MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim se vsema, tech 125 jaks taks ... 135 uz hooodne nic moc ... mel sem z tech 135 docela respekt tak sem to nepustil niz (myslim jako ten predklon) a cely je to divny ... pristi trenink to zkusim dat 2x nebo 130 2x a napravit si reputaci mnohem lepsim provedenim :)
Morico

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.12.2010 - Neděle:

Nordic Walking :
.... ► Distance: 2.64 km
.... ► TotalTime: 0:35:20
.... ► Average Speed: 4.49 km/h
.... ► Calories: ?? kcal ~ ?? kJ

Morico

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.12.2010 - Pondělí:

Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, 6 Km/H
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Dřep : 5*3 ~ 85% 1RM (dynamika / technika)
Warm-Up: Předkopávání: 35x5, 30x7.5 na střídačku jednonož
☞ 12x15, 10x55, 5x95, 2x115, 1x125, 3x145, 3x145, 3x145 - místo pěti jsem dal jenom 3 série, záda už docela nestíhaly a to mě ještě čekal peak na gm ...

Goodmornings : PEAK 2
☞ 10*15, 6*55, 2x95, 1x105, 1x115, 2x125 - PR - původně jsem zamejšlel zopáknout těch 135 a napravit u týhle váhy techniku z minula, ale těch 2x125 bylo už slušně na doraz, ne ani tak silově, ale spodní záda už si žádaly abych toho nechal, tak sem je poslech ...

CG Benchpress : 4*5 ~ 80% 1RM
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 35x7.5
☞ 10x15, 6x55, 3x75, 3x92, 4x105 - PR + miss u 5tyho opak. : ( už to tam bohužel fakt nešlo, 3x105, 2x105 - síla už šla dolů, měl sem trochu respekt z toho missu, tak sem vyvaroval dalším opak, který by byly pravděpodobně na krev ... GM mě docela vysály a síla už rychle ubejvala : ( ... btw těch 105 po sobě kutálet byla docela sranda :)

Doplňky :

Výpony v sedě s JČ na nohou :
☞ 10x (10+10), 10x (20+20), 10x (30+30), 15x (40+40), 15x (40+40), 15x (40+40)

Sklapovačky s předáváním fitballu + Mohamedány ve stoje s vytáčením (lano, 45kg) : Supersérie
☞ 3 x max

20 min Chůze / Běh do mírného kopce (5°) - INTERVALY :
5 min 3 → 6 Km/H
4 x (1 min 12 Km/H + 2 min 6 Km/H)
3 min 6 → 3 Km/H

Celk.čas: 2h:09min, ∅ HR: 127 bpm, Highest HR: 177 bpm, 6 229 kJ

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches

Video: Dřepy (3x145, 3. série), GoodMorning (2x125kg), CG Benchpress (3x105, 2. série)

Naposledy upravil Morico dne po prosinec 13, 2010 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
digitalm

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tie GM urcite lepsie ako tie minule so 135, ale som asi prilis perfekcionalisticky, ale este ist kusocek nizsie by sa dalo ist
Morico

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
tie GM urcite lepsie ako tie minule so 135, ale som asi prilis perfekcionalisticky, ale este ist kusocek nizsie by sa dalo ist

Opět naprosto souhlasim ... ale jak už jsem psal, spodní záda toho měly plný zuby, tak mi to hlava už níž nedovolila :)
KOTO

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to byly tvoje poslední předklony!
Možno si dej týden deload před posledním cyklem,aby jsi z toho vytěžil co nejvíc...
Morico

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Tak to byly tvoje poslední předklony!
Možno si dej týden deload před posledním cyklem,aby jsi z toho vytěžil co nejvíc...

Taky jsem si říkal že by to možná bylo vhodný ... dam deload asi do konce tejdne s tim že odjedu co mam, ale hodně uberu váhy na MT, Benchi i Dřepu, možná bych si jenom nechal podle plánu ten powerclean s pushpressem, ale přemisťovat to budu jenom jednou a pak všechny opak pushpressu ... a příští tejden navážu podle plánu ... ty GMka dají fakt zabrat, dneska mam po nich takovej hlad, že jsem si vyjed i zasoby na zejtra :-)
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.12.2010 - Středa:

Warm-Up :
◇ 10 min eliptickal, zátěž 6
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec

Mrtvý tah : lehce
☞ 6x55, 6x95, 6x115, 6x135

Powerclean+Pushpress : 5*3 ~ 80% 1RM (dynamika / technika) - dneska deload, takže jsem šel jenom po 1čkach
☞ 6*55 (military), 4*65 (military), 1x75, 1x85 - PR , 1x90 - PR - paráda, řek bych, že bych se až na tu 100 dostal, ještě nějaký rezervy byly; poznatky: síla tricepsů i ramen se mi určitě hodně zlepšila ... posledně co jsem dostal nad 80, tak už jsem s tim téměř nehnul ... v určitý fázi, tak ve 3/4 toho tlaku mam trochu mrtvej bod, respektive, tam až to "vylítne" bez problémů díky práci nohou, ale když to pak "převezmou" ruce, tak je to ku podivu docela snadný dovytlačit - to mi potěšilo asi nejvíc, tak proto si to tu takhle píšu :)

CG Benchpress : zkusil jsem 1-6, jenom tak když je ten deload:)
Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 30x7.5
☞ 10x15, 8x55, 6x75, 3x95, 1x100, 6x85, 1x100, 6x85, 1x100, 6x85 - zdá se, že funguje dobře, i když ono bylo dneska záhadně lehkých i těch 100 :)

Doplňky :

Přítahy spodní kladky - berany : tady jsem pro změnu zkusil 3-8 což jsem okoukal u Ciza v logu
☞ 10x45, 10x75, 3x115, 8x100, 3x115, 8x100 - fungovalo to bezvadně, teda těch 115 hodně těžkých, ale 8x100 potom hodně v klidu

Krčení ramen s VČ :
☞ 12x55, 10x95, 10x125, 10x125

Pinch flip s 10,15,20kg kotoučem :
☞ max x 10, max x 15, max x 20 - vše na obě ruce, akorád ten 20kg sem už moc levou rukou nedával (asi jenom 3x, 4x)

Mohamedány vestoje s lanem (55kg) :
☞ 3 x max

Chůze do kopce :
◇ 15 min / 15° stoupání / 5.5 Km/H

Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper & Lower body stretches

Celk.čas: 1h:37min, ∅ HR: 130 bpm, Highest HR: 175 bpm, 5 012 kJ[/b]

Video: 90kg Powerclean+Pushpress
CIZO

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strašně by ti prospělo kdyby ses naučil osu pokládat na zádech níž, máš ji moc vysoko na to že se stažíš dřepat relativně ve velkym předklonu.

Pří pushpressu lokty víc dopředu.

Derek Poundstone
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za rady ... zapracuju na tom .. ten dřep sem zvědavej, budu se to asi chvilku přenaučovat :-)

EDIT:
CIZOPASNIK napsal:
Pří pushpressu lokty víc dopředu.

Tohle jestli dobře chápu, ten pohyb bude tím pádem mírně šikmo? Nebo si tim myslel lokty dopředu = víc k sobě ?

Naposledy upravil Morico dne st prosinec 15, 2010 10:36 pm, celkově upraveno 3 krát
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom pro jistotu .. nějak takhle ?

CIZO

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak jako na obrázku.

Lotky dopředu myšleno před tělo, když ti lokty utíkají za tělo, transfer síly není optimální.

Derek Poundstone
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Supr, tak ještě jednou díky, já jenom abych v tom měl jasno :)
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Souhlasim se vsema, tech 125 jaks taks ... 135 uz hooodne nic moc ... mel sem z tech 135 docela respekt tak sem to nepustil niz (myslim jako ten predklon) a cely je to divny ... pristi trenink to zkusim dat 2x nebo 130 2x a napravit si reputaci mnohem lepsim provedenim :)

heel řekni mě jaký význam má jezdit good mornings s 135 nebo 125 kg vždyt je to cvik na hamstringy především takže by jsi měl mít u toho trochu narovnaný nohy né uplnně pokrčený jako u dřepu -a ještě u toho dřepu jedeš až moc dolu bych řekl na to jak jsi velkej -ale jen moje názory
Morico

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
heel řekni mě jaký význam má jezdit good mornings s 135 nebo 125 kg vždyt je to cvik na hamstringy především takže by jsi měl mít u toho trochu narovnaný nohy né uplnně pokrčený jako u dřepu -a ještě u toho dřepu jedeš až moc dolu bych řekl na to jak jsi velkej -ale jen moje názory

Odpovim na to všechno tak nějak najednou ... teď cvičim abych komplexně připravil tělo na těžší tréninky a získal nějakou základní sílu >> necvičim kvuli hypertrofii...

jak jsem sám poznal, GMka otestujou sílu celýho středu těla, co středu, celýho těla ... síla středu je pro mě hodně důležitá ... a navíc, jak už tu o několik stránek dřív bylo napsáno, pokrčením se práce hamstringů nevyřadí ... což můžu potvrdit, protože přesně touhle technikou sem si prvních pár tréninku přivodil pěknou svalovku

a hloubku dřepů bych naopak nazval tak akorád dostačující, spíš ještě málo ... čím níž, tim líp, jde mi o sílu a ne o kvadricepsy :)

EDIT: a velkej nejsem, mam 178 cm :)

Naposledy upravil Morico dne st prosinec 15, 2010 11:13 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: