Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že jeden joint ti nic neovlivní :D .. já sice nehulím, ani hulit nemůžu, ale třeba dneska jsem byl ráno běhat, odpoledne posilka a teď jsem si dal lahvoutový pivíčko.. a myslím, že kvůli pár iontům, vitamínům a zanedbatelnýmu množství alkoholu jsem celej dnešní trenink neposlal do kytek.. naopak :)
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude

Paralizovalo Cos to hulil? Dal sis toho na začátek asi moc no...
Pavelito

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nebudu zakládat nové vlákno...

Je problém dát si po tréninku jointa (nemyslím hned, odstup pár hodin)? Jde mi o to, jestli to nemá nějaký negativní vliv jako chlast (tuším, že Frei tu psal, že v den tréningu by se nemělo chlastat)
Dostalo se ke mě nějaké "zboží", nechci to u sebe uchovávat, než to někdo najde z rodiny, je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :)

to je otázka asi do úplně jiného fora....
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Draper napsal:
Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude

Paralizovalo Cos to hulil? Dal sis toho na začátek asi moc no...

Jo paralizovalo, bylo mne strasne blbe, minimalne pul hodiny jsem mel hlavu polozenou na stole a vubec se telu nechtelo zvedat, jen se mne zvedal zaludek, protoze jsem to porad citil v hube, nemohl jsem ani otevrit oci, protoze mne vadilo svetlo, pak jsem se nejak premistil do postele a asi po hodinovem polospanku jsem zase zacal fungovat, ale te pachuti jsem se nemohl zbavit nicim, jen ta sliva vzdy na chvili pomahala.
Jj asi jsem si toho dal moc a moc rychle. Pomatuji si, ze jsem se takhle na zakladce zablil i z obycejne cigarety, kdyz mne nesedla. Tohle neni proste pro me
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měls to sežrat
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Měls to sežrat

To mě dostalo
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Měls to sežrat

To jsem zkousel den predtim, ale asi spatna priprava (malo tuku atd)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně bys NIKDY neměl zkoušet koláčky nebo bábovku. S tvojí žravostí by tě to zabilo
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám kamaráda a nevypadá vůbec zle a ten před každým tréninkem dává silný kafe a dva prdy z trávy, tvrdí že pak daleko víc procítí svaly.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude asi pěknej dement/pozér.

Předpokládám, že taky benchuje s palcema "dozadu", protože při tom líp procítí prsní svaly.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před tréningem to je... no.... demence.

Po tréningu. No mám kamarády, co vždy po posilce/tréningu bojových sportů, dávají trávu a vypadají hodně dobře. A dávají to pravidelně. Takže to asi nějak vražedný nebude.
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom pred treninku jsem nedavno taky nekde cetl, ze si to udajne nekteri davaji a lepe se pak soustredi na vykony.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
To bude asi pěknej dement/pozér.

Předpokládám, že taky benchuje s palcema "dozadu", protože při tom líp procítí prsní svaly.

Octope: sorry, ale tak jak vypadá, ty nikdy vypadat nebudeš, je to prostě jeho životní styl, ke kterému patří tráva a sport. Stejně dlouho hulí, jako cvičí, což je asi 20let.
Ktomu se musí člověk prostě prohulit
Prostě zahulí, zacvičí, sežere masa co mu příjde pod ruku a přitom má postavu, kterou by mu závídělo 80% zdejších uživatelů fora.
e-witch

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... marihuana je svalový relaxans, lehkého šluka po tréninku bych se nebála
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Octope: sorry, ale tak jak vypadá, ty nikdy vypadat nebudeš, je to prostě jeho životní styl, ke kterému patří tráva a sport. Stejně dlouho hulí, jako cvičí, což je asi 20let.
Ktomu se musí člověk prostě prohulit
Prostě zahulí, zacvičí, sežere masa co mu příjde pod ruku a přitom má postavu, kterou by mu závídělo 80% zdejších uživatelů fora.

No tak má prostě genetiku, což není žádná zásluha.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: