Warm up
30x KTB swing 20 kg
30x burpees
30x KTB swing 20 kg
Power clean
up to 3,3,3,2x70 kg
WOD
20 min AMRAP
6x burpee pull-ups
12x sedleh s velkou osou v natažených rukách, v horní fázi tlak osy nad hlavu
18x box jump
6 kol, 6x burpee PU, 11x sedleh
Tyhle hyperupgradovaný sedlehy jsou opravdu pěkně zkurvenej cvik, zdržovaly a daly dost zabrat. Zabírá tam břicho, kozy, ramena...
Warm up
3 kola
10x klik s tlesknutím
2x shyb s vyšvihnutím na vyšší hrazdu
10x box jumps
Bench
5x70 kg
4+0x75 kg
4+0x72,5 kg
2x5x70kg
Hmmm...
WOD
30x dřep 60 kg
1 kolo "cindy" (5x shyb, 10x klik, 15x dřep)
30x bench 50 kg
1 kolo "cindy"
30x KTB swing 24 kg
1 kolo "cindy"
30x knees to elbows
30x 1 klik, 1 dřep (furt střídat, vlastně jako burpees bez výskoku, ale přišlo mi to snad horší)
čas 22:15
Dřepy unbroken, první kolo cindy taky, pak ale přišel bench, se kterým jsem se trápil strašně dlouho a pak už jsem nebyl schopnej udělat 5 shybů v kuse.
Na nic delšího bohužel nebyl čas. Říkal jsem se, že v rámci domácích workoutů se budu snažit co nejvíc zapojovat různé variace kliků, snad by mi to mohlo trochu pomoct s tragickým benchem.
No právě s tlesknutím to nebylo, nechtělo se mi dělat takhle večer doma bordel. Takže jsem se jenom pokoušel se vždycky co to šlo odrazit rukama od země. S tlesknutím by to bylo předpokládám ještě náročnejší a čas horší, snad během následujícího tejdne to vyzkouším.
Zkus z výskokem na překážky. To tě donutí vždy vyskočit stejně vysoko. I když budeš dělat 80. nebo 1. klik.
A nebo ještě ze zátěží, když se tedy chceš zlepší v tom benchpresu. Třeba já jsem nejvíc procvičl prsa u kliků když jsem jel kliky mezi židlemi a mohl jsem jít pořádně dolů.
Ale tyhle věci určitě znáš
Pauzy mezi cvikama cca 1 - 2 minuty. Snad jsem to sečetl správně. Až do burpees jsem se pořádně nezapotil, pak nastalo peklo . Ne, čekal jsem to možná spíš trochu horší. Na píču byly sedlehy, s abmat podložkou se to dělá mnohem líp, navíc jsem pořád ujížděl dozadu, až jsem se jednou praštil o dveře do palice...
Warm up
10x shyb
20x dips
30x výpady s 15 kg kotoučem nad hlavou (30 na každou nohu)
Mrtvola
up to 5x3x120 kg
WOD
6x, 10x, 6x, 10x, 6x
- shyby
- burpee box jumps
- toes to bar
- KTB clean and press 16 + 16 kg
na konec 400x švihadlo
čas 30:05
Jak mi ty shyby nejdou, tak dneska to bylo po tý mrtvole ještě jednou tak špatný, díky tomu podle mě celkem katastrofální čas, ale jinak dobrej trénink.
Warm up
3 kola
5x burpees
10x box jumps
15x klik
20x dřep
2 min max burpees - 42
Bench
to ani nemá cenu zapisovat, ještě větší tragédie než minule
WOD
50x thrusters 20 kg
21-15-9
-pushpress 40 kg
-sedleh s mlácením 15 kg jednoručky před a za sebe
50x klik
9-15-21
-KTB swing 24 kg
-dips
50x TRX přítahy
čas 34:37
Ještě nevim, co s tim zamrdaným benchem, buďto se na něj vyseru na čas uplně, nebo ho pojedu třikrát tejdně, nebo to zkusim s jednoručkama, uvidim...
Dneska jsem tam byl z celý haly ten snad uplně nejhorší. Ráno se mi strašně nechtělo vstávat, byl jsem nějakej rozlámanej (asi mě dohnal čtvrteční trenál v LA), nechtělo se mi, nebavilo mě to, na hřišti jsem skoro usínal, hned jsem byl zadejchanej, výskok zhruba dva sešity a jeden piják... Večer ještě asi hodinu a půl chůze a jsem teď hrozně rozbitej, všechno mě bolí. Doufám, že zítra to bude lepší, rád bych dal trénink, jestli bude čas.
Warm up
5 min cross
2 kola
10x shyb
10x dips
20x dřep
20x sedleh
Dřep
3x5x100 kg, 2x7x90 kg
WOD
upravený Air Force
20x thrusters
20x sumo deadlift high-pull
20x pushpress
20x OHSQT
20x FSQT
(vše 40 kg)
neměřeno, čas odhadem kolem dvanácti minut
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru