Tak přátelé, je to tu, jsme tu zas a nové videoblogy v sezóně 2014 jsou tu opět pro Vás :)
pokusíme se Vám zase i letošní rok příblížit powerlifting z pohledu oddílu Metalpower Nový Bor :) začínáme úvodním videem kde shrnuji a vysvětluji
Díky moc za objektivní komentáře, liky, sdílení a podporu i v letošním roce :)
_________________ Swaglift - motivace není nikdy dost !
Čau lidi, tak Vás opět zdravím v roce 2014, doufám že jste úspěšně odstartovali sezónu jako my, u nás v Metalpower Nový Bor :)
I letos jsem se rozhodl točit metalpower videoblogy, které měli loni docela úspěch :)
tak Vám zde přináším 1. díl, který vyšel včera, myslím že se dozvíte fakt mrtě informací, které se k Vám jinak nedostanou, jsou tam i perličky mimo zvedání :)
Mějte se pěkně a díky moc, že sledujete ;) Pavlis
Čau Lidi Tak už je tomu více jak 45 dní od posledního dílu, vím, jak hrozné je čekat na novou epizodu Vašeho oblíbeného seriálu ;)
Tak ale už nemusíte zoufat a je tady 2. letošní Metalpower VIDEOBLOG, který je, určitě zase o dost jiný než předchozí díly :)
Dalo fakt spoustu práce ho vyrobit... editace videa zabrala moře času a budu moc rád když nás podpoříte pokud se Vám bude tento díl líbit, stačí to poslat nebo nasdílet někam dál, díky moc a těším se u dalších videí :)
Pavlis
Čau lidi, tento videoblog vznikl velice spontáně, napadlo mě ho natočit ráno před tréninkem, protože mi pár lidí psalo jestli zase nějaký vznikne... proto jsem ho tedy natočil, není moc přínosný, ale ukazuje poslední trénink před ME, docela smolnej den, takže ani na záběrech není nic peckoidního, ale co... videoblogy nejsou na parádu, točíme to jak to přijde a točíme realitu, žádné osrávačky aby to vypadalo pěkně.... to umí každý, reálný trénink a reálné trable, za týden odjíždíme na ME na Slovensko, děkujeme všem za podporu, mějte se pěkně a u dalšího videa,
Čauky mňauky, Pavlis
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru