Making the Game...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 467, 468, 469  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Making the Game...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Making the Game...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

460
Tleskám
Od 500 je 1.vt!
Jak citis rozdil oproti zvedani ve fitku? (Stres, časový pres atd?)
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je cieľ o rok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
To je cieľ o rok.

Bude i vetsi report?
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasan, večer, keď dorazím.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak 8/9, takze uspech? Gratulace
vlk#

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

všechno pěkná čísla, zvláště tah ti dost přidal, gratuluji, škoda, že nebyl stream
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,
tak dnes Majstrovstvá Slovenska v silovom trojboji žien, mužov, masters, žien a mužov (Častá 2025). Pozor, silový trojboj, teda aj v dresoch, nie klasický silový trojboj, teda raw.

Od štvrtka už pociťujem príznaky choroby, slabosť, trošku kašel a pod., klasika, zároveň ma celý týždeň od minulej soboty omíňa stehno (ktoré som mal v minulosti neraz zranené), takže nič-moc pre hlavu, keďže by som bol aj tak plný pochýb o technike atď.

Navážených 71,1kg, teda váhy doma či v práci prevažujú približne o kilečko (dobré vedieť, potvrdené už na 2. súťaži). Dal som raňajky, ibáč a postupne sa šlo na vec, hehe.

Drep
os x xy
50 x 4
70 x 2
70 x 2
90 x 1
110 x 1
125 x 1, návleky
140 x 1, belt on, 1. attempt

150 x 1, 2. attempt
157,5 x 1, 3. attempt

Pfuu, neskoro som sa začal rozcvičovať, podcenil som čas, bolo to následne z rýchlika, ale ako-tak som sa presadil a čo-to tam poslal, všetko bolo ťažké, až 125ka v návlekoch dobrá. Prvý pokus super, namotivoval, predrepol som ho, kamoš vravel, že najhlbší drep zo všetkých súťažiacich, hehe (čaukymnauky, pozdravujem ), ale tak borci šli iné rakety, no. Tréner chcel 160, mal som myšlienky aj na bandáže, ale konzervatívne som zvolil 157,5, nič už nevymýšlal a dobre som spravil, vyšlo to, noha nezabolela a mákol som si s úspešným koncom, drep teda 3/3.

benč
os x xy
60 x 3
60 x 3
70 x 2
80 x 1
90 x 1
90 x 1
100 x 1
100 x 1
105 x 1
105 x 1
112,5 x 1, 1. attempt
117,5 x 1, 2. attempt

120 x 1, 3. attempt
Ach, jo, zase opačný príbeh, prišiel som sa rozcvičovať o dosť skôr, ale zas retrospektívne to až také zle nebolo, no. borci z klubu boli z mojej techniky rozpačitý, báli sa, že mi neuznajú pokusy kvôli akoby nedotlačenej ľavačke, čo som doteraz nevnímal, takže nastúpil pekný stres a snažil som sa o korektúry, heh. Bože na videách ten benč vyzerá strašne, vôbec to tak necítim, totálne do strany vyosený, ech, ales rozhodcami problém nebol a zapísal som k svojej spokojnosti prvé dva pokusy, 120 opäť odolala.

mŕtvy ťah
70 x 3
100 x 1
100 x 1
120 x 1
120 x 1
135 x 1
150 x 1
165 x 1, 1. attempt
175 x 1, 2. attempt

185 x 1, 3. attempt

Nástup na rozcvičku optimálny, trápil ma trochu hamstring, ale premazal som to a dúfal, no. Opäť ťažké, ech, pfuj, normálne 100ka ťažká, od 120 sa to zlepšilo, ale z klubu ma stopli, že nech sa už šetrím a že po 150 už neťahám, heh, že tu nemám tréning a mám sa šetriť, tak ok, no, vedia, čo hovoria, aj keď sa poznám tiež. Každopádne však základ zapísaný (jediný som ťahal bez opasku a hookom), dali sme 175, hýbala sa, ale nijak extra, videl som to na 180-182,5, tréner však zavelil 185, že neexist menej, tak teda opáčime. Pokus sa mi páčil, úchop držal, zabral som, činka išla plynule hore, cítil som to, vybojoval a ozaj si tento pokus užil, telo vydržalo (teda dúfam, teraz som rozbitý.)

Vo váhovke sme síce boli viacerí, no v kategórii mužov (do 74kg) som bol nakoniec sám, čo mi prinieslo 1. miesto, teda som majstrom Slovenska , a to si budú dejiny pamätať!

Vďaka všetkým za milé slová podpory a povzbudenia, máme tu ozaj skvelú komunitu aj po všetkých tých rokoch.

Bolo by pekné dať o rok trojboj 500 v M1, ale teraz si konečne môžem hlavne vydýchnuť, prečistiť hlavu a povenovať sa trošánek tréningu opäť inak (žmurk, žmurk hrazda/bradlá),

P. S.: ... o dva týždne ešte tlačím v BA (hádam nespadnem z tej lavičky do strany )

Naposledy upravil Turakam dne ne únor 23, 2025 12:28 am, celkově upraveno 1 krát
MilanT

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji! Vse skvele a priste pujde i 130 na ten bench.
vlk#

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkná práce, majstre Slovenska!! ta hloubka na dřepu byla opravdu luxusní :) na benči klasika, úzký úchop, který ti vyhovuje a k tahu jsem chtěl něco napsat, ovšem pak jsem si spočítal, že jsi zatáhnul 2.6x BW, takže cokoliv, co ti funguje ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frajer, super!

Tých 500+ do budúcna v pohode pôjde, všade máš rezervy.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Kelly

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2025 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem, 500 pôjde určite 😎
Prarazit

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2025 3:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji k velkému úspěchu.
Majster Slovenska, to se počítá! 👍
Ten bench se mi zdál také "křivý", ale asi to zkresluje.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2025 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, Mistře!
Super,.mam s kym zavodit i tady (pokud mi přijde mi promines lehkou nadváhu 😁).

500 čeká!
ripperr

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2025 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taktiež sa pripájam a gratulujem. Drep a mrtvola super, tam je priestor pre rapídny posun/progress. Bench by som pouvažoval ist trocha užšie, tricepsy a ramena sú tvoja silná stránka niečo v style ako KK kedysi. Silovo ak sa jedna o 1-2opk pre mna tiež momentálne viac vyhovuje CG a pre vyšší počet opk samozrejme wide grip.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2025 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vďaka, vďaka, borci, dnes sa cítim, ako by ma prešiel kamión, pfuu, megasvalovice všade, ponaťahované kadečo. Noro, veľmi dobrý tip, skúsim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Making the Game... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 467, 468, 469  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: