|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Myslíš, že je to nereálné?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
To vůbec ne, je to reálné, ale není to vůbec rozumné. Na Vitalmaxu pamatuji jednoho Rakouského závodníka, skončil tuším na druhém místě za Petrem Vanišem. Měl perfektní a plastickou postavu, naprosto profesionální vystupování a geniální pozing. Dle jeho slov si pamatuji, že už v té době měl plány nastoupit do profi. Nyní vidím, co se z jeho plánu stalo = Hrozně otekl, není vůbec hezký, jako dříve a nechutně se mu rozjelo břicho do všech stran. Pro mě to byl vynikající amater, ale jako profesionál se úplně pohřbil honbou za svalama. Mám obavy, aby tohle nepostihlo Milana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
To je případ Totha. Vypadal perfektně - teď hrozně v profi.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
Jak tu někdo psal, důležitý teď bude další krok, co Milan udělá. Protože kilově je na hranici kategorie a do superheavy je 5 kilo furt málo. Forma nevyšla, to je uplně jasný, na mainwebu fotka, kde stojí v základním postoji a ty stehna??  Uf...prostě to nevyšlo. Kdyby to bylo uplně na mě, střihnul bych si ještě evropskýho Arnolda ve stejný váhovce, s cílem jediným, forma na prach! Ale samozřejmě chápu, že tahle příprava stála velmi mnoho sil a hned vlítnout do další....no, je to na něm. Přestoupit ale v amatérech do vyšší váhovky, bude chtít né 5 ale 10 kilo svalů a to nemluvim ani o tom jak dobře to zpracovat, protože konkurence bude pořád obrovská. Znamenalo by se to i odmlčet (i mediálně, po tom všem to bude těžký) na třeba 3 roky....takže další krok fakt bude rozhodující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so březen 02, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Podle mě tam byl z velké části problém i ten humbuk kolem, nevím jak to vadilo Milanovi, ale dva měsíce předem tady skákali jeho videa, fotky a on ze všech stran slyšel jak je úžasnej...ne, že by snad v přípravě polevil, ale měl se naplno věnovat přípravě, o ostatních tady nebyla ani 1/10 informací co o něm a všichni dopadli líp. Možná by udělal líp, kdyby se vykašlal na celej humbuk, točení videí, focení a soustředil se na to, na co měl. Chápu, že propagace je důležitá, ale kdo z našich, kteří se do profi dostali tohle kolem sebe potřeboval? Když tam jel Bureš, Hájek, objevili se tady fotky forem a fotky z odletu s titulkem: Borec jede na AC. Hotovo, konec...a borci se vrátili s medailema a za krátkou dobu přestoupili do profi. To, jak se tady hlásalo, že Milan jede pro profi kartu a blablabla způsobilo akorát to, že jsou z toho teď všichni rozčarovaní. To, že nevyšla forma se stát může, ale mě se hned při pohledu na první fotku, zdál mezi ostatníma malej, takže ty ambice asi byly trošku přehnaný. Takovej Tomáš Klíč se tam jel víceméně podívat a zkusit si první závody a vyhrál absolutku...a to je určitě trošku jinej druh překvapení :)
Z mýho pohledu by teď bylo nejlepší vykašlat se na propagaci a pořádně máknout, na videa atd. přijde čas, až se do toho profi dostane...a já věřím tomu, že to bude v horizontu 5 let :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 02, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
pouze moje spekulace a subjektivní názor:
Milan si musí dát čas a postupovat pomalu. Kvalita svalů se zlepšuje postupně a urychlit se to nedá. Navíc by byla škoda zkazit si postavu snahou nahnat objemy co nejrychleji.
Druhá věc je závěr přípravy. Pokud forma není 2-3 týdny před soutěží, tak snažit se jí nahnat hardcore tréninkama do padnutí je podle mě krok vedle. A pokud forma je, tak ty superintenzivní tréninky ji můžou tak akorát pokazit, protože to tělo prostě ve většině případů nepobere a bývá mnohem lepší v tréninku na poslední dva týdny polevit. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 02, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | pouze moje spekulace a subjektivní názor:
Milan si musí dát čas a postupovat pomalu. Kvalita svalů se zlepšuje postupně a urychlit se to nedá. Navíc by byla škoda zkazit si postavu snahou nahnat objemy co nejrychleji.
Druhá věc je závěr přípravy. Pokud forma není 2-3 týdny před soutěží, tak snažit se jí nahnat hardcore tréninkama do padnutí je podle mě krok vedle. A pokud forma je, tak ty superintenzivní tréninky ji můžou tak akorát pokazit, protože to tělo prostě ve většině případů nepobere a bývá mnohem lepší v tréninku na poslední dva týdny polevit. |
Nejsem žádný trenér, ale s tvoji spekulací číslo 2 souhlasím. Dle mého názoru Milan překročil tu hranici, kdy ta forma je "top". Dostal se tak do určitého stavu přetažení a to tělo jednoduše tu vodu nechtělo pustit, protože dle fotek ten tuk shodil perfektně. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
Cizo jeden by až řekl, že jsi bývalý profík v důchodu. Souhlasím se vším, co jsi napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
Bude potrebovat zmenit trenera, protoze pochybuju ze mu Pajic dovoli jet pravidelne mrtvy tah a vubec nechapu proc mu ho nenaordinuje, kdyz to potrebuje jak sul. Nebo minimalne aspon tezky dotahy v kleci, pokud se boji zraneni. Bez toho ty zada nevybuduje nikdy. Potrebuje minimalne rok pravidelnyho tahani.
Jinak souhlas s tim co uz se rikalo predemnou. Treninky byly hnany az za prah snesitelnosti a telo vypovedelo sluzbu. Kolikrat na me videolog pusobil dojmem, ze si chce Pajic dokazovat jakej je hardcore trener, kterej dokaze vymyslet nejbrutalnejsi trenink, nez aby myslel na zdravi svyho sverence. A o brutalne intenzivnich treninkach to prece neni. Dukazem je toho mnoho kulturistu. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem se zdesil u toho videologu, kde se delaly drepy s vyskoky....
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Nepošpiňoval bych trenéra. Jen to prostě chtělo ještě rok...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Bude potrebovat zmenit trenera, protoze pochybuju ze mu Pajic dovoli jet pravidelne mrtvy tah a vubec nechapu proc mu ho nenaordinuje, kdyz to potrebuje jak sul. Nebo minimalne aspon tezky dotahy v kleci, pokud se boji zraneni. Bez toho ty zada nevybuduje nikdy. Potrebuje minimalne rok pravidelnyho tahani.
Jinak souhlas s tim co uz se rikalo predemnou. Treninky byly hnany az za prah snesitelnosti a telo vypovedelo sluzbu. Kolikrat na me videolog pusobil dojmem, ze si chce Pajic dokazovat jakej je hardcore trener, kterej dokaze vymyslet nejbrutalnejsi trenink, nez aby myslel na zdravi svyho sverence. A o brutalne intenzivnich treninkach to prece neni. Dukazem je toho mnoho kulturistu. |
presne tak, absolútny súhlas s mŕtvolou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Pajič za nic nemůže. Myslím, že odvedl dobrou práci. Slabiny jsou v kulturistice, ve které mimo jiné rozhoduje i genetika, naprosto běžné. Je strašně jednoduché říct, "za to může trenér“. Vzpomeňte si, jak dlouho srovnával záda Tomáš Bureš od svého prvního vítězství na Republice, bylo mu více než Milanovi a kam to dneska dotáhl? Svalovat vinu na trenéra bez komplexních informací o jeho postupech, mně nepřijde moc fair. Deadlifty naopak mohou splnit opak očekávání a během přípravy může dojít k vážným zraněním SI skloubení, takže Deadlift bych úplně nepovažoval za jednoznačnou spásu. Ty tréninky byly úplně normální, ve srovnání s tím, jak třeba trénuje naše špička. Myslím, že ACA je feedback nejen pro Milana, ale i pro Vládu Pajiče a oni se od něj odrazí. Tento sport mně dal zkušenost, že nic není definitivní a za pár let tu může být úplně jiná atmosféra spojená s Milanovo, úspěchem. Přejte mu, že se tam mohl postavit a získat zkušenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
bureš nie je šťastný príklad, u neho je chrbát tiež stále slabinou... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|