Maximálka na mrtvý tah bez cvičení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na mrtvý tah bez cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT?
méně než 50kg
11%
 11%  [ 32 ]
50 - 75kg
26%
 26%  [ 75 ]
75 - 100kg
28%
 28%  [ 79 ]
100 - 125kg
12%
 12%  [ 34 ]
125 - 150kg
8%
 8%  [ 25 ]
150 - 175kg
3%
 3%  [ 10 ]
175 - 200kg
1%
 1%  [ 5 ]
200 - 250kg
1%
 1%  [ 4 ]
250 - 300kg
1%
 1%  [ 3 ]
více než 300kg
3%
 3%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 278

Autor Zpráva
venca.v

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blasta1 napsal:
venca.v napsal:
Blasta1 napsal:
Venco, ty seš hrozná slečinka. Dej se radši na šachy, pokud nejseš schopnej překonávat bolest.

dyt sem to rikal, kdyz mam krivi zada, tak si je budu jeste vic nemahat mrtvym tahem a krivit jeste vic, strasne logicky, ja nechapu jak nekdo muze bejt takhle b..... , to neni o prekonavani bolesti ty s prominutim pako.

No myslím že mrtvola by ti prospěla mnohem více než to tvoje křivení se pod benchem..

Uz se podruhy ptam, kde se krivim pod benchem!!!!!!!??????????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Coregonus

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale nie, cvicis ho uplne spravne- rovnako ako vsetko ostatne.A ta bolest ramena je cisto nahodna a je to len smola a nepriazen osudu
keby si mostoval a nerobil maxka obtrening nic by sa ti nestalo.
a inac aj ja som mal krivy chrbat a este stale trochu mam, ale po mrtvolach sa mi vyrazne zrovnal a to ich cvicim trochu viac ako rok.V tvojom veku by si mohol skoliozu celkom lahko narovnat...Stacilo by len spravne cvicit.
Darion

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:

Ty me docela dostavas jak se mi smejes, podivej se na sebe , myslim ze ty se tady muzes smat maximalne sobe, vzhledem k tomu jak vypadas a jaky mas vykony , a to ze cvicis 2 mesice? tak prave proto bys mel drzet hubu a krok a neotvitrat si tu hubu. Smej se az budes nejak vypadat

haha chlapec zase pobavil:D svihak kostra kritizuje ostatni ze nemaj svaly:D kamo ty uz se prober do realnyho sveta, meles uplne z cesty, tvoje vyjadrovani nema hlavu ani patu... kdybys radsi zavrel hubu a drzel krok udelal bys lip...
btw ja jsem si diky mrtvole (a samozrejme i diky jinym cvikum) zada srovnal do faze kterou jiz doktor nepovazoval za moznou...
venca.v

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:
ale nie, cvicis ho uplne spravne- rovnako ako vsetko ostatne.A ta bolest ramena je cisto nahodna a je to len smola a nepriazen osudu
a inac aj ja som mal krivy chrbat a este stale trochu mam, ale po mrtvolach sa mi vyrazne zrovnal a to ich cvicim trochu viac ako rok.V tvojom veku by si mohol skoliozu celkom lahko narovnat...Stacilo by len spravne cvicit.

Kdyz mas pater nakrivo do strany, tak je blbost ze se ti to zvedanim naky vahy srovna, to se na me nezlob, ale to je uplna blbost
poldi

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Coregonus napsal:

Kdyz mas pater nakrivo do strany, tak je blbost ze se ti to zvedanim naky vahy srovna, to se na me nezlob, ale to je uplna blbost

venec.v:
venco mne doporucil mrtvy tah fyzioterapeut a maser sportovy..lebo som mal oslabene svalstvo v oblasti chrbtice a "vyskakovali" mi stavce..
ale samozrejme co sa moze rovnat nejaky vystudovany clovek TEBE
Freimen

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemýšlím proč o to tolik jde? Vždyť nejvíc, jak můžeme vencu. potrestat není, že mu dokážeme pravdu, ale že ho necháme mrtvý tah necvičit - jeho špatné výsledky pro něj budou tím největším trestem, ne že ho vyautujeme na foru...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freimen: přesně tak. My si budeme cvičit svoje, bude nás to těšit a budeme mezitím "čekat" na další nick, který nás bude chtít vyvést z rovnováhy

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LJ

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Ty si holt nenapravitelný jelito. Ano, pokud máš "páteř do strany" a vybuduješ si "svalovej korzet", tak ty svaly ti ty záda fixujou do správný polohy a nemáš pak bolesti zad. Proto se lidem se skoliosou doporučují speciální ortopedický cviky na záda a proto mě když cvičím nikdy už záda nebolely, ač skoliosu mám od základky. Když něčemu nerozumíš, tak buď tý lásky a použij google ať se to neztrapňuješ.
Rall_

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
venca.v napsal:
Coregonus napsal:

venec.v:
venco mne doporucil mrtvy tah fyzioterapeut a maser sportovy..lebo som mal oslabene svalstvo v oblasti chrbtice a "vyskakovali" mi stavce..
ale samozrejme co sa moze rovnat nejaky vystudovany clovek TEBE

Venco, prosimtě, ty tvý kecy, to už opravdu není možný, prd tomu rozumíš a do všeho se s***š s ničím nepodloženejma nesmyslama. Víš vůbec, co je skolióza a čím je způsobená? Pokud pominem tu fyziologickou (játra, jednu stranu těla je "šikovnější", atd...), tak většinou jsou to právě ochablý svaly (vzpřimovače - m.erector trunci), a princip její léčby je právě v posílení těhle svalů. Dejme tomu, že v nízkým věku mrtvoly s velkou váhou opravdu nejsou nejvhodnější kvůli růstovejm chrupavkám (ale klidně se může začít s s malou váhou, aby se člověk naučil dopředu techniku), ale tak jako tak ti skoliózu určitě nezhorší už z principu toho pohybu; může pomoct právě tím zesílení zad chápeš?
Na jedný straně kecy o tom, jak se o sebe bojíš, na straně druhý benche strašnou technikou, u kterejch mě bolí celý tělo, jen když se na to podívám (nemluvě o tom, že pokusy neplatný...). Silovej základ máš, ale proč si nemůžeš nechat poradit od zkušenejch lidí a nemlet furt ty svoje pindy?
poldi

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rall:
nemas pravdu..vencovi tata povedal ze mrtvy tah neni dobry a ten uz ma nieco odcvicene..takze fakta nehraju ziadnu rolu
Rall_

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
rall:
nemas pravdu..vencovi tata povedal ze mrtvy tah neni dobry a ten uz ma nieco odcvicene..takze fakta nehraju ziadnu rolu

Ale tak tohle chápu na druhou stranu (ale tak třeba to venca nějak špatně pochopil ), ale jde tu o jeho celkovej postoj
venca.v

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
rall:

Poslouchej ty sraci, uz mam dost toho jak si furt vymejslis, me jenom rek abych ho ve svym veku necvicil, kde je napsano ze mi rek, ze je spatnej i napr. od 20ti let? nikde, tak drz hubu, a neboj, vcas ti napisu az budes objemem aspon z pulky co byl on
m4l

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca: pochop ze ty neznas o cviceni ani zaklady, zadny poradny vykony taky nepodavas (a jestli budes mlit neco o benchi co jsem videl tak to bylo no touch takze stejne hovno a jeste vsechno se strasnou technikou pak mas ty zraneni cos psal) svaly nemas tak proboha proc si nenechas poradit????
poldi

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
poldi napsal:
rall:

Poslouchej ty sraci, uz mam dost toho jak si furt vymejslis, me jenom rek abych ho ve svym veku necvicil, kde je napsano ze mi rek, ze je spatnej i napr. od 20ti let? nikde, tak drz hubu, a neboj, vcas ti napisu az budes objemem aspon z pulky co byl on

venco venco zacinas byt nervozny a pouzivas nadavky
no ale beriem..ak je aspon spolovice taky natlaceny tak ako ty tak to beriem..
Wygh

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Blasta1 napsal:
Venco, ty seš hrozná slečinka. Dej se radši na šachy, pokud nejseš schopnej překonávat bolest.

dyt sem to rikal, kdyz mam krivi zada, tak si je budu jeste vic nemahat mrtvym tahem a krivit jeste vic, strasne logicky, ja nechapu jak nekdo muze bejt takhle b..... , to neni o prekonavani bolesti ty s prominutim pako.

Ani se nedivím, že se ti nikdo nesnaží vysvětlit zátěž na páteř a celkový problém zvaný "skolióza": tím že nebudeš cvičit Dl tu páteř nespravíš, nespravíš ji nijak ( když neberu v úvahu operaci), tak by jsi se s tím mohl smířit, protože je to vada se kterou se člověk rodí a jediný co s tím jde dělat, je obalit záda svaly a tu páteř stabilizovat, aby nedošlo k vychýlení, ale to je ti vlastně jedno, protože PSEUDO DOKTOR POVÍDAL, že to cvičit nemáš, a tak nebudeš v životě zvedat nic ze země, byť 20kg. Najmeš si nějakýho poskoka nebo jak to uděláš ? Mně je u prdele jestli ten tah cvičit budeš nebo ne, ale než ze sebe něco vybliješ, tak si o tom nejdříve něco zjsti, jak funguje pohybový aparát atp. Aby tu příště nevznikali domněnky o zátěži 2tuny na páteř a dál tvoje dementní příspěvky o skolióze.
Možná si to neuvědomuješ, ale kdyby se měl každý řídit rad doktorů, tak leží v posteli, žerou zeleninu a serou do plín.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na mrtvý tah bez cvičení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: