METALPOWER POWERLIFTING NOVÝ BOR - pravidelné videoblogy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - METALPOWER POWERLIFTING NOVÝ BOR - pravidelné videoblogy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> METALPOWER POWERLIFTING NOVÝ BOR - pravidelné videoblogy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

witus napsal:
me spis prekvapilo v jednom z drivejsich videologu ten vyrok ve smyslu, ze bez dresu benchujou jen debilove (uz si ten podmet primo nepamatuju, ale vim, ze me to dost zarazilo), pak jsem tyhle logy prestal sledovat

Witusi.... kluci šli ten den bench v drezech, a já jako jediný ho nechal doma, takže jako jediný jsem musel jít bez drezu, a přirovnával jsem se k debilovi, že jsem zapomněl pomůcku na trénink. Nebyla to poznámka ani na RAW benche, ani jsem nikoho jiného neoslovil debilem. Tudíž mě mrzí, že si díky svému špatnému postřehu, přišel o našich dalších 5 dílů, ale zase si zažil překvapení, jak píšeš, ahoj Pavlis

Ostatní zodpověděl Košny... tím bych debatu uzavřel. Každý řekl svůj názor, to je milé, a dále to nemusíme rozvádět, smyslem tohoto logu není se přít o to co je podle někoho fakticky a teoreticky správné, ale šířit sil. trojboj prostřednictvím videoblogů.
Mějte se pěkně, Pavlis
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavlisi, nevim, co se tak čílíš, vůbec jsem to nemyslel zle. Vyčetl jsi mi tady milion věcí o kterých jsem se ale vůbec nebavil, ale to je buřt. :-)

Tohle je prostě můj názor na věc, myslel jsem že se známe dost dlouho na to, abys věděl jak to myslím, nečekal jsem že z toho budeš mít takový nervy.
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Pavlisi, nevim, co se tak čílíš, vůbec jsem to nemyslel zle. Vyčetl jsi mi tady milion věcí o kterých jsem se ale vůbec nebavil, ale to je buřt. :-)

Tohle je prostě můj názor na věc, myslel jsem že se známe dost dlouho na to, abys věděl jak to myslím, nečekal jsem že z toho budeš mít takový nervy.

Čau Tome, právě že se známe, tak jsem to vůbec nepochopil... co si tam vyčetl a vložil mi do úst nevyřčené věty :)
ps: já neměl nervy, zklamání a nervy jsou 2 rozdílné věci :p

Hawk
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: čt duben 04, 2013 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau lidi, zdraví Vás Metalpower Nový Bor již po 7. :) shlédněte náš další videoblog a nezapomeňte na popisek pod videem, díky moc a mějte se pěkně.
Pavlis

PavlisVacek

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak závody jsou za námi, a jelikož chystám trochu něco delšího, spíše takoví dokument než 8. videoblog (bude to mít určitě hodinu).

Tak tu mám zatím malou ochutnávku, shrnutí soutěže v mém podání, nejde tam moc o výkony, ale mohlo by to třeba někoho motivovat ;-) Je to start mého mini seriálu, nazval jsem to Long Journey a toto je část 1. (následovat bude ME a MS)
Díky moc a mějte se, Pavlis

PavlisVacek

PříspěvekZaslal: ne květen 19, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím všechny přátelé a fanoušky, posílám zde menší pozvánku na příští sobotu, kdy vyjde vůbec 1. dokument ,mapující část powerliftingu - soutěž, v Čechách, od A po Z, myslím, že to co pro Vás mám nachystáno ještě nikdo neviděl a nedělal :)
Takže těšte se již příští sobotu - 25.5. zhruba kolem 20:00 :)
Pavlis

Teaser - Road to Czechoslovakia POWERLIFTING - DOCUMENT by Pavlis
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokument created by Pavlis

popisek pod videem na youtube,

Enjoy a sdílejte, komentujte, likujte, haterujte,

Mějte se pěkně, Pavlis

Road to Czechoslovakia powerlifting

PavlisVacek

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2013 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil PavlisVacek dne pá červen 07, 2013 2:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nový CHANNEL a nová videa :)

http://www.youtube.com/user/ComandKat

a dokument o powerliftingu - cesta na soutěž zde:

Naposledy upravil PavlisVacek dne út září 24, 2013 1:59 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2013 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otitulkoval jsem pro Vás všechny, motivační video z prostředí powerliftingu, pusťte si tedy českou verzi Powerlifting Mentality, a pokud chcete další podobná videa, sdílejte a šiřte.

Powerlifting Mentality CZ

Naposledy upravil PavlisVacek dne pá listopad 01, 2013 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau lidi,

mám tu pro Vás nové video, další motivační, tentokrát záběry z vlastní dílny :)

doufám, že to někoho z vás trochu navnadí a bude se líbit,

Díky za sdílení,

Pavlis

PavlisVacek

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau Lidi,

mám tu pro Vás malou ochutnávku na poslední Metalpower videoblog, který vyjde tuto neděli :)
Poslední vlog tohoto roku 2013 :) závěr přípravy před MS :)
mějte se a v neděli sledujte, Pavlis

8. Videoblog - Teaser

Naposledy upravil PavlisVacek dne út září 24, 2013 1:59 am, celkově upraveno 3 krát
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 1:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zde postuji slíbený speciální letošní poslední METALPOWER VIDEOBLOG :)

ENJOY
PavlisVacek

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MS WUAP v mém podání ;-)

poslední trojboj

Naposledy upravil PavlisVacek dne pá listopad 01, 2013 3:40 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - METALPOWER POWERLIFTING NOVÝ BOR - pravidelné videoblogy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: