|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že jeden joint ti nic neovlivní :D .. já sice nehulím, ani hulit nemůžu, ale třeba dneska jsem byl ráno běhat, odpoledne posilka a teď jsem si dal lahvoutový pivíčko.. a myslím, že kvůli pár iontům, vitamínům a zanedbatelnýmu množství alkoholu jsem celej dnešní trenink neposlal do kytek.. naopak :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Nebudu zakládat nové vlákno...
Je problém dát si po tréninku jointa (nemyslím hned, odstup pár hodin)? Jde mi o to, jestli to nemá nějaký negativní vliv jako chlast (tuším, že Frei tu psal, že v den tréningu by se nemělo chlastat)
Dostalo se ke mě nějaké "zboží", nechci to u sebe uchovávat, než to někdo najde z rodiny, je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :) |
to je otázka asi do úplně jiného fora.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Draper napsal: | Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude |
Paralizovalo Cos to hulil? Dal sis toho na začátek asi moc no... |
Jo paralizovalo, bylo mne strasne blbe, minimalne pul hodiny jsem mel hlavu polozenou na stole a vubec se telu nechtelo zvedat, jen se mne zvedal zaludek, protoze jsem to porad citil v hube, nemohl jsem ani otevrit oci, protoze mne vadilo svetlo, pak jsem se nejak premistil do postele a asi po hodinovem polospanku jsem zase zacal fungovat, ale te pachuti jsem se nemohl zbavit nicim, jen ta sliva vzdy na chvili pomahala.
Jj asi jsem si toho dal moc a moc rychle. Pomatuji si, ze jsem se takhle na zakladce zablil i z obycejne cigarety, kdyz mne nesedla. Tohle neni proste pro me _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Měls to sežrat |
To jsem zkousel den predtim, ale asi spatna priprava (malo tuku atd) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so březen 10, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Mám kamaráda a nevypadá vůbec zle a ten před každým tréninkem dává silný kafe a dva prdy z trávy, tvrdí že pak daleko víc procítí svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 10, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
To bude asi pěknej dement/pozér.
Předpokládám, že taky benchuje s palcema "dozadu", protože při tom líp procítí prsní svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 10, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
Před tréningem to je... no.... demence.
Po tréningu. No mám kamarády, co vždy po posilce/tréningu bojových sportů, dávají trávu a vypadají hodně dobře. A dávají to pravidelně. Takže to asi nějak vražedný nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
O tom pred treninku jsem nedavno taky nekde cetl, ze si to udajne nekteri davaji a lepe se pak soustredi na vykony. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 7:18 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To bude asi pěknej dement/pozér.
Předpokládám, že taky benchuje s palcema "dozadu", protože při tom líp procítí prsní svaly. |
Octope: sorry, ale tak jak vypadá, ty nikdy vypadat nebudeš, je to prostě jeho životní styl, ke kterému patří tráva a sport. Stejně dlouho hulí, jako cvičí, což je asi 20let.
Ktomu se musí člověk prostě prohulit
Prostě zahulí, zacvičí, sežere masa co mu příjde pod ruku a přitom má postavu, kterou by mu závídělo 80% zdejších uživatelů fora.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
... marihuana je svalový relaxans, lehkého šluka po tréninku bych se nebála
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Octope: sorry, ale tak jak vypadá, ty nikdy vypadat nebudeš, je to prostě jeho životní styl, ke kterému patří tráva a sport. Stejně dlouho hulí, jako cvičí, což je asi 20let.
Ktomu se musí člověk prostě prohulit
Prostě zahulí, zacvičí, sežere masa co mu příjde pod ruku a přitom má postavu, kterou by mu závídělo 80% zdejších uživatelů fora. |
No tak má prostě genetiku, což není žádná zásluha.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|