Hezky, jen tak dál, tvůj log mě vždycky bavil a baví
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Hezky, jen tak dál, tvůj log mě vždycky bavil a baví
Díky za příjemnou zprávu, budu se dál snažit držet log co nejzajímavější.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Opravdu nevim, chtěl bych, ale po tom co jsem si trochu ošahal první disciplíny a zjistil jsem, že jsem v nich ještě mnohem slabší než jsem si myslel že budu, tak to vidim na reálný závodění až příští rok. Ale v září jsou ještě nějaký závody, docela mi láká to Meziboří (návrat ke kořenům), ale tam záleží na termínu, jelikož mam v září ještě pár zkoušek, pokud se mi to ale nebude krýt, tak to možná zkusim, minimálně se pojedu podívat, protože to nemam daleko a rád bych ještě nasál nějakou atmosféru ze závodů. A co ty, jak to vidíš?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Opravdu nevim, chtěl bych, ale po tom co jsem si trochu ošahal první disciplíny a zjistil jsem, že jsem v nich ještě mnohem slabší než jsem si myslel že budu, tak to vidim na reálný závodění až příští rok. Ale v září jsou ještě nějaký závody, docela mi láká to Meziboří (návrat ke kořenům), ale tam záleží na termínu, jelikož mam v září ještě pár zkoušek, pokud se mi to ale nebude krýt, tak to možná zkusim, minimálně se pojedu podívat, protože to nemam daleko a rád bych ještě nasál nějakou atmosféru ze závodů. A co ty, jak to vidíš?
já chtěl do jeníkova, ale nějak se mi nepovedlo připravit a navíc jsem ted' měl problém s kolenem. V září toho je vícero, tam by se něco dalo, ale já jsem od 8. do 26. září ve Španělsku.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
já chtěl do jeníkova, ale nějak se mi nepovedlo připravit a navíc jsem ted' měl problém s kolenem. V září toho je vícero, tam by se něco dalo, ale já jsem od 8. do 26. září ve Španělsku.
Tak se prostě uvidí a kdyžtak příští rok už tutovka :)
TRX Rollout + Zkracovačky s nohama na míči : supersérie
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
Strečing
Ty snatche ti pomalu ale jistě lezou nahoru. Co takhle road to 100kg?
Ser na nějaký přemístění a rovnou to tam lupni na jeden zátah.
No takovej tajnej road to 100kg mam, ale jako to bude chtit zamakat na technice, protože už to začíná bejt sakra těžký, tohle bylo pro 3x2série docela max. ta poslední už sem to rval prostě silou :/ no uvidíme, ale jako mam z toho vždycky tak rozsekaný horní záda a trapézy, že na powersnatche nedam dopustit
Log Lift : 1x clean + press
☞ 5x35kg
☞ 5x42.5kg
☞ 3x52.5kg
☞ 5x55kg
☞ 1x65kg - předposlední série, přemístim, poprvý kládu vyrazim a v tom vypnou proud, tma že nevidim 10cm před sebe, rádio nehraje, takže nejdřív jsem si málem naskládal do kalhot, než mi došlo co se děje a pak jsem se při tej tmě málem přizabil kládou, když jsem jí vracel na zem ... no pak následovala 20 min pauza a pak přišla na řadu poslední série se 75kg na max. opak, jenže jsem si zapomněl přihodit ...
☞ 10x65kg - nejdřív jsem si říkal jak jsem dobrej a pak přišlo zklamání :D
☞ 6x75kg - rezerva na dobrý 2 opak. akorád jsem u 6týho opak. ztratil balanc, tak jsem to musel položit ...
Fat Gripz "Alxe" Strict Press :
☞ 5x30kg
☞ 5x37.5kg
☞ 3x45g
☞ 5x50kg
☞ 5x57.5kg
☞ 5x65kg - krutě na krev, asi mě vysílila ta desítka s logem, protože mi strašně pálily ramena
Shyby :
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 4x
TRX Biceps Curl :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
Strečing
Warm-Up :
◇ švihadlo, TRX Squats with hop
◇ krátký statický strečink, krátký dynamický strečink
Dřep : vše bez pásku, zadek až k protinožcům :)
☞ 5x20kg
☞ 5x65kg
☞ 5x80kg
☞ 3x97.5kg
☞ 5x105kg
☞ 5x122.5kg
☞ 6x137.5kg -
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
☞ 10x70kg
- váhy hodně podseknutý, ale to je dobře, s hloubkou jsem konečně spokojen, víc už mi to ani nešlo .. poslední těžká série s rezervou --
- 5x10x70kg pauzy do 120 sec - pain tolerance trénink jako prase, nohy totál KO
TRX Hamstring Curls :
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
☞ 10x
- nějaký zakopávání se může jít klouzat, tohle bere hamstringy jako nic jinýho, hamstringy KO
TRX Rollout + Zkracovačky na balónu + Přendavání 20kg kotouče ze strany na stranu s nohama mírně nad zemí :
☞ max + max + max
☞ max + max + max
☞ max + max + max
- břicho KO
Strečing
S tou hloubkou je to jenom věc zvyku. Já kdybych to nejel až dolu tak nevstanu.
Dík .. no já zas mam problém v tej nejspodnější fázi, ale teď už to pojedu jenom takhle, tak uvidíme kam se takhle dostanu no, teď ještě rezerva docela byla, ale tak ta váha je směšná :)
Power Snatch :
☞ 3x20kg
☞ 3x40kg
☞ 2x50kg
☞ 1x60kg
☞ 1x60kg
☞ 1x67.5kg
☞ 1x67.5kg
☞ 1x72.5kg
☞ 1x72.5kg
☞ 1x70kg
- 60 naprosto směšně lehký, 67.5 těžký ale jde to tam plynule a 72.5 totálně nejde, takový posledních 15 cm dráhy tlačim už jenom silou, takže příště asi hodně jedničkových sérií se 67.5 - 70 kg
Mrtvý tah :
☞ 5x85kg
☞ 5x105kg
☞ 3x127.5g
☞ 3x147.5kg
☞ 3x170kg
☞ 5x190kg - v nádrži sem měl asi i to 6tý opak. ale teda lehký to zrovna nebylo, tak jsem další radši už nezkoušel:
TRX Rollout + Zkracovačky s nohama na míči : supersérie
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
☞ max + max
Strečing
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru