|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robot2037

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Rekneme ze jsem takovy ektomorf s lehci pnematikou okolo pasu. Ruce, nohy mam stihle, tam se mi zadny tuk neuklada, takze prirustky v techto partiich byly jiste svaly :) Hrudnik jsem mel vzdy maly, o to vic bylo videt to bricho. Dokonce jsem mel ze zacatku co delat abych zvladl par tlaku na multipressu s prazdnou tyci co ma 20kg. Ted jsem na tom mnohem lepe a ja to na sobe samozrejme vidim, takovy biceps jsem nikdy nemel a stehna se mi rozsiruji viditelne nejvice na vnejsi strane nahore u rozkroku. Zadne fotky tu nemam (i kdyz si samozrejme fotodokumentaci vytvarim spolu s merenim). Nejake fotky dodam az budu vypadat slusneji.
Pokud se chces zasmat, mrkni se target="_blank" class="postlink">tady. To jsem ja pred par lety se 70kg, od te doby mi jen narostl pas. Mimochodem nejlepsi aerobni zabava co znam.
Naposledy upravil Robot2037 dne ne únor 06, 2011 9:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nanobeast
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
mám podobnou váhu (82 kg)
moje rozměry:
Levý biceps 39cm
Pravý biceps 38,5
Hrudník 109cm
Pas 88cm
Zadek 100cm
Stehna (asi 3/4 nad kolenem) 62cm
Lýtka 38,5
Cvičím pořádně s nějkým režimem asi půl roku (zhruba od října) protože předtim sem se spíš jen mrcasil v posilovně ve stylu M&F (a spíš než nabíral sval shazoval špek)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
právě hrudník máš o 9cm více ,biceps více a stehno taky , váha stejná . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
ale taky mam v pase o něco víc^^
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
hm ja nevim zda ta vaha vazi dobre, mam ji uz nekolik let. je to elektronicka soehnle. tak jsem se ted hned zvazil a mam vyto vysledky:
vaha - 85.0kg presne
podil tuku - 16.7% (nejvice tuku ukazuje rano, v prubehu dne klesa)
podil vody - 58.2% (to mi ukazuje vzdy malo vody, nevim proc)
podil svalu - 44.4%
spotreba energie za den - 3379kcal (s ohledem na me cviceni)
ted je ta vaha samozrejme vyssi, protoze se vazim rano po vylozeni nakladu na wc  a navic jsem pred hodinou sezral 180g stejk s 374g brambor a poradne zapil vodou.
zajimave je ze se mi ta vaha meni, treba dnes rano jsem nameril neco pod 83kg, takze 83kg asi jeste nemam, divne. vim ze se mi nekdy meni i o kilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
já bych těmhle váhám moc nevěřil, lepší je si zajít k doktorce a ta ti to naměří
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | já bych těmhle váhám moc nevěřil, lepší je si zajít k doktorce a ta ti to naměří | jo ta ti namerila ty tvy 3% tuku co?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
mereni tuku u tehlech vah je dost nepresne...presneji ti to rekne doktorka nebo si kup klesticky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
mereni vahy beru jako orientacni hodnotu, zda tuk klesa nebo stoupa. k doktorce kvuli tomu ted nepozenu.
a hele pojdte resit neco jinyho nez porad jen mne  proste jsem asi divnej, no. tech podivnosti je na mne vice, jako ten "chybejici" trapez a nebo ze mam jednu nohu asi o cislo vetsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
taky hodím míry :D
Stehno: pravé:65 ... levé: 63,5
Lýtko: pravé: 43 ... levé: 42
přes pupek: 86
hrudník: 107
biceps: pravý:39,5 levý: 36,5
předloktí: pravé: 33 levé: 32
zadek: 102
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
guruhonzo ty rozdíly mezi pravou a levou paží jsou strašně velké.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | guruhonzo ty rozdíly mezi pravou a levou stranou těla jsou strašně velké. |
když jsem začínal cvičit, tak byly úplně stejný...
Celkově levačkou neumím nic - psát, čistit si zuby, házet na koš, kopat do míče.... takže vše dělám pravou. Fotbal hraju aktivně (ne závodně), takže tam by se teoreticky vysvětlila pravá noha...
Na rukou je zas vidět, že levej a pravej biceps se ve tvaru dost liší, respektive... pravá ruka má biceps, levá ruka má něco, co biceps rozhodně nepřipomíná
Já si furt říkám, že to je ok. Že furt jsem ještě tak malej, že to je otom, že prostě nemám dost svalů. Uvidíme, až ta ruka bude mít 45cm, jak budou vypadat...
btw =) tenista Nadal míval levačku taky odost větší jak pravačku
http://cache.daylife.com/imageserve/05t13hK2Xk8Jf/610x.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
je to divny ja sem pravak a pravej biceps mam mensi asi o 0,5cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
Tím spíš, že ty paže jsou ještě nepříliš velké...tím spíš je 3cm rozdíl velký.
Já osobně jsem také pravák, ale naopak levou stranu těla mám ve všem silnější. U všech tlaků i přítahů. Zajímavé.
Ten rozdíl musíš vyrovnat, nebo snížit. Všechno bych dělal před zrcadlem, preferoval velkou činku a hlídal zrcadlovitě identické provedení pohybů obou stran těla. Můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
tenisty vůbec nesrovnávej, oni používají hlavně jednu ruku, tam je to o něčem jiným :) dycky mají jednu ruku větší ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|