cocman: stejně je to na tebe, právě proto, že jsi tam nebyl! Kdyby jsi tam totiž byl, tak bys mi už ve dveřích šlehnul dávku toho jack3d, já bych se změnil v absolutně nezastavitelnou animální mašinu a odjel parádní trénink!!!
Ne, tohle prostě bylo už od začátku špatně, když jsem už u mrtvoly při rozcvičovacích sériích cejtil, že to nebude ono. Taková celková únava, taky je fakt, že jsem dneska spal asi 5 hodin a první jídlo měl až v poledne, ale na to se vymlouvat nechci, prostě to dneska extrémně nesedlo.
Loudy: no jo, fyzická únava se ještě dostaví, ale kdybys viděl, jak utrpěla moje duše..
Ty vole chlapi, asi se do LA gymu budu muset někdy taky podívat, ať se tam všichni sejdem (loudy, coc, ty, reiben...:-))
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Warm up
4 kola
10x thrusters 2x12,5 kg JČ
10x sedleh
10x klik
150x švihadlo
Dřep
cca 10 sérií, up to 3RM - 3x117,5 kg
Tady bych rád napsal PR, ale u posledního opáčka byla dopomoc. Sice malinkatá, ale bez toho bych to asi nevytlačil. I tak radost celkem.
WOD 1
5 kol (not timed)
3x dřep 85% 3RM (100 kg)
10x burpee box jumps
12x sprint na gumě
Tady jsem se cejtil skvěle, dost energie, malé pauzy.
WOD 2
5 kol
15x dips
30x KTB swing 20 kg
45x dřep
čas 30:02
Tady už jsem se skvěle vůbec necejtil. Nejvíc jsem se bál kliků na bradlech, ale paradoxně byly nakonec nejvíc v pohodě. Nejhorší swingy, spodní záda už docela bolela.
Plank max výdrž - 1:58
100x sedleh
No, tak slušnej masakr. Ten zápis by měl dle sealfitu vypadat asi trochu jinak (rozdělení na strength, stamina atd...), ale to je jedno. Před tréninkem dávka Jack3d. Sice to se mnou neházelo, jako jsou některý reference na netu, ale subjektivně si myslím, že mi to celkem pomohlo, docela jsem to v sobě cejtil a hlavně mi přišlo, že únava se díky tomu dostavila až mnohem později. Do fitka už se tenhle tejden asi nedostanu. Zítra po dlouhé době zasloužená chlastací akce a nehodlám se zrovna omezovat . V neděli asi něco doma, protože do posilky to zřejmě nestihnu. Takhle dodělávací trénink si zase rád zopakuju.
jsem měl otevřený špatný okno..
Jinak ty dřepy dneska si měl hodně pěkný a trénink celkově solidní nálož .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Moc pěkný trenink! Dips byli na bradlech nebo na kruzích?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru