Nebudem riskovať, nejaké čoro-moro neovládam, musí to byť cajk s rezervou a bohvie, ako tá moja váži (minule to bolo pod ešte, našťastie).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Magumi, vďaka, som realista, je to prvá súťaž v IPF, test techník a pod., takže budem hlavne rád za čo najviac platných pokusov a skúseností. Kalisteniku potom na jar, dúfam, posuniem ešte o pekných pár kg vyššie.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
benč
os x xy
60 x 5
60 x 5
75 x 3, stopky
90 x 5, pos. op. stopka
90 x 5, pos. op. stopka
90 x 5, pos. op. stopka
90 x 5, pos. op. stopka
Dobré, posledná séria papier.
zhyby podhmat
ja x 3
ja + 15kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 15kg x 8
Všetko strikt, ako je už teraz zvykom, posledné opáčko vždy podržané v locku 2-3 s., záverečná séria na opáčka s krásnou rezervou, nabudúce ponechám váhu a pridám opáčko. Veľmi ma teší hrazda v poslednej dobe, nehrotím ju na max. a citeľne napredujem.
facepulls
30 x 15
30 x 15
37,5 x 10
37,5 x 10
37,5 x 10
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
30 x 20
30 x 20
30 x 20
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (3 série x 10 reps v každej + 60s. statika)
ciele ťahané opáčka do špičky a vpred s podržaním, bože, jak to hlboko bralo.
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Zdar,
dnes sám vojak v poli, ale išiel som podľa plánu, aj čo-to natočil. Ranná váha 72,7kg. Posledný ťažký tréning drepov/ťahov.
zadné drepy
os x xy
50 x 4
70 x 2
70 x 2
90 x 2
90 x 2
110 x 1
125 x 1
140 x 1, SBD on, belt on
155 x 1
155 x 1
115 x 6, belt off
Pfúú, prežil som, dúfam, že tých 160 v deň D vyškriabem.
mŕtvy ťah
70 x 3
70 x 3
100 x 2
120 x 1
140 x 1
160 x 1
180 x 1
180 x 1
Jo, úchop drží, prvá 180 pocitovo ťažká, ale zabudol som natočiť, tak som si dal repete a trošánek podržal, našťastie to vyšlo.
supersérie: zakopávanie + predkopávanie
30 x 8 + 30 x 8
30 x 8 + 30 x 8
30 x 8 + 20 x 8 + 30 x 8 + 20 x 8
obrátený lýtkostroj v polosede
10 x 10
10 x 10
10 x 10
brucho:
sviece (25 reps x 3 sets)
Riadny trenál, obchádza ma opäť kadečo zdravotne (klasika), tak už len vydržať relatívne pokope a provozuchopne, hehe a 22. 2. jedem na vec!
"Conor Bless"
Bude jeden semi-tažký, ale nie hrana, treba byť fresh a v cajku.
"Conor Bless"
benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
75 x 3
90 x 3
102,5 x 1
107,5 x 3, pos. op. stopka
112,5 x 1, povely
zhyby nadhmat
ja x 3
ja + 15kg x 3
ja + 30kg x 5
ja + 30kg x 5
ja + 30kg x 5
Dalo sa, strikt.
muscleupy
ja x 2
ja x 1
ja + 5kg x 1
ja + 10kg x 0
ja + 10kg x 0, meh
ja x 5, easy (tu by som ich dal veľa - raz dám 10 ako Seeya:))
Ech, dnes žiadne terno, ani 10ku som nedal - bieda, ale dôvod je jasný, ten môj opasok je zlý, kúpim po súťažiach kalistenický, to bude hneď iné kafe, takto sa váha hompáľa-lieta, katapultuje sa do protipohybu a totálne ma rozhodí. Každopádne si však musím dať povedať a akokoľvek ma muscleupy pilovať baví, teraz musia ustúpiť, takže do 16. 3. hrazdu ešte mierne zredukujem a pošetrím sily.
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
9ka x 15 každou
12ka x 8 každou
14ka x 5 každou
14ka x 5 každou
14ka x 5 + 10ka x 5 + 6ka x 5 každou
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (3 sets x 8 - 12 reps - snaha o max. kontrolu a tlačenie do špičiek, berie neskutočne spodok)
"Conor Bless"
To dvihanie noh je peklo, kto neskusi nevie. A 10 MU? u teba s tymto pomerom vaha/sila uplna
malina. Navyse ja ich ani nerobim tak striktne co sa tyka noh a co je urcite aj tazsia varianta. Dufam ze ta to neprestane bavit a casom skusis dake dalsie veci :)
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Jak jedes twn bench?
Jednou tam mas 90 na petky a pak BUM, přihodit ještě 20kilo a trojky
Ľahký speed/tažký + povely - streda/nedeľa
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru