|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 11:04 am Předmět: |
|
|
Tiger Woods, když poprvé zkoušel odpal na 200 yardů, tak mu to vůbec nešlo. Myslím, že udělal dobře, když to zkoušel i podruhé, potřetí...potisící. Prý něco podobného udělal i Jágr s blafákem do backhandu.
Nevím, možná tam najdeš něco podobného s tebou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Tiger Woods, když poprvé zkoušel odpal na 200 yardů, tak mu to vůbec nešlo. Myslím, že udělal dobře, když to zkoušel i podruhé, potřetí...potisící. Prý něco podobného udělal i Jágr s blafákem do backhandu.
Nevím, možná tam najdeš něco podobného s tebou. |
Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne Když někomu nějakej cvik nevyhovuje, nemá smysl ho jezdit. Ale uznávám, že je předčasné to hodnotit po jednom tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Ja teda nevim jestli to delam spravne, ale cinku si pokladam az do takovyho toho dolicku za strednim deltem + to zaroven lezi na prednim deltu. Snad nikdy se mi nestalo ze by cinka nekam jezdila, ikdybych se trochu predklonil. Lokty nahoru a nema kam sjet. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne | Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne | Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili. |
ne, nedostávali, ale to, že to zkoušeli pořád dokola ukazuje, že asi tehdy měli trochu jiný cíle, než člověk, co si tady jde párkrát zacvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
a z toho plyne jako co? ze kdyz mi poprve nesel predni drep tak ho proste nemam cvicit?  dobra diskuze (o hovne) fakt panove. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | a z toho plyne jako co? ze kdyz mi poprve nesel predni drep tak ho proste nemam cvicit? dobra diskuze (o hovne) fakt panove. |
Ne, o tom jsem vůbec nemluvil...stačí si to pořádně přečíst. Je jasný, že nemá cenu dělat závěry z jednoho pokusu, ale když někomu něco nevyhovuje (a párkrát to zkusil), tka zase nemá cenu to cvičit. Rozhodně bych nedělal něco, co mi nevyhovuje, proto, že to tak dělal Jágr nebo Tiger
EDIT: Prostě jsem tím chtěl říct, že to přirovnání je zcestný
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
jo tak to mas pravdu, taky mam par cviku co vylozene jet nemuzu...
ale pekna stranka o nicem _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | daymoon napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne | Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili. |
ne, nedostávali, ale to, že to zkoušeli pořád dokola ukazuje, že asi tehdy měli trochu jiný cíle, než člověk, co si tady jde párkrát zacvičit. |
tady jsi to krasne napsal, oni meli jiny cile
ale pak nam tu nechod brecet _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | daymoon napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne | Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili. |
ne, nedostávali, ale to, že to zkoušeli pořád dokola ukazuje, že asi tehdy měli trochu jiný cíle, než člověk, co si tady jde párkrát zacvičit. |
tady jsi to krasne napsal, oni meli jiny cile
ale pak nam tu nechod brecet |
Co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | daymoon napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Na druhou stranu, oni jsou profesionálové, takže neměli na výběr, jestli to budou zkoušet nebo ne | Kápnul jsi na to. Jágr v šesti na kačáku a malej Woods někde za městem. Ti už tenkrát dostávali těžký prachy za to, aby se to naučili. |
Nikdy nevieš čo z toho môže byť, asi málokto začína cvičiť s tým že bude majster sveta, ale časom sa to uvidí. Taká blbosť ako padanie činky pri prednom drepe sa dá v pohode odstrániť za pár týždňov, chce to len trochu flexibility a skillu.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
Občas se stává, že něco zkouším a ono mi to nejde, a pak poprosím někoho, kdo to umí (a umí i naučit), aby mě to naučil, řídím se jeho radami, a hle, najednou to jde! Nevím, čím to je... Zkus zajít do nějakého vzpěračského oddílu, FSQ používají i někteří powerlifteři, a tam ti poradí.
FSQ vyžaduje poměrně slušnou extenzi hrudní páteře a (v závislosti na racku) i zápěstí, a flexibilitu tricepsů a křídel. Buď na tom pracuj, anebo využij "bodybuilding rack" (X, překřížené ruce), nebo trhačky. Nacvičoval bych jen rack, zvednutí a uložení, teprve pak výkrok dozadu (a pak zpět do klece a uložit), a teprve když bude držení činky solidní, tj. ty a činka budete "jeden celek", začal bych s ní dřepovat. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
tak jsem do posilovani zaradil plavani 1-2x tydne, myslite ze to nevadi? jsem ektomorf a bojim se ze zbytecne tim budu hubnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
Plavani je, rekl bych, idealni kardio k posilovani. Nemyslim si, ze bys hubnul, spis budes hur nabirat.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út leden 06, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | tak jsem do posilovani zaradil plavani 1-2x tydne, myslite ze to nevadi? jsem ektomorf a bojim se ze zbytecne tim budu hubnout |
vydej mensi jak prijem - rust (kvalitni strava a trenink). Jednoduse, kdyz to uzeres tak chod denne behat i maraton pokud te to bavi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|