miry ?:))

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 54, 55, 56  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - miry ?:))  Úvodní stránka -> Začátečníci -> miry ?:))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Paye

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no na bobkách doufám není, pokud si někdo vybuduje takovouhle formu na bobkách, tak je to spíš k pláči. Aby člověk udělal takovouhle formu snad člověk nepotřebuje bobky... Ale i když k nám do posilovny choděj už i takový případy, který do sebe naserou metan v 16 letech. Akorát se jim osypali držky, jinak vypadaj furt jak podprůměrný naturálové a tomu už říkam ubohost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Emtik

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky znam jeden pripad.. 180cm 60kg.. 2 mesice "on" a mel 80 .. 2 mesice "off" a mel 63 :D 3 roky cviceni a jeste se nenaucil techniku benchpressu..
wondra

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 7:24 pm    Předmět: Re: jujky Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
tak taky nějake míry přídám už se mně na to ptalo hodně lidí,
Nikdy jsem to nějak neměřil ale pro vás to udělám .
takže míry hnedka ráno .

Výška 188 cm
váha 131 kg
Hrudník 145 cm
Nožky 78 cm
Lýtka 50 cm
Biceps 53 cm
Předloktí 45 cm
Bříško 97 cm ( a jde dolu )
boky 112 cm

snad se to bude zlepšovat a zvětšovat

Já hlavně doufám že tad ten borec není juiced a že to vše má jen z legálních doplňků, protože je to frajer :)
kosta7

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:48 pm    Předmět: bábovka Odpovědět s citátem

ahoj je mi 13 let.chtěl bych začít posilovat doma mám čínky a rotoped. a chtěl bych něak poradit s jídelníčkem tréninkem atd . moje míry váha 58 kg a výška 177. chtěl bych bejt trochu chlap ne vychrtlina tak budu rád za každou odpověd. nejradči bych cvičil doma s činkami a s vlastní vááhou . nechci brát něaký steroidy.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:44 pm    Předmět: Re: bábovka Odpovědět s citátem

kosta7 napsal:
ahoj je mi 13 let.chtěl bych začít posilovat doma mám čínky a rotoped. a chtěl bych něak poradit s jídelníčkem tréninkem atd . moje míry váha 58 kg a výška 177. chtěl bych bejt trochu chlap ne vychrtlina tak budu rád za každou odpověd. nejradči bych cvičil doma s činkami a s vlastní vááhou . nechci brát něaký steroidy.

Normálně jez to co ti mamka připraví. Ohledně cvičení, nejlepší pro tebe budou aktivity jako fotbal, florbal, volejbal, a cviky s vlastní vahou co třeba děláte ve škole, dřepy kliky angličáky. Až ti bude 16 tak sem můžeš napsat znovu a pak se něco dá vymyslet
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:48 pm    Předmět: Re: bábovka Odpovědět s citátem

kosta7 napsal:

Jsi v obdobi fomovani postavy. Zatim necvic s cinkami, ale s vlastnim telem. Zejmena, chod plavat. Kazdy kdo od mladi plave ma siroky hrudnik.
Druha vec je strava. Pokud nebudes poradne jist, nezesilis
Robot2037

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja cvicim 4 mesice a pravidelne se merim. Tak tady je takove srovnani na zacatku a ted z posledniho mereni. Vyska 183cm, vaha puvodne 75kg, nyni 83kg. Hrudnik ze zacatku nerostl, ale zda se ze uz se konecne probouzi k zivotu.

kód:

Míry           |29.9.2010     30.1.2011
---------------+--------------------------
Hrudník        |   96,0         100,0
Pas            |   85,0          87,5
Zadek          |   95,0          98,0
Krk            |   39,0          39,0
Biceps levý    |   29,0          34,0
Biceps pravý   |   30,0          35,0
Předloktí levé |   27,5          29,5
Předloktí pravé|   27,5          29,5
Stehno levé    |   53,0          58,0
Stehno pravé   |   53,0          58,0
Lýtko levé     |   37,0          39,0
Lýtko pravé    |   37,0          39,0

Chci se zeptat co se povazuje za slusny prirustek. Treba bicepsy a stehna mi narostly o 5cm za ty 4 mesice, tak jestli mam byt spokojeny, nebo si rikat ze to mohlo byt lepsi. Nevim jak rychle to roste ostatnim, proste rad bych nejake srovnani, at mam vubec predstavu. Diky.
karlkanas

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Robot2037 napsal:
Ja cvicim 4 mesice a pravidelne se merim. Tak tady je takove srovnani na zacatku a ted z posledniho mereni. Vyska 183cm, vaha puvodne 75kg, nyni 83kg. Hrudnik ze zacatku nerostl, ale zda se ze uz se konecne probouzi k zivotu.

kód:

Chci se zeptat co se povazuje za slusny prirustek. Treba bicepsy a stehna mi narostly o 5cm za ty 4 mesice, tak jestli mam byt spokojeny, nebo si rikat ze to mohlo byt lepsi. Nevim jak rychle to roste ostatnim, proste rad bych nejake srovnani, at mam vubec predstavu. Diky.

Hodně slušný mužeš být spokojen
Culda13

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemáš v pase nějak moc ? na83 kg máš stejně jako já při 89 kg
Robot2037

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No takhle, ja mam sice napsano "pas", ale ve skutecnosti se merim pres pupek, tam kde je pneumatika nejvetsi. Pres skutecny pas mam ted 83cm. Bohuzel ta pneumatika dost roste : (
Culda13

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky měřím přes pupek , ale porovnání ruce , pupek ,stehna ,hrudník je to obrovskej rozdíl .tak koukej makat
Robot2037

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No radost z pribirani pneumatiky nemam, mam i vahu co meri tuk (tu teda mam uz delsi dobu) a tuk se mi drzel vzdy tak okolo 15%, spis o neco mene. Ted jsem na 17%. Tezko rict nakolik je presna, ale metr to potvrzuje. Na druhou stranu me trenerka uklidnuje ze to pak shodim, jeste do konce dubna chci jet objem a pak jdu na to. Ale uz jsem snizil prijem sacharidu, tak uvidim co to udela.
wiro

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robot2037 napsal:

kód:

Ak je to v svaloch je to slusny prirastok. Skoda ze si si nezmeral percentualne mnozstvo tuku lebo z tych hodnot by som sa trosku obaval ze tie objemy budu zo znacnej casti podkozny tuk...

Ale nevim nikdy som ta nevidel :) musis vediet sam alebo si zmeraj tuk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wiro napsal:

Ak je to v svaloch je to slusny prirastok. Skoda ze si si nezmeral percentualne mnozstvo tuku lebo z tych hodnot by som sa trosku obaval ze tie objemy budu zo znacnej casti podkozny tuk...

Ale nevim nikdy som ta nevidel :) musis vediet sam alebo si zmeraj tuk.

Pás mu moc nerostl
Culda13

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

váží ti ta váha dobře ? Jinak to není možné když porovnám tvojí váhu a tvoje cm

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - miry ?:)) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 54, 55, 56  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: