strava
jídelníček sme trosku upravil ,
všem bude už jasne že to bude jen zelenina , rýže a maso

,
celkem jídel bude přes den kolem 5-6 , nechci moc přetěžovat trávení a spíše budu dbát na kvalitu a to vysoko ( budu se snažit )
porce masa v jidle bude od 100 - 150 g,
porce rýže od 40 - 80 g
porce zeleniny co do pusy vleze
z čeho budu čerpat :
maso převážně dostupnost od řezníka bude
Krocaní a Kruti maso -- Krocaní prsní , popřípadě krutí prsní ,
Hovězí -- Telecí svíčkova , Hovězí nigeriska svičkova + roštěna ,
Ryby -- Losos ( už i toto jsem ochutnal a dodám bližší informace )
-- Tuňák ( sem tam na tuk , bylo mi to doporučeno vyšší moci ) sem tam
Rýže : tady asi neni co dodat , klasika hněda ( natural ) a je to jedno jestli to je jasmínka,
nebo bamatka a podobne . Sem tam si život spestřím divokou a indianskou rýži jen na chut .
Zelenina - tady už taky asi neni co dodat , už tedka jsem přešel na hodně zelenina,
to je okurky, papriky,rajcata atd... dostupnost je super z trhu rano čerstve a dodano až
pod nos
Pitný režim + suplementy
rano 5 g čisty zeleny čaj , vice info bylo i foto ,
Sem tam si přes den namícham ty
bcaa s palatinouzou nebo maltou ale trošku cca do 1 l asi kolem 10-20 g,
přes den už jsem snižil
bcaa na 50 -100 gm, a dopřávam si pochutnaní z
proteinu professional-cfm-iso-90 , fakt luxusni chut ale ja jsem schopný vypit i vodu z kaluže pokud
to po ní poroste

, ale citim i lehky a rychle vstřebatelný , takže tady tedka zustava moje volba ,
doplnění vitaminu,mineralu jsem už přešel na kapsle Multivitamin Fair Power , užívam je 3-5
x krat denně asi 10-15 min po jídle , někdo si řekne že to je přiliš moc , ale tady na druhou stránku jsem sportovec potím se mám hodně aktivity a věřím tomu že moje chabe tělíčko
to potřebuje vše doplnit radši dám více vitaminu a mineralu než by tělíčku chybělo .
Travici
enzymy , tady ja jasna volba
Enzymes Fair Power , po každem jidle , nic jineho a
lepšího jsem zatím nezkusil a funguje to .
tedka jsem zařadil i kapsle Gelatina 1200 Fair Power na vyživu a ochranu kloubu ,
dávam rano a večer , v každe varce 10 cps .
Tedka nedílnou současti před treninkem a hlavně po skončeni treninku jsou capsle
BCAA 2:1:1 Fair Power kde davam 20 cps před a 20 cps po , toto ještě doplním gluttaminem 10 g, a 5 g Leucin Fair Powe , který si dopřavam i přes den .
Dálší už nutnou věcí je Thermogenic Fair Power , používam rano před kardiem a před
odpolednim treninkem 3 a 3 cps , zvyšíl jsem o 1 cps, davky ,
Jinak ještě používam
Creatin Fair Power , jak jsem už psal a dělal jsem nasyc a nenasyc faze . posledni davky budou příští tyden a konec, musím uznat že zabral a to hodně , jde na mně vidět že jsem přibral ale to vubec nevadí , sliše naopak , citim se super a hlavně nedochazí mi energie jak přes den tak na treninku a podobne spíše naopak , Hlavně treninky bych mněl trošku krotit , ale to jde asi u mně těžko .
jedno ale mužu říct s jistotou , suplíky ktere jsem vyzkoušel od firmy
Survival ,
fungují a je na ně spolehnutí , jen si každý musí najít svoje dávkování a využití .
Po 100 cps
bcaa vam neporoste biceps o 1 cm jak mi někdo napsal , ale chce to vše zkloubit dohromady k tomu mít pestrou kvalitni stravu trenink a regen a věřte že výsledky se dostaví rychle .
Ps: tedka zkouším připravovat jednu slečnu tak jsem zvědavý jak ji to pujde aktualní fotku
postnu mám dovoleno
pokud jsem na něco duležiteho zapomněl dopíši ,
Moc děkuji Ronnie.cz a firmě SURVIVAL za podporu v přípravě na závody