630 min. studijní maraton => úspěšně zakončené dvě nejhorší zkoušky v jeden den - PR
- uff, zejtra si za odměnu nadělim pořádnej trénink :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
přítahy spodní kladky s berany :
10x62,5; 8x70, 8x70
strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne st červen 23, 2010 5:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Ty záda při zercher squat nevypadaly moc pevně, radši bych si vzal pásek být tebou .
Myslíš ? Spíš to bylo už dost těžký, ale záda nějak odrovnaný nemam, nevim, zrovna sem nad tim přemejšlel, kdy ten opasek použít, ale jak se pořádně nadechnu do břicha a zpevnim ho, tak pasek pocitově zatim nepotřebuju, ale nevim, aby to zas ty zada udrzely...
kladiva : hyper-mega-double-triple-série
-10x1, 10x2, 10x3, 10x4, 10x5, 10x6, 10x7, 10x8, 10x9, 10x10 - do toho mě navezli hokejisti, co sem chodí cvičit a už to dělat nebudu, NEBUDU ! :D
tripces s lanem : opět giga-tera-peta-shazovací-série
10x30; 10x25; 10x20; 10x17,5; 10x15; 10x12,5; 10x7,5; 10x5, 10x2,5
výpony na legpressu :
- 15x125, 15x125, 15x125
- byl jsem požádán, jestli bych nezastal roli sparinga, to jsem prostě nemoh odmítnout, takže jsem si dal navíc kamarádovo trénink a zrovna zase nohy + doplňkově ramena
seated "military press" : nevim jak se to správně jmenuje
- 12x35, 10x45, 6x65
přítahy velké činky k bradě :
- 12x35, 10x45, 6x55
Karlsen press : do toho sem ho za trest namontoval já :D
- 3 x [ (8x4kg+8 sec výdrž) + (8x4kg+8 sec výdrž) + (8x4kg + 8 sec výdrž)] - fuj připomělo mi to letošní zkoušku ze statistiky ten vzorec :DD
strečing : 2 série na každou polohu, výdrž 30 sec
- ještěže už necvičim tyhle kulturistický tréninky, ono to bolí
cg benchpress s pauzou na hrudníku : 3x5*70% 1RM - dneska jsem trochu přihodil
- 5x80, 5x80, 5x80 - rezerva ještě trochu je
military press : 2x10*<50%
- 10x35, 10x35
zakopávání jednonož :
- 8x12,5; 6x20, 6x20, 6x20
přítahy v předklonu :
- 8x75, 8x75, 8x75
Těžký ani ne, ale pořád trochu cítim třísla (neni to "špatná bolest", ale spíš namoženost), když si víc naložim, tak jsou prostě trochu cítit, tak jsem zatim radši nepřihazoval. Jinak rezerva pro těch 5 opakování bude tak do 125kg cca. Já sem to u toho prvního peak zercheru prostě podělal, nejspíš protože jsem dal moc opakování při zahřejvacích sériích, jel sem prostě pořád 5 opak, než jsem dosáhnul max a to teď už vim, že je špatně a jak jsem to jel hodně široce, tak třísla dostaly hold na prdel ... nebo nevim, čim bych je moh tak zničit ... tak mi napadlo, jestli si třeba příští trénink nedat úplně bez dřepů a jenom peaknout zercher a nebo páteční trénink úplně bez dřepů i zercherů, aby si třísla pořádně odpočaly. Jinak všechno drží v pohodě i ty třísla mě nijak neomezujou, prostě jsou jenom trochu cítit u těžších dřepů.
Celkově si změnil styl dřepování,což možná může být ten problém.
Na tvém místě bych to jak to je odcvičil, ale ten peak zercheru nepřeháněl.Nechaj tam nějakou rezervu.No a pokud tak nejezdi 1+1 ale třeba 1+2.Prostě jdi na trénink až budeš odpočatý.Uvidíš sám...
Jinak do dalšího období alespoň víš,jakou máš slabinu.Což je gut...
Celkově si změnil styl dřepování,což možná může být ten problém.
Na tvém místě bych to jak to je odcvičil, ale ten peak zercheru nepřeháněl.Nechaj tam nějakou rezervu.No a pokud tak nejezdi 1+1 ale třeba 1+2.Prostě jdi na trénink až budeš odpočatý.Uvidíš sám...
Jinak do dalšího období alespoň víš,jakou máš slabinu.Což je gut...
Ok, dík za radu, myslim si, že to bude přesně tim jak si napsal, nikdy jsem takhle hluboký ani široký dřepy nejel, takže ty třísla budou hodně slabý zřejmě, ale trénink od tréniku je to lepší, takže tenhle tejden to odjedu jak to je a příští tejden zkusim přihodit 5kg na dřepu a uvidim co to udělá.
dřep : 3x5*70% 1RM
- 5x120, 5x120, 5x120 - dneska bylo síly dost a hlavně třísla už docela odezněly, tak jsem si 5kg přihodil
zercher squat : PEAK 3
-8x55, 6x75, 3x95, 3x125, 1x135, 3x145 - měl jsem docela pořád sílu, tak jsem tam zkusil hodit o 10kg víc než minule, bylo to trochu na krev, ale je to tam :)
cg benchpress s pauzou na hrudníku : 3x5*70% 1RM
- 5x80, 5x80, 5x80
military press : PEAK 3
- 8x25, 6x35, 3x55, 1x60, 3x65 - ku podivu docela v klidu
zakopávání :
- rehab
shyby :
10x, 8x, 6x, 8x
Incline tlaky s JČ :
10x30, 8x35, 4x40, 4x40
biceps s JČ ve stoje na střídačku :
10x20, 10x20, 10x20
Celkově úspěšnej den, dodělal jsem poslední zkoušku tohodle semestru, takže teď se teprve naplno zaměřim na trénink. Odhazuju kafe a nasadim asi tak po roce kreatin ... davky budou 20g denne, rano, pred a po treninku a na noc a budu k tomu pridavat i iontak kvuli sodikovy pumpě :)
Naposledy upravil Morico dne út červenec 06, 2010 9:49 pm, celkově upraveno 1 krát
15 min. chůze / běh do kopce (15°) - střídání po minutě - 4/10 km/hod s 2 kg jednoručkama
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru