moje prvni fullbody - dobry nebo ne?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - moje prvni fullbody - dobry nebo ne?  Úvodní stránka -> Trénink -> moje prvni fullbody - dobry nebo ne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiger Woods, když poprvé zkoušel odpal na 200 yardů, tak mu to vůbec nešlo. Myslím, že udělal dobře, když to zkoušel i podruhé, potřetí...potisící. Prý něco podobného udělal i Jágr s blafákem do backhandu.

Nevím, možná tam najdeš něco podobného s tebou.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Tiger Woods, když poprvé zkoušel odpal na 200 yardů, tak mu to vůbec nešlo. Myslím, že udělal dobře, když to zkoušel i podruhé, potřetí...potisící. Prý něco podobného udělal i Jágr s blafákem do backhandu.

Nevím, možná tam najdeš něco podobného s tebou.

Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne Když někomu nějakej cvik nevyhovuje, nemá smysl ho jezdit. Ale uznávám, že je předčasné to hodnotit po jednom tréninku.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda nevim jestli to delam spravne, ale cinku si pokladam az do takovyho toho dolicku za strednim deltem + to zaroven lezi na prednim deltu. Snad nikdy se mi nestalo ze by cinka nekam jezdila, ikdybych se trochu predklonil. Lokty nahoru a nema kam sjet.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne
Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Maerlyn0 napsal:
Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne
Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili.

ne, nedostávali, ale to, že to zkoušeli pořád dokola ukazuje, že asi tehdy měli trochu jiný cíle, než člověk, co si tady jde párkrát zacvičit.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a z toho plyne jako co? ze kdyz mi poprve nesel predni drep tak ho proste nemam cvicit? dobra diskuze (o hovne) fakt panove.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
a z toho plyne jako co? ze kdyz mi poprve nesel predni drep tak ho proste nemam cvicit? dobra diskuze (o hovne) fakt panove.

Ne, o tom jsem vůbec nemluvil...stačí si to pořádně přečíst. Je jasný, že nemá cenu dělat závěry z jednoho pokusu, ale když někomu něco nevyhovuje (a párkrát to zkusil), tka zase nemá cenu to cvičit. Rozhodně bych nedělal něco, co mi nevyhovuje, proto, že to tak dělal Jágr nebo Tiger

EDIT: Prostě jsem tím chtěl říct, že to přirovnání je zcestný
Tom3

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo tak to mas pravdu, taky mam par cviku co vylozene jet nemuzu...
ale pekna stranka o nicem
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
daymoon napsal:
Maerlyn0 napsal:

ne, nedostávali, ale to, že to zkoušeli pořád dokola ukazuje, že asi tehdy měli trochu jiný cíle, než člověk, co si tady jde párkrát zacvičit.

tady jsi to krasne napsal, oni meli jiny cile
ale pak nam tu nechod brecet
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Maerlyn0 napsal:
daymoon napsal:
Maerlyn0 napsal:

tady jsi to krasne napsal, oni meli jiny cile
ale pak nam tu nechod brecet

Co?
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
daymoon napsal:
Maerlyn0 napsal:

Nikdy nevieš čo z toho môže byť, asi málokto začína cvičiť s tým že bude majster sveta, ale časom sa to uvidí. Taká blbosť ako padanie činky pri prednom drepe sa dá v pohode odstrániť za pár týždňov, chce to len trochu flexibility a skillu.
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas se stává, že něco zkouším a ono mi to nejde, a pak poprosím někoho, kdo to umí (a umí i naučit), aby mě to naučil, řídím se jeho radami, a hle, najednou to jde! Nevím, čím to je... Zkus zajít do nějakého vzpěračského oddílu, FSQ používají i někteří powerlifteři, a tam ti poradí.

FSQ vyžaduje poměrně slušnou extenzi hrudní páteře a (v závislosti na racku) i zápěstí, a flexibilitu tricepsů a křídel. Buď na tom pracuj, anebo využij "bodybuilding rack" (X, překřížené ruce), nebo trhačky. Nacvičoval bych jen rack, zvednutí a uložení, teprve pak výkrok dozadu (a pak zpět do klece a uložit), a teprve když bude držení činky solidní, tj. ty a činka budete "jeden celek", začal bych s ní dřepovat.
dejvinho

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem do posilovani zaradil plavani 1-2x tydne, myslite ze to nevadi? jsem ektomorf a bojim se ze zbytecne tim budu hubnout
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavani je, rekl bych, idealni kardio k posilovani. Nemyslim si, ze bys hubnul, spis budes hur nabirat.
raw

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
tak jsem do posilovani zaradil plavani 1-2x tydne, myslite ze to nevadi? jsem ektomorf a bojim se ze zbytecne tim budu hubnout

vydej mensi jak prijem - rust (kvalitni strava a trenink). Jednoduse, kdyz to uzeres tak chod denne behat i maraton pokud te to bavi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - moje prvni fullbody - dobry nebo ne? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: