MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
digitalm

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
Morico napsal:
Souhlasim se vsema, tech 125 jaks taks ... 135 uz hooodne nic moc ... mel sem z tech 135 docela respekt tak sem to nepustil niz (myslim jako ten predklon) a cely je to divny ... pristi trenink to zkusim dat 2x nebo 130 2x a napravit si reputaci mnohem lepsim provedenim :)

heel řekni mě jaký význam má jezdit good mornings s 135 nebo 125 kg vždyt je to cvik na hamstringy především takže by jsi měl mít u toho trochu narovnaný nohy né uplnně pokrčený jako u dřepu -a ještě u toho dřepu jedeš až moc dolu bych řekl na to jak jsi velkej -ale jen moje názory

a oba nazory su zle
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim rict, ze jedes paradne.
premisteni +pushpressy parada (teprve ted to dokazu ocenit, kdyz jsem si to sam zkusil)

Pro me je tenhle log super motivaci.
Priznam se, ze se tak nejak potichu snazim te dohonit , ale je videt, ze nemam narok.
Morico

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Musim rict, ze jedes paradne .
premisteni +pushpressy parada (teprve ted to dokazu ocenit, kdyz jsem si to sam zkusil)

Pro me je tenhle log super motivaci .
Priznam se, ze se tak nejak potichu snazim te dohonit , ale je videt, ze nemam narok.

Díky moc

Podle me, ma duvod psat log a verejne se tak exhibovat prave z takovych duvodu ... jednak je vzdycky nekdo zkusenejsi a muze tak poradit a jednak pak presne jak si psal, muze vzniknou takova pratelska rivalita, ktera te pak zene dopredu :) ... Ja taky koukam do tvyho logu (a nejenom do tvyho) a rikam si treba ... "sakra predni drep uz ma 120, to musim makat" atd.

A ze nemas narok? Ted sem koukal ze tam mas tahy 200 .. to ja sem treba jeste nepotah, ale neboj se, ted prijde faze kdy budu peakovat mimo jine i deadlift, takze hodlam tvych 200 zesmesnit
spekounP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu s tim, ze verejne vedeni logu ma urcite svuj vyznam.
Ja kolikrat prisel do fitka a nemel jsem zrovna naladu treba na tezky drepy, jenze pak jsem si rekl: Jak to bude vypadat v logu, kdyz nedodrzim plan. Turakan se mi zase vysmeje a napise mi, ze jsem sracka. Tak to v zadnym pripade.

Jinak tahy nejsou tak rozhodujici.
Pro me mentalne nejtezsi cvik jsou drepy a tam jses uplne nekde jinde nez ja

PS: celni drepy mam zatim jen 110kg, ale naposledu uz dve serie po dvojkach. Priste chci zkusit 5x5x100kg, uvidime jak to pujde, pocitam, ze bych mohl dat 2-3 petky a zbytek po ctyrkach nebo trojkach
Morico

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidíš, to je další význam, na kterej sem zapomněl ... podobně to funguje i u mě ... třeba když mam těžký dřepy, tak si zapnu natáčení a řikam si, abych to moh dát do logu, tak musí bejt pěkně hluboký a co nejlepší provedení .. ne že bych se o to nesnažil i bez natáčení, ale hlava má někdy sklony k tomu třeba nedovolit jít u dřepu tak nízko, když to ale natáčim, tak "musim" :)

Jinak s tim, že dřepy sou nejtěžší plně souhlasim ... ty otestujou celkovou mojí sílu fyzicky i mentálně jako nic jinýho.

Jinak zas tak úplně jinde u dřepu nejsem ... mam PR 2x160 - ale u týhle váhy nejsem spokojenej s hloubkou, bylo to tak tak na paralel ... kdybych se někdy dostal na 200, tak bych byl nadšenej, ale k tomu je ještě dlouhá cesta ... když tenhle cyklus zakončim 1x170 s pěkným provedením, budu plně spokojenej

Ty si do nedávna jezdil multipress ... a za tak kratkou chvilku si se na normal dřepech zlepšil o dost ... za chvili budeš nová hrozba :D
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.12.2010 - Pátek:

Warm-Up :
◇ 8 min eliptical, zátěž 6
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Dřep : lehce
Warm-Up: Předkopávání: 35x5
☞ 12x15, 10x55, 5x75, 3x95, 3x115, 15x100 - dneska jsem hlavně zkoušel novou pozici činky na zádech - poznatky : docela je to nepříjemný, mít tu činku takhle níž, ale věřim, že je to jenom o zvyk a o tom než se to tam trochu "otlačí" ... trochu sem měl ale pocit od nějakých 90kg a víc, že mi takhle ta činka musí zákonitě spadnou, takže jsem se podvědomě asi moc předkláněl, abych ji jako nepustil ... ale jinak je fakt, že zaprvy nevim jestli je to sugesce, ale zdálo se mi, že je to všechno nějak lehčí a za druhý nenutilo mě to předklánět (předkláněl sem se sám )

CG Benchpress : lehce
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
☞ 15x15, 8x55, 6x75, 3x100, 8x90, 3x100, 8x90

Doplňky :

Incline benchpress s JČ :
☞ 10x20, 10x30, 10x30, 10x30, 10x30

- a konec, dneska sem byl nějak hyper línej cokoliv dělat, těch pár cviků mi zřídilo až dost, takže sem řek dost ja a už se na to vyprd, stejnak mam mit deload :-)

Celk.čas: ??, ∅ HR: ?? bpm, Highest HR: ?? bpm, ??

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches

Video: dřepy - hlavně kvůli pozici činky,
spekounP

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2010 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezdá se mi, že by jsi se nějak moc předkláněl a přijde mi, že máš lepší držení spodních zad.

Jinak, kdyby jsi někdy zavítal do matičky Prahy, tak dej vědět, mohli by jsme dát společnej trenál.
Myslím, že by to byla parádní zničující vyhecovaná bitva.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2010 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to o dost líp. Myslím že si rychle zvykneš a hodně rychle uděláš znatelný výkonnostní skok.

Derek Poundstone
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2010 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Nezdá se mi, že by jsi se nějak moc předkláněl a přijde mi, že máš lepší držení spodních zad.

Jinak, kdyby jsi někdy zavítal do matičky Prahy, tak dej vědět, mohli by jsme dát společnej trenál.
Myslím, že by to byla parádní zničující vyhecovaná bitva.

Už mi to taky napadlo ... do Prahy jezdim docela často, studuju tam kombinovaně VŠ ... teď do konce roku to nevidim, ale pak určitě jo, tak se mužeme nějak domluvit ... :)
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2010 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Vypadá to o dost líp. Myslím že si rychle zvykneš a hodně rychle uděláš znatelný výkonnostní skok.

Super, budu už to cvičit jenom takhle a snad zvyknu brzo :)
Morico

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.12.2010 - Pondělí:

Warm-Up :
◇ 5 min eliptical, zátěž 6
◇ 5 min rotoped, zátěž 85-95
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Dřep : PEAK 4
Warm-Up: Předkopávání: 35x5, 30x7.5 na střídačku jednonož
Warm-Up: Overhead squats 15x20, 15x30

☞ 12x15, 10x55, 6x75, 6x95, 2x115, 2x125, 2x135, 4x145 - PR , 20x100 - PR ... možná bych ten peak dal i se 150, takže příště zkusim zopáknout na 5x145 a když to pude možná zkusim 5x150 .. no a poslední sérii, jsem si dal abych si zvykal na novou polohu činky a vyklubalo se z toho 20x100 a to mi teda slušně naložilo, že sem cítil pálení v nohou ještě 20 min po tom :D

CG Benchpress : PEAK 4
Warm-Up: Stahovaní horní kladky: 35x7.5
☞ 10x15, 8x55, 6x75, 4x95, 2x100, 4x105 - PR , 15x75

Doplňky :

Zakopávání :
☞ 12x20, 10x30, 10x40, 10x40, 10x40

Výpony na legpresu (na široko) + výpony na hacken dřepu (na úzko) : DVOJKOMBINACE, pauza do 60 sec
☞ 15x50 + 15x25, 15x100 + 15x50, 15x120 + 15x90, 15x120 + 15x90

Přednožování ve visu + Sklapovačky s předáváním fitballu + Zkracovačky s nohama na míči : SUPERSÉRIE
☞ 3 x max

Celk.čas: 1h:50min, ∅ HR: 133 bpm, Highest HR: 185 - PR :) bpm, 5 924 kJ

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches

Video: Dřepy (4x145kg, 20x100kg), CG Benchpress (4x105kg)
Warning: těch mých zvukových projevů si prosim nevšímějte, ono je to na tom videu z foťáku nějak pronikavý, ve skutečnosti si funim skoro jenom pro sebe :-)
spekounP

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerikal jsi nahodou neco o deloadu do nedele?

Za chvili v ramci deloadu drepnes 200kg a zatlacis 140kg

20 drepu se stovkou. Na tohle nejak nemam odvahu zatim
grogy

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k těm dřepům 20x100, respekt jen když si to představím, tak mě bolej nohy
taky bych něco podobnýho někdy mohl zkusit...jestli najdu odvahu

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Morico

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Nerikal jsi nahodou neco o deloadu do nedele?

Za chvili v ramci deloadu drepnes 200kg a zatlacis 140kg

20 drepu se stovkou. Na tohle nejak nemam odvahu zatim

Ten deload byl do včerejší neděle :D já to zapomněl smáznout z nadpisu ...

... uvidíme, kam se dostanu ... jak sem psal, kdybych teď zakončil 1x170 se solidní hloubkou a technikou, byl bych spokojenej ... no a bench uvidíme, už to začíná bejt sakra těžký

... jinak těch 20 opak bylo víc o vůli než o síle :-)
KOTO

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré,tak to vypadá,že rekordy padat budou.
Jenom si to už neposer těma blbostma tipu milionkrat sto kilo.To nech maximálně na poslední trénink jenom.Jinak teda držím palce ať je tam co největší zlepšení....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: