MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne, ale jsou ty zada takto ok? To se ptam (nejen tebe ale i ostatnich, kdo tomu rozumi). Osobne bych se takhle bal jedine opakovani- Ale uz je to samozrejme podstatne lepsi nez byvalo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pekne, ale jsou ty zada takto ok? To se ptam (nejen tebe ale i ostatnich, kdo tomu rozumi). Osobne bych se takhle bal jedine opakovani- Ale uz je to samozrejme podstatne lepsi nez byvalo.

Drapere souhlasim s tebou, taky bych se bál. Síla tam je, ale to kulacení zad a ten dotah přes stehna se mi moc nelíbí. Na druhou stranu je vidět hodně velká Moricova vůle.
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo, vuli tu ma asi jako nikdo tady...
Pro me je DL asi tak, jak mam na obrazku v avataru, ale samozrejme nerikam, ze mam ty zada takhle rovny jak pravitko :), ovsem to moriccovo kulaceni mne prijde nebezpecne. Nevim, kde je presne chyba, ale rekl bych, ze stale malo zapojuje nohy a taha to moc zadama.
Morico

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jop, dneska mi ta technika trochu víc ulítla, než se mi dařilo teď před nedávnem, ono to taky bylo těžký jak prase od prvního opak, ale co je zvlášní, že o proti dřívějšku to téměř necítim ve spodních zádech a ani v nich nemam žádnou svalovku, největší je v horních zádech, trapézech a stehnech, tak nevim ... mam natočený ještě těch 170, tak to sem za chvilku postnu na porovnání ...
wwwpower

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jinak pokračuješ v nářadí na strongman? vyráběl si kufry nebo joke?
Morico

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
jak jinak pokračuješ v nářadí na strongman? vyráběl si kufry nebo joke?
zatim ještě ne, ale v plánu je aktuálně axle, kufry a yoke ... nejdřív asi ten axle, pak kufry a yoke na závěr no ... ale výrobu vidim až tam za měsíc, teď nebudu mít moc času přes září
Morico

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak tady je to vidět, málo sem zapojil ty nohy a pak jsem u těch 190 ty záda tolik neudržel, nevim proč, ale vždycky jsem to teď dělal tak, že sem šel hodně ze dřepu a díky tomu jsem ty nohy zapojil včas, ale dneska jsem to nějak nedělal, tak příště si napravim reputaci!!
Morico

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.8.2011 - Čtvrtek

Warm-Up :
◇ 3km kolo
◇ krátký statický strečink, krátký dynamický strečink

Log Lift : 1x clean + press
☞ 5x35kg
☞ 5x42.5kg
☞ 3x52.5kg
☞ 3x60kg
☞ 3x67.5kg
6x77.5kg - PR - bandy zápěstí
1x85kg - PR - bandy zápěstí
1x90kg - PR - pásek, bandy zápěstí -

Fat Gripz "Axle" Strict Press :
☞ 5x30kg
☞ 5x37.5kg
☞ 3x45g
☞ 3x52.5kg
☞ 3x60kg - bandy zápěstí
5x70kg - PR - bandy zápěstí - že by na krev? -

TRX Back Rows :
☞ 12x
☞ 12x
☞ 12x
☞ 12x

TRX Biceps Curl :
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x

Strečing

Naposledy upravil Morico dne pá srpen 26, 2011 8:23 am, celkově upraveno 1 krát
spekounP

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 4:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hezky pekne
je videt, ze uz se do toho pomalu zacinas dostavat a zvykas si na to tvoje nacini
Morico

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
hezky pekne
je videt, ze uz se do toho pomalu zacinas dostavat a zvykas si na to tvoje nacini

Díky, na tom logu se teď začne velmi brzo lámat chleba, je to oproti čince těžký na rovnováhu, na práci s dechem a i ten výraz neni žádná sranda, zkoušel jsem push jerk a ten mi jde tak do nějakých 70kg, pak už je to kvůli tej rovnováze dost o hubu ... no teď mam prostě road to 100kg log lift a pak se uvidí ... jinak ten axle je taky zase něco jinýho, i když se to "jenom" tlačí nahoru, tak je ta tlustá osa znát na úchop a mam z toho i vždycky totálně napumpovaný předloktí .. ono taky s těma fat gripzsama je to ještě tlustší než jsou klasický axle ...
Morico

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.8.2011 - Sobota

Warm-Up :
◇ švihadlo, TRX Squats with hop

Dřep : vše bez pásku, zadek až do pekla
☞ 5x20kg
☞ 5x65kg
☞ 5x80kg
☞ 3x97.5kg
☞ 3x112.5kg
☞ 3x130kg
☞ 6x145kg -
☞ 10x72.5kg
☞ 10x72.5kg
☞ 10x72.5kg
☞ 10x72.5kg
☞ 10x72.5kg
- soldier down

TRX Hamstring Curls :
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x

Zkracovačky na balónu + Sklapovačky s předáváním balónu :
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max

Strečing
Morico

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.8.2011 - Pondělí

Warm-Up :
◇ švihadlo, jumping jacks, TRX Rudolph sprints

Fat Gripz "Axle" Continental Clean :
☞ 3x40kg
☞ 3x60kg
☞ 3x65kg
☞ 3x65kg
☞ 3x65kg
- v plánu byl původně power clean a nějak se mi dneska do něj vůbec nechtělo, tak jsem si dal continental

CG Benchpress (purple-small band) :
☞ 5x47.5kg
☞ 5x60kg
☞ 3x72.5g
☞ 5x90kg
☞ 3x102.5kg
8x115kg - PR
1x125kg - PR - směšně easy
1x135kg - PR - docela easy
1x140kg - PR - na krev :) ...

Benchpress :
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg

TRX Triceps Extensions (45°) + TRX High Biceps Curls :
☞ 15x + 15x
☞ 15x + 15x
☞ 15x + 15x
☞ 15x + 15x
☞ 15x + 15x

Strečing
spekounP

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty drepy mas ted suprovy.
Hloubka naprosto luxusni.

Libi se mi to mnohem vic nez to cviceni z komercniho fitka. Pripada mi, ze se i mnohem min predklanis.

Dotaz: K cemu je dobrej ten bench s tema bandama - to jako, ze ti to dole pomuze a zvladnes vetsi vahu a vic zatezujes tricak na dotlaku? Neco jako board bench press?
Morico

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Ty drepy mas ted suprovy.
Hloubka naprosto luxusni.

Libi se mi to mnohem vic nez to cviceni z komercniho fitka. Pripada mi, ze se i mnohem min predklanis.

Dotaz: K cemu je dobrej ten bench s tema bandama - to jako, ze ti to dole pomuze a zvladnes vetsi vahu a vic zatezujes tricak na dotlaku? Neco jako board bench press?

Dík, jj s dřepama jsem teď zatim taky spokojenej, hloubka mi konečně sedí a předklon jsem taky mírně zmenšil, hlavně tim, že jsem dal malinko širší postoj.

Jinak k tomu bandu u benche, hlavní důvod mít to takhle na rukou je to, že ti to tlačí lokty k sobě a v tej úplně nejspodnější fázi ti to dá trochu drive (dost podobně jako bandy na kolenou při dřepu nebo jako kdybych měl klasicky bandy na každej straně činky), což dost zmenší tenzi v prsou a taky ramenou a sníží to tak šanci, že si něco natrhneš při velkých váhach. A v neposlední řadě i to co si psal ty, dole ti to přidá nějakých cca 15kg bych to viděl (asi tak jako ti přidaj ty bandy u dřepu, jako dotlak to tolik neni, protože tam je dráha pohybu tak 10-15 cm v horní fázi a tohle je trochu něco jinýho) díky čemuž jak vidíš ze včerejších výkonů můžu použít mnohem větší váhu, takže ten triceps zatížím fakt hodně už od nějaký poloviny dráhy nahoru, což je přesně moje slabina, takže tak. Samozřejmě ideálnější by byl ten originál slingshot nebo se mi líbí docela ten metal catapult, ale zatim si vystačim s timhle, je to prakticky to samý, akorád to hrozně dře na rukou :D
keba

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar Morico, nevadí ti při log cleanu ta přeska od pásku?Mě vždycky hrozně vadila tak jsem si ho upínal z boku a přemisťovalo se mi to daleko líp, jen takovej postřeh.

Jinak sílíš pěkně, jen tak dál.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: