémnej horúčave sa stroj premazal a od druhej série to inak lietalo.
tlaky s jednoručkami na mierne šikmej lavičke hore hlavou
30ky x 10, pos. op. stopka
facepulls
40 x 12
40 x 12
40 x 12
40 x 12
zhyby podhmat
ja x 5
ja x 5
ja + 15kg x 5
ja + 25kg x 5
ja + 25kg x 5
ja + 25kg x 5 + výdrž v zhybe (5s.+)
Kvalitka.
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
35 x 12
35 x 12
40 x 10
40 x 10
40 x 10
brucho:
supersérie - dvíhanie nôh vo vise + koliečko (8 + 8 x 3 sets)
Masaker !
Dnešné menu:
1.: 140g skyr + 150g grécky jogurt + 50g čučoriedky + 3xcroisant s medom/mandľovým maslom + veľké kafe s mliekom a cukrom (dnes tréningový deň, takže trošánek kcal naviac)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
zadné drepy
os x xy
50 x 4, pos. op. stopka
70 x 4, pos. op. stopka
90 x 4, pos. op. stopka
110 x 1, stopka
115 x 4, pos. op. stopka
115 x 4, pos. op. stopka
115 x 4, pos. op. stopka
115 x 4, pos. op. stopka
Veľmi dobré aj dnes, nabudúce určite +5kg, o opáčko možno nižšie, návleky na pracovné, možno nejaká vyššia váha na skúšku a ideme ďalej podobným tempom ďalšie týždne.
pauzovaný mŕtvy ťah z deficitu
70 x 3
90 x 1
110 x 1
115 x 3
115 x 3
115 x 3
Postupne vyklesaný deficit z týžňa na týždeň, nabudúce prechod na úplnú klasiku už bez pauzy či deficitu, hamy dostávali pekne zabrať.
zakopávanie
30 x 8
30 x 8
30 x 8
Ono sa to nezdá, ale cielene pridávam aj na doplnkoch, či už váhu alebo opakovania a toto by v minulosti nehrozilo, teraz solídne v sériách a nabudúce skúsim možno viac reps.
predkopávanie
30 x 10
30 x 10
30 x 10
obrátený lýtkostroj v polosede
10 x 10
10 x 10
10 x 10
10 x 10
"Conor Bless"
Pri sériách na opáčka úplne na doraz nie, stratím tak potrebnú tenziu, pri vyších váhach na 1-2reps sa snažím, dnes čakajú dvojky so 40, tak uvidíme, ako to dopadne a posúdiš.
"Conor Bless"
Ono cieľom je mať súťažne uznateľný zhyb s čo najvyššou váhou.
"Conor Bless"
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Zdar,
Petre, ešte treba dotrénovať + budem vyberať súťaže až v budúcnosti (celkovo dáke masters M1 do 74kg a pod.), teda taký je zatiaľ cieľ, túto kalisteniku som si len tak doplnil, keď mi to vcelku ide s nižšou hmotnosťou.
benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 4
100 x 3, pos. op. stopka
107,5 x 1, stopka
112,5 x 3, SBD on
112,5 x 3
112,5 x 3
Fúú, preliezli všetky tri.
kliky na bradlách
ja x 12, pos. op. stopka
ja + 20kg x 8, pos. op. stopka
ja + 40kg x 6, pos. op. stopka
ja + 55kg x 2
ja + 70kg x 2
ja + 70kg x 2
ja x 10, dvojité stopky
Jo, takéto ťažké dvojky som nešiel ani nepamätám a padli, to potešilo.
Zhyby podhmat
ja x 3
ja x 3
ja + 15kg x 2
ja + 30kg x 2
ja + 40kg x 2
ja + 40kg x 2
ja x 8, každé opáčko podržané 2s. hore i dole vo vyvesení.
Jo, padli dvojky so 40 podľa plánu!
brucho:
sťahovanie hornej kladky v kľaku (65 x 4 sets x 15 reps v každej)
Perfektný tréning, len na hrajkanie s bicákmi a rotátormi mi už nevyšiel čas, no prišiel aj dobrý kamoš-tréner, tak to bolo živé a výkony sa tiež dostavili, hehe.
"Conor Bless"
Shyby i dipy perfektní. Jinak za mě si myslím, že uplné vyvěšení není třeba, u nadhmatů mi to přijde jako lepší standardizace techniky ale u podhmatů je to nepřirozená pozice na ramena i lokty a tak jak to děláš je to dobrý a očividně to funguje.
Shyby i dipy perfektní. Jinak za mě si myslím, že uplné vyvěšení není třeba, u nadhmatů mi to přijde jako lepší standardizace techniky ale u podhmatů je to nepřirozená pozice na ramena i lokty a tak jak to děláš je to dobrý a očividně to funguje.
Jde mu o závodní provedení a tam to nutné je
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru