Ocenuju i ten vzperacskej uchop. Ja bych ho rad taky pouzival, ale ohebnost mi to nedovoli. Myslim, ze by mi to pomohlo pri dychani.
Díky ... jj ten vzpěračskej úchop mi hrozně vyhovuje, ale taky mam ještě menší flexibilitu, než bych potřeboval ... pokud máš nějakýho sparinga, můžete zkusit tohle > tady máš odkaz přímo na 1:54 v tom videu, kde to začíná ukazovat:
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Warm-Up :
- 5 min. rotoped, brzda 4
- 5 min. eliptical, brzda 8
- předkopávání 30x5, 30x5, 30x5 jednonož na střídačku
- statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
- Overhead squats: 10x30, 10x30
Dřep :
- 12x45, 10x75, 6x105, 3x125 || 2*1~80%: 1x135, 1x135 || 2*1~95% 1x150, 1x150 || 2*2~100%: 2x160 - PR , 2x160 - je krásně vidět, jak mam respekt z váhy, kterou nemam vyzkoušenou > minulej tejden bylo 2*150 tak akorád na paralel .. dneska ty přípravný série se 150 krásně hluboký a v poho, protože jsem si tu váhu už "ošahal" ... no a dnešních 160 zase na paralel, ale i tak mam z PR radost, protože pocitově tam byly i malý silový rezervy ...
CG benchpress :
- 12x15, 10x45, 5x65, 3x75 || 2*1~80%: 1x95, 1x95 || 2*1~95% 1x105, 1x105; || 2*2~100%: 2x110 - PR , 2x110 - první série : první opak. lehký, druhý hodně těžký; druhá série : první. opak lehký, druhý dotlačeno snad jenom silou vůle, trvalo to asi 10 sec :) ... na závěr jsem si dal ještě pumpovací série: 8x75, 10x50, 10x50
Hanging leg raises - mírně pokrčené nohy :
- 15x, 15x, 15x
Strečing :
Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
Video: 2x160, 2x160 dřep
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Koukam jak ti to leze nahoru ty vahy v drepu a jenom tise zavidim
Hodlas se nekde zastavit nebo budes pridavat po 10kg az na 200kg
Dík :) No zastavit se nehodlam nikde :D ale myslim, že takových 170 už by mě teď zastavilo :) ... 200 na dřep by bylo krásných, ale k tomu je ještě dlouhá cesta ... spíš bych se chtěl dostat na úroveň, kdy bych se 150 udělal 10 jistých opak., ale to je taky daleko :)
No ale tohle nejsou hluboky ani nahodou
Mimochodem, docela se ti to kyva, proc si to nechytnes na siroko ? Me se tak drepuje o 100% lip :)
Nejsou hluboky, ani jsem to ale nepsal, že jsou :) ... ale když se zpětně kouknu na 2x150, tak tam jsem s hloubkou spokojenej ... no proč si to nechytnu na široko ... psal jsem to zrovna nedavno u spekounaP v logu, tak to sem přepostnu:
Morico napsal:
Úzkej úchop u dřepu je podle mě naprosto v pořádku a je to tak i správně - jednak se tim stahnou lopatky k sobě a celkově je lepší napětí a stabilita celýho trupu a taky když bych použil širší úchop, tak to bude daleko větší zátěž pro ramenní pouzdra ...
Warm-Up :
- 10 min. eliptical, brzda 8
- statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
- Glute Bridge Plank Lifts 3 x (5 na každou nohu)
Mrtvý tah :
- 15x45, 10x75, 8x105, 6x135 - zámkem přes palec, au au , 3x155, 1x175 - jeste bez opasku, vše klasickým úchopem (obě ruce stejně) 1x185 - PR , 0.5x200 miss - nějak sem to nedotáh :D škoda, ale příště to hodlam dát no matter what.. musim ten road to 200kg vyhrát :D a mam zálusk to potáhnout bez pásku, stejně mě jenom dusí :D:D
EDIT: jo a technika porad stoji za psí náušnice, takže po pauze se na ní zaměřim...
Přítahy JČ v předklonu :
- 12x25, 10x40, 10x40, 10x40
Přítahy spodní kladky - berany
- 10x92.5, 6x100, 6x100, 6x100
Strečing :
- statický strečink - výdrž v poloze 30-45 sec
- 2x60-90s Lower Body Flexibility (Coach Pendlay)
- ?x postupně 4 pozice na Upper Body Stretches - Snatch positions (Coach Pendlay)
- Video: Deadlift 1x185, 200 - missed
e: v tom videu jsem uz uz cekal ze se prevratis Jinak pekne jedes.. ja ted pracuju na sile uchopu, sila zad tam an to je.. ale v rukach to neudrzim :)
No právě, kdybych si nemyslel že padam :D, tak bych to asi dotáh :))
A na úchopu pracuju taky, chci to udržet aniž bych musel dávat jednu ruku tak, druhou tak ...
Ohhh
Tak ta mrtvola je teda brutal fake technika...
Kdy že máš tu pauzu?
Já nakonec od pondělka začnu asi tahat.Abych se do konce roku nerozpadl z nicnedělání.
Zkusím to někdy aj natočit abys viděl jak vypadá technika hehe...
Ohhh
Tak ta mrtvola je teda brutal fake technika...
Kdy že máš tu pauzu?
Já nakonec od pondělka začnu asi tahat.Abych se do konce roku nerozpadl z nicnedělání.
Zkusím to někdy aj natočit abys viděl jak vypadá technika hehe...
Pauzu mam příští tejden ... s tou technikou, já vim prostě jak to má vypadat, ale nějak mi to nejde se tak poskládat :) ... nevim čim to je, až na to přijdu, tak to napravim :)
EDIT: Co jsem vypozoroval, tak já nedokážu narovnat spodní záda, když mam víc natažený nohy > tak jestli to nebude špatná flexibilita spodních zad ? ... Když začnu s hodně pokrčenýma nohama, tak mam spodní záda pěkně rovný, ale jak se začnu zvedat, tak jakmile jsem ve fázi, když už mam nohy téměř natažený, tak ty spodní záda ohnu, je to nějaký divný :D
ja osobne by som sa skor priklanal k nazoru, ze ten spodny chrbat bude asi tvoja slabina co sa tyka MT, lebo zas mal by si schopny ho udrzat rovny alebo ak nebude chyba v tom, tak potom iba zapracovat na technike
Nehodlám dělat za každou cenu chytrého,takže narovinu přiznám že nevím jak ti teď s tím pomoci.Podle mě by to chtělo osobní přístup.Sejít se a zjednat nápravu,ale to je vzhledem ke vzdálenosti mezi námi nemožné.
Pokud ale prostě neudržíš spodek zad rovný za žádnou cenu,tak bych popřemýšel o tom,dát nejaký cyklus na předklony s čínkou (gut morning).Měli by pomoci udržet optimální polohu zad.Cyklem myslím jednoduchý objem a pak peak na GM jako jsi ho jel předtím na zercher dřep.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru