Strečing :
?? x Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
?? x Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
+ zbytek
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
tohle je můj takovej soukromej postupnej cíl na nejbližší budoucnost
Díky :-) Příští tejden mě čeká 110 a další tejden 120, tak uvidíme, to už nebude prdka :D ... ale zatim se to nezdá nějak extra těžký, spíš mi dochází kyslík :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Příští tejden ty přední natočim a uvidíš, jak se mi hlava proměňuje v rudou velkou dýni při každým pohybu nahoru :D
Drepy v predu moc pekny, ja dam stovku tak jednou a jsem rad ze to muzu hodit do stojanu
Kolik tedka vazis/meris ? :)
Díky :)
Teď vážim 97kg a měřim 178cm zarovnam to na 100 :D a pak to budu držet dokud pude síla nahoru ...
EDIT: ještě sem můžu pro zajímavost nahodit příjem ze středy, kdy sem měl po mrtvolách rozežráno :D
S: 800
B: 200
T: 120
cca 21 500 kJ
Strečing :
Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
+ statický strečink - výdrž v poloze 30 a víc sec
Warm-Up :
- 3 min. rotoped, brzda 4
- 7 min. eliptical, brzda 8
- předkopávání 30x5, 30x5
- statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
Dřep :
- 12x45, 10x75, 5x105 || 2*1~80%: 1x125, 1x125 || 2*1~90% 1x140, 1x140 || 3*2~95%: 2x150 - PR , 2x150, 2x150 - pocitově to ani neni tak těžký, ale nejsem moc spokojenej s hloubkou ... síla by stopro byla na to dát do pořádně hluboko ale nějak nechce pustit hlava
CG benchpress :
- 12x15, 10x45, 5x65, 3x75 || 2*1~80%: 1x92.5, 1x92.5 || 2*1~90% 1x102.5, 1x102.5; || 3*2~95%: 1,5x110 - miss, 2x105, 2x105, 2x105 - 110 2x prostě nešlo, chybělo málo a dotlačil bych to, ale nešlo to, tak sem snížil na 105 :)
Strečing :
Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
Video: 2x150 dřep
Warm-Up :
- 10 min. chůze do kopce, 10° sklon, 5 kmph
- statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- Goodmornings 15x15, 15x35
- Glute Bridge Plank Lifts 2 x (5 na každou nohu)
Mrtvý tah :
- 12x45, 8x75, 5x105, 2*1~70%: 1x135, 1x135 || 2*1~80% 1x155, 1x155; || 3*2~90%: 2x175 - PR , 2x180 - PR , 2x180 - původně sem měl jet 3*2 se 170, ale cítil jsem se dneska silnej, tak jsem dal 175 a pocitově to bylo lehoučký, chtěl sem makat, tak sem dal 180, to už docela ztěžklo, ale i tak sem to odjel ... techniku komentovat nebudu, měl jsem trochu problem to nahoře locknout, takže sem s tim nějak poskakoval abych to dotáh :)
Towel Pull-Ups : premiéra, hlavní záměr je síla úchopu
- 6x, 4x, 4x, 4x - ručníky sem měl pěkně tlustý, takže sem to ani "neobejmul" dlaní což je přesně to co jsem potřeboval... je to supr cvik a odrovnal mi zároveň pěkně i předloktí
Krčení ramen s EZ v každé ruce
- 10x60+60, 10x60+60, 10x60+60
Strečing :
- statický strečink - výdrž v poloze 30-45 sec
- 2x60-90s Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
- 3 pozice na Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
- Video: Mrtvola, Towel Pull-Ups
Jo a po vzoru Ciza si tu vyhlašuju malej soukromej Road to 200kg deadlift a taky Road to bigger calves, protože mam šíleně hubený lejtka a i když mi může bejt velikost svalů teď jedno, tak ty lejtka mi ser*u :-) ... takže někdy do Vánoc řekněme, se to pokusim obojí splnit ... takže pokud se chce někdo přidat k mýmu trapnýmu cíly (ten deadlift) a dát si závod tak mi sem napište :-)
Supr, ještě dodam pravidla ... nikdo nesměl doposud dát víc jak 185, dál žádný háky, trhačky, dresy a podobný kraviny a poslední pravidlo, nikdo se nesmí zmrzačit :)
EDIT: a jako důkaz se počítá nepofidérní video :)
Já si v koutku duše dal v mrtvole podobnej cíl jako ty (200kg)
Jenže já to bez háků nikdy nedám a bůh ví jestli se na to dopracuju i s těma hákama.
Máš jednoznačně mnohem větší sílu v nohou než já.
Každopádně tvůj log je pro mě pěkná motivace i když každej cvičíme v podstatě úplně něco jinýho.
Drž se.
Moc děkuju :-) Já se takhle motivuju zase v jiných logach, včetně tvýho ... koukal jsem na tvoje dřepy a nejvíc mě namotivovalo, že si dal další a další opakování, pořád pěkně hluboko i když už to podstatně ztěžklo, to je přesně ono
Jinak ten úchop mam zatim taky naprd, chci se dopracovat k tomu, abych tu mrtvolu moh jet klasickým úchopem (páč mi nevyhovuje že se to jedno rameno u mixed grip úchopu prostě trochu vytočí) a to neudržim od 150-160 víc jak jedno opak ... jinak teďka sem čet na t-nation článek "Building the Death Grip" ... tam jsou docela zajímavý cviky na sílu úchopu, tak to můžeš vygooglit a taky na to mrknout ... jinak já bejt tebou, tak háky zkusim nahradit trhačkama, podle mě mnohem lepší pomůcka když už :)
Jinak co se týče mých dřepů, tam moc spokojenej nejsem ... je to u mě hlavně otázka hlavy (aby mě pouštěla do velkých vah) a taky o síle spodních zad a hamstringů ... nohy by sílu měly ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru