zercher squat : PEAK 5
-5x45, 5x75, 5x95, 5x105, 5x115, 5x125 - PR , 1x135 a psychickej miss ... síla by byla u těch 135 tak na 3x až 4x, ale začal jsem asi moc nízko, takže už sem byl rozsekanej
cg benchpress s pauzou na hrudníku : 3x5*70% 1RM
- 5x75, 5x75, 5x75
military press : PEAK 5
- 5x15, 5x35, 5x55, 5x65 (spíš pushPress) - jak sem u zerchera spokojenej, tak u tohodle sem teda nespokojenej, už sem byl docela vyfluslej, ale to neni výmluva, je to moje slabina
zakopávání :
- 10x25, 10x35, 10x45, 6x50, 6x50
french press + biceps s EZ nadhmatem : dvojkombinace
2 série cca 8-10 opak. 40kg triceps i biceps
strečing : 2 série na každou polohu, výdrž 30 sec
+ Viking shower
- parádní trénink, mam natočený videa, tak to sem ještě dneska někdy hodim
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne st červen 23, 2010 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Gratuluju,parádní zercher.Ale jedno bych ti přece jen vyčetl a to ten Miss.
Tomu se snaž vyhnout.Raději oželet těch pár kilo,než missnout.
Aj tak ten peak hodně namáhá CNS a věř že to po pár trénincích dost pocítíš.Netřeba CNS odvařit,když máš ještě vybrousit základní cviky...
No a ještě se snaž udržet spodek zad rovný.Vypadá to,že ti to trochu utíká.
...btw ten military press s 65 je uz spis pushpress ne?
- skoro je, proto z toho nejsem moc nadsenej :)
Gratuluju,parádní zercher.Ale jedno bych ti přece jen vyčetl a to ten Miss.
Tomu se snaž vyhnout.Raději oželet těch pár kilo,než missnout.
Aj tak ten peak hodně namáhá CNS a věř že to po pár trénincích dost pocítíš.Netřeba CNS odvařit,když máš ještě vybrousit základní cviky...
No a ještě se snaž udržet spodek zad rovný.Vypadá to,že ti to trochu utíká.
Ale jinak super.Takhle to má vypadat!
Díky za připomínky, s těma zádama jsem si to myslel, že to neni uplně ideální, přístě si na to dam pozor ... jak sem řikal, byl to spíš psychickej miss, možná bych to tam i natlačil, ale jak už to bylo těžký a byl sem unavenej, tak sem na to byl "línej" to tahat :) ... příště začnu na větší váze a ke konci budu přidávat po 5 a ne po 10kg
Je lepší si dopředu stanovit co chceš zvednout ten den a jít si za tím.
Na tréninku občas člověk ztratí soudnost.
Třeba příště těch 130-135 pro 4opakování by měli stačit.
A je jedno jestli je miss psychický nebo jaký.Je to miss
Ale jinak fakt super,nečekal jsem že se dostaneš k tak velkým číslům
Je lepší si dopředu stanovit co chceš zvednout ten den a jít si za tím.
Na tréninku občas člověk ztratí soudnost.
Třeba příště těch 130-135 pro 4opakování by měli stačit.
Okej :)
KOTO napsal:
A je jedno jestli je miss psychický nebo jaký.Je to miss
Je no :D
KOTO napsal:
Ale jinak fakt super,nečekal jsem že se dostaneš k tak velkým číslům
Já taky ne, ale dobře sem se vyspal a ráno jsem měl vločkový hody, tak to tam lítalo
biceps s EZ nadhmatem, biceps s EZ "21" :
- 6x50, 6x50; 21x30, 21x30
kliky na bradlech :
- 15x - PR , 10x, 7x
výpony na legpressu :
- 12x150, 12x150, 12x150
výpony v sedě na multipressu :
-10x80, 10x80, 10x80
strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec
Jinak ještě dneska sem cítil celkovou únavu z předchozího tréninku, ale jak sem začal cvičit, tak to bylo pryč ... akorád sem docela cítil třísla a prdel (řek bych z těch širokých těžkých zercherů)
Asi si na tréninku ztratil soudnost ... u kolika si missoval ?
dřep : 3x5*70% 1RM
- 5x115, 5x115, 5x115 - dneska mi to přišlo nějak těžký, ještě trochu cítim namoženost třísel, asi pořád z toho peak zercheru, možná ho zkusim o trochu užším postojem
zercher squat : 2x10*<50%
- 10x55, 10x55
cg benchpress s pauzou na hrudníku : 3x5*70% 1RM
- 5x80, 5x80, 5x75 - trochu sem přihodil, ale blížilo se to k hraně, tak sem radši zase shodil, ať je rezerva na přihazování ke konci - bez pauz na hrudníku bych to dal vesměs v poho, ale s těma pauzama mam pocit, že je to na síle tricepsů víc znát
přítahy v předklonu :
- 6x95, 6x95, 6x95 - PR - jak sem na začátku neměl sílu u dřepů, tak teď sem měl zas sil na rozdávání, divný
incline benchpress s JČ :
- 10x30, 10x30
výpony na legpressu :
- 12x175, 12x175, 12x175
výpony :
-10x95, 10x95, 10x95
Core :
- zkracovačky s nohama na fitballu, sklapovačky s předáváním fitballu, ball balance
strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec
Naposledy upravil Morico dne čt srpen 26, 2010 5:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru