Nevim, jestli dneska nemám den, nebo jestli na tom s fyzičkou nejsem tak, jak jsem si myslel, ale bylo to hrozný. Zdaleka ne všechno jsem dokončil. Doporučuju místním crossfiťákům, ať vyzkouší . A jsou tam pěkný bitches.
A co si těch 40min dělal? Rozepiš to, já to neznám..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
5/3/1 Čelní dřep
(1. cyklus, 4. týden)
- deload week, takže váhy ani nemá cenu psát
5/3/1 Bench
(1. cyklus, 4. týden)
- deload week
100 burpees WOD
čas 6:07 BIG FUCKING PR
dokumentace:
Inverted rows
8x, 7x, 6x, 6x
Pak nějak už nebyla na nic chuť ani energie, ale cíl jsem si dnes splnil, na chvíli zase od angličáků pokoj, časem to půjde pod 6 minut (tajně jsem doufal, že už dneska by mohlo, ale co) .
Fuj jen na to koukám, tak se mi chce blejt , ale jinak dobře ty ! 6 minut je hodně luxusních.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
WOD
5 kol
30x bulgarian bag power snatch
20x klik
30x/30x bulgarian bag twist L/P
20x bulgarian bag thruster
20-25s plank
čas 29:00
Čas nic moc, ale nikam jsem to nehnal a ono se to nezdá, ale ty 30x série s bagem se celkem protáhnou, i když to odjedu najednou.
Jinak poslední dobou dost přemejšlim, že bych zkusil nějakou dietu. Ale mám z toho hrozně zamotanou hlavu - renegade diet, paleo, warrior diet, leangains, carb backloading... Všechno mi to přijde na jedno brdo, neumim se rozhodnout, co by pro mě bylo nejlepší. Potřeboval bych něco, do čeho nemusim investovat moc času (mám ho teď dost málo, ale za dva tři týdny to bude lepší) ani moc peněz (nehodlám si každej den kupovat lososový steaky atd). Něco, co nemusim dodržovat úplně striktně, ale přesto to bude třebaže pomalu, ale fungovat, energetickej výdej mám celkem slušnej řekl bych, a už takhle jsem od doby, co jsem začal s crossfitem, shodil asi 6-7 kg, aniž bych nějak upravoval mojí (ne)stravu. Kdyby měl někdo nějaký nápady, tak je uvítám.
taky ted premejslim o nejaky zmene v diete, rozhoduju se mezi nestriktnim paleo o 3 velkejch jidlech denne (vcetne mlecnejch vyrobku, proteinu, mozna brambor obcas) a nebo vyzkouseni nejakyho pomeru hladoveni/zrani do ted jedu carb backloading, ale ty cukry mi prestavaj uplne chybet a mam pocit, ze jejich uplny vyhozeni by mi spis prospelo.. kazdopadne zejtra se du prezrat a pak se asi rozhodnu
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Luster, ty už jseš ripped dost . Mno já uvidim, asi nejdřív zkusim prostě jen snížit sacharidy a zvýšit bílkoviny a tuky, s tím, že víkendy budou volný, protože to jsem doma a nemůžu si moc vyskakovat s tím, co chci žrát. Nebo nebudu jezdit domu .
Ale už jsem se o něco podobnýho pokoušel nedávno a měl jsem pak hrozný chutě, vždycky k večeři kotel masa, nějaká zelenina, plný břicho, ale za kus čokolády třeba bych zabil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru