|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
IHaveaDream

|
Zaslal: po únor 18, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: po únor 18, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Fotky z přípravy jsou jedna věc, ale když pak ty lidi stojí vedle sebe na pódiu, je to úplně někde jinde :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 18, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
No mě přijde, že když takhle člověk vidí fotky, kde je to z blízka, bez barvy, tak je to super, člověk vidí každej detail, ale jak jsou pak ty skupinové porovnávačky, kde jsou natření, tak to už není ono, mám radši ty předsoutěžní fotky.
A navíc, i když stojej vedle sebe, tak mi většinou přijdou všichni dobří a nevidím nějaký zásadní rozdíl, dokud někdo nenapíše, ten má lepší to a to. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 18, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | No mě přijde, že když takhle člověk vidí fotky, kde je to z blízka, bez barvy, tak je to super, člověk vidí každej detail, ale jak jsou pak ty skupinové porovnávačky, kde jsou natření, tak to už není ono, mám radši ty předsoutěžní fotky.
A navíc, i když stojej vedle sebe, tak mi většinou přijdou všichni dobří a nevidím nějaký zásadní rozdíl, dokud někdo nenapíše, ten má lepší to a to. |
popros Milana o fotky ve vysokém rozlišení z ME, který fotil Igor Kopček. Se zblázníš =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st únor 20, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
sadek vypada fantasticky na ten vek,je to opravdu talent a dotahne to daleko,ale pomyslet na vitezstvi AC nebo profi,je jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich,vse ma svuj cas,realne je podle me ted mozna finale.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 20, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | sadek vypada fantasticky na ten vek,je to opravdu talent a dotahne to daleko,ale pomyslet na vitezstvi AC nebo profi,je jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich,vse ma svuj cas,realne je podle me ted mozna finale. |
A u Romana Fritze je to taky "jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich" ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st únor 20, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
A u Romana Fritze je to taky "jako by junior chtel vyhrat evropu v muzich" ? |
bavim se o sadkovi,fritze sem netahej ,jasne rikam sadek je talent jako tady dlouho nebyl,ale zatim nejaka bitva o pro card letos na arnoldu fakt neee zatim nema vic nez na finale absolutka je sen ktery neni nyni realny,kdyztak me cituj az to bude jinak. za par let mozna osladil uz byl taky skoro mistr olympia
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: st únor 20, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: st únor 20, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | vsak ja ti opravdu fandim,sleduju te na fcb a je to super,ale chtit letos vyhrat arnolda nebo absolutku je nerealne,pristi rok to bude mozna jina
a ano verim ze uzil, forma naprosto super, byl si zaslouzene patej,skvelej vysledek na ten vek ale reci o profi v soucasne dobe,jsou ponekud prehnane z meho pohledu fanouska |
Nemyslím, že byl Milan pátý zaslouženě, měl být výš, podle mého soudu. A mít ten nejvyšší cíl na každé další soutěži a nestydět se za to je ten nejlepší přístup. To se asi i shodneme, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne únor 24, 2013 10:51 am Předmět: |
|
|
jen pro zajimavost nekolik mesicu stary prispevek ...Milan sadek napsal...
Psal jsem snad někde, že se chystám teď jít do profi? Pokud je někdo pomalejší, tak se to dá omluvit, jen si přečtěte znova otázku a odpověď.
Máš nějaký sen, který by sis chtěl v kulturistice splnit?
Jistě, že mám… Dlouhodobým cílem je dostat se do profi. Vím, že to může trvat roky a nemusí se to podařit. Ale jdu si za svým snem a budu se pokoušet dosáhnout, dokud se mi to nepodaří.
--------------------------------------------------
a o par mesicu pozdeji je kratkodoby cil vyhrat profi kartu trosku zvlastni a cil vyhrat absolutku na AC  fandim ti si fakt talent,ale ne takovej jak se rika a mimochodem na tohle bacha je ti teprve 24
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: ne únor 24, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
Peca: snez kilo fazolovych lusku, 300g masa, 500g ledovy salat a podivej se, jak budes nafouknuty ;) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|