MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten trh vypadá dobře, podstatně lépe než přemístění, jen tak dál. A klidně bych zůstal u trhu do dřepu nebo do polo. Na perfektní vzpěračský provedení by ses strasně nadřel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
K tomu trhu....Zda se mi, ze tu cinku tahas zbytecne moc vysoko, nez ji hodis nad hlavu...zkus si ji odrazit tak od pulky stehen a ne az od pasu...pak das nad hlavu podle me mnohem vic.....a chtelo by to video spis ze strany....protoze takhle to vypada, ze ti ta cinka nahore hrozne pada dozadu...nebal bych se klidne jeste rozsirit uchop...aby se ta ruce lip zaprely a nemusel sis tak kroutit to zapesti

Jo asi to bylo až moc vysoko, ja sem se dneska hodne soustredil na ten vytah, protoze to sem do ted delal naopak moc brzo, takze sem to asi nechal az moc ... jinak vetsinou tocim ze strany, ale ted tam porad nekdo byl, tak sem nechtel zbytecne tocit na video nekoho :D .. uchop zkusim jeste rozsirit ... zkousel sem dneska taky zamkovej uchop, ale jeste v nem nemam tolik jistoty

Dik za komentar
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
ten trh vypadá dobře, podstatně lépe než přemístění, jen tak dál. A klidně bych zůstal u trhu do dřepu nebo do polo. Na perfektní vzpěračský provedení by ses strasně nadřel.

Díky, dal jsem na tvoje rady a soustředil sem se hodne na ten výtah, je to všechno dost o něm ... jinak trhy do polo mi vyhovujou asi nejvíc, mam tam nejvíc stability, tak se jich mozna budu drzet ... jinak nevim jestli sem si jistej jestli vim, jakej je rozdil mezi trhem do polo a trhem vzperačským (technickým), ale je mi jasný, že pokud bych nechodil přímo někam do oddílu tak nemam šanci tu techniku nikdy zmáknout ani na 90% ... ale už jsem nad tim přemejšlel, jestli by třeba nešlo, abych tady k plzeňským vzpěračům zašel třeba 1x týdně nebo za 14 dní jenom kvůli radám k technice, ale nevim jestli by to šlo, asi by tam na mě nikdo zvědavej nebyl, natož aby mi někdo něco učil :D
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K výšce výtahu:

H. Rezazadeh - Olympic W 2004 - > ten to odráží v podstatě od břicha.

Tvůj výtah vypadá dobře, klidně bych to tak nechal, je to good.

EDIT: tady pěknej materiál od P. Kladivové (má tady log Kulíšek):

http://www.ironpower.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=134:intro-do-vzpirani-s-pavlou-kladivovou&catid=6:vzpirani-soute&Itemid=27
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
K výšce výtahu:

H. Rezazadeh - Olympic W 2004 - > ten to odráží v podstatě od břicha.

Tvůj výtah vypadá dobře, klidně bych to tak nechal, je to good.

EDIT: tady pěknej materiál od P. Kladivové (má tady log Kulíšek):

http://www.ironpower.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=134:intro-do-vzpirani-s-pavlou-kladivovou&catid=6:vzpirani-soute&Itemid=27

Moc díky, jj výtah tak tedy necham i mi to tak vyhovovalo a snad se tak bude dařit i u přemístění :-) a ten odkaz na Kulíškovo tutoriál je super, to mi nějak uniklo, takže to si pěkně všechno nastuduju :)
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
... jinak nevim jestli sem si jistej jestli vim, jakej je rozdil mezi trhem do polo a trhem vzperačským (technickým)

Sem retard, chtel sem napsat ze nevim, jakej je rozdil mezi trhem do drepu a vzperacsky (technickym) trhem, jak si psal, ze bych se jich mel drzet. Jak sem ale uz myslel na ten do polo, tak sem napsal do polo.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim

ja tomu sice rozumim jak koza petrželi, ale ty tvoje přemístění a trhy už podle mýho čistě laickýho názoru vypadaj docela dobře

když si vzpomenu na svoje přemístění se směšnou váhou, který navíc v mnoha případech vypadá spíš jako axle

no jo, já byl vždycky dřevák na složitější sporty. Jakmile mám zkoordinovat víc pohybů najednou, tak mi to nějak nefunguje dohromady (asi nějakej trouble v softwaru), proto jsem se taky dal jen na kondiční kulturistiku, tam jsou většinou jen jednoduchý jasný a pomalý pohyby, který ještě můj mozek dokáže zkoordinovat

Držim palce ať stabilizuješ techniku a dokážeš to valit do nějakejch zajimavejch zátěží
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Zdravim

ja tomu sice rozumim jak koza petrželi, ale ty tvoje přemístění a trhy už podle mýho čistě laickýho názoru vypadaj docela dobře

když si vzpomenu na svoje přemístění se směšnou váhou, který navíc v mnoha případech vypadá spíš jako axle

no jo, já byl vždycky dřevák na složitější sporty. Jakmile mám zkoordinovat víc pohybů najednou, tak mi to nějak nefunguje dohromady (asi nějakej trouble v softwaru), proto jsem se taky dal jen na kondiční kulturistiku, tam jsou většinou jen jednoduchý jasný a pomalý pohyby, který ještě můj mozek dokáže zkoordinovat

Držim palce ať stabilizuješ techniku a dokážeš to valit do nějakejch zajimavejch zátěží

Ono já tu techniku už oproti začátku hodně zlepšil, ale na trochu větších vahách už se to pozná, že to zdaleka neni v pořádku ... taky když to jedeš na víc opakování, tak jakmile to neni ten správnej výtah, tak to prostě táhnu silou rukou a všim možným a to už tě s nějakýma 75kg rozseká i při 5ti opakování docela pěkně ... já si to minule vyzkoušel a docela sem si šahal na dno :) ... takže bez perfetkní techniky se nikdy nedostanu pořádně vysoko, tim powercelanem a jerkem bych se chtěl dostat v blízkej době aspon na 110kg výhledově vejš, uvidíme jak to pude, naštěstí sou tu hodný lidi, který tu a tam poradí, takže předpoklady pro zlepšování jsou :-)

No a na trhu, tam si bez techniky úplně v řiti, tam si potom s tebou ta činka dělá co chce... už se mi stalo že pouhých 40kg mi posadilo na prdel a jednou jsem si s tim i pěkně lehnul :DD

Pro tvoje potřeby, bych to možná dělal jako to dělá draper, prostě bez toho výskoku, pěkně plynulej pohyb silou a pak vesměs tlak čistě z ramen.
Morico

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

04.2.2011 - Pátek

Warm-Up :
◇ 10 min cyklotrenažer, zátěž 3/??
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec

Push Press : 3*5
☞ 10x15kg
☞ 8x35kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 3x75kg
5x85kg - PR
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg - už trochu těžší ...

Mrtvý tah : Ort routine
☞ 6x55kg
☞ 5x95kg
☞ 3x135kg
☞ 2x145kg
☞ 4x155kg
☞ 4x155kg
☞ 4x155kg
☞ 4x155kg
☞ 2x175kg
☞ 2x195kg - miss - dneska se to prostě nepovedlo, nebylo to zas tak strašně těžký, ale jak jsem to dotáhnul cca 10 cm nad kolena, tak sem zase automaticky měl tendenci dělat takový to moje pohazování si s tim a to už radši nechci dělat, takže sem to položil a pro dnešek se na to radši vykašlal... příště to zkusíme znova, celkově sem dneska se necítil nijak extra silnej, takže snad to bude přístě lepší ... jinak dneska bez videa, je to pořád stejný zatim, prdel vystřelý nahoru a pak dou záda : (

Incline Benchpress : 5*5
☞ 8x55kg
☞ 6x65kg
☞ 5x75kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg

Bulgarian split squat s VČ : 3x8 na obě nohy
☞ 8x15kg+8x15kg
☞ 8x25kg+8x25kg
☞ 8x35kg+8x35kg

Biceps s JČ ve stoje na střídačku + Bicepsový zdvih ve stoje s gymnastickým bandem jednoruč : Supersérie
☞ 10x10kg
☞ 8x20kg
☞ 6x22.5kg
☞ 5x25kg
☞ 3x27.5kg + 35x band na obě ruce

Celk.čas: 2h:30min, ∅ HR: 138 bpm, Highest HR: 180 bpm, 2084 kcal / 8719 kJ

Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tu očekávám nějaký trhy nebo přemka a ty nic . Ne je dobrý to občas vynechat.
Morico

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:
Já tu očekávám nějaký trhy nebo přemka a ty nic . Ne je dobrý to občas vynechat.

trhy jedu ve středu a přemístění s výrazem v pondělí, tak hned po víkendu bude zas pravidelná videotéka :-)
Morico

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.2.2011 - Pondělí

Warm-Up :
◇ 5 min eliptical, zátěž: 7/15;
◇ 5 min cyklotrenažer, zátěž: 4/10;
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec

Powerclean + Powerjerk : technika
☞ nespočetně * výtah s 55kg
☞ 6x30kg
☞ 4x35kg
☞ 2x55kg
☞ 2x55kg
☞ 1x65kg - jen powerclean
☞ 1x65kg - jen powerclean
☞ 3x55kg - jen powerclean
☞ 2x55kg - 1x + powerjerk, 1x jen powerclean
☞ 2x55kg
☞ 2x65kg
☞ 2x75kg
☞ 2x75kg - tady jsem si řek: "a dost, nemá cenu jít nahoru, dokud nebudu mít techniku toho přemístění" ... výrazy byly lehoučký, ale to přemístění pořád nebylo ono, blbých 75kg mě dávalo na prdel... tak sem schodil na 55kg a začal sem nacvičovat
☞ ??x1x55kg - jen powerclean - zdá se, že jsem na to přišel
☞ 4x55kg - jen powerclean - lehký jako nikdy, jako by ta osa byla prázdná
☞7+2x55kg - 7x powerclean + 2x powerjerk - to samý, super-easy, ani jsem se nezadejchával, možná sem tu techniku konečne zlomil -
☞ 4x60kg - 1x powerclean, 1x powerclean + powerjerk, 1x powerclean, 1x powerclean ... opět super lehký -
☞ 3x60kg - na první dvě opáčka jsem si utáh zámky tak, že se ta osa hodně špatně protáčela a rázem to bylo mnohem, ale mnohem těžší - mam novej respekt k těm, co zvládaj soukolí vyrobený z jednoho kusu a tim pádem se neprotáčí vůbec, to musí bejt s tou tlustou osou naprosto šílený ... poslední opak. už se mi to protáčelo a bylo to zase v poho, ale už jsem byl docela zřízenej, že sem toho radši pro dnešek nechal -

☞ + mezi pokusama nespočetně * výtah s 55kg

Shrnutí : ještě to zdaleka neni ideální, ale řek bych, že jsem se opět trochu posunul směrem ke správné technice; přemístění mi dneska zabralo zhruba 55 minut, vypil jsem 2l vody s BCCAckama a sel jsem si udelat dalsi 2l s iontakem, ty padly za nedlouho po tom

Dřep :
☞ 8x55kg
☞ 6x95kg
☞ 3x135kg
☞ 2x140kg
☞ 1x145kg
☞ 3x150kg
☞ 3x150kg
☞ 3x150kg

Video : 3x3x150kg
EDIT: Shrnutí : začínam si zvykat na níž položenou činku, na zádech už naprosto bez problémů, trochu ještě protestujou zápěstí tak od 120kg+, ale zdá se že už si taky zvykaj ... 150 pro mě lehkých jako nikdy a jsem dneska docela spokojenej i s hloubkou, hlavně 2 série

CG Benchpress :
Warm-Up: tricepsové stahování horní kladky: 40x7.5kg
☞ 8x15kg
☞ 6x55kg
☞ 4x95kg
☞ 1x100kg
☞ 1x100kg
☞ 1x105kg
☞ 1x105kg - až jsem (včetně) vše s pauzou na hrudníku
3x110kg - PR - PR a s docela velkou rezervou, nechápu opět nic
☞ 3x110kg
☞ 3x110kg -

Pendlay Rows : 5*5
☞ 5x55kg
☞ 5x95kg
☞ 5x110kg
☞ 5x110kg
☞ 5x110kg
☞ 5x110kg
☞ 5x110kg

Shrnutí : dneska sem u toho krásně cítil záda, hlavně spodní část latů, paráda

Rack pulls : startovní pozice cca 5cm nad středem kolena
☞ 3x110kg
☞ 3x135kg
☞ 3x175kg
☞ 2x195kg
☞ 2x205kg
☞ 1x215kg

Video :

Diagonal crunches on the ball :
☞ 3 x max

Celk.čas: 2h:48min - PR :-) , ∅ HR: 142bpm, Highest HR: 179bpm, 2280 Kcal / 9 539 kJ- PR :-)

Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec

Naposledy upravil Morico dne pá únor 11, 2011 6:39 pm, celkově upraveno 2 krát
Wygh

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supr

Jesse Marunde
spekounP

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

parádní trénink

ten zápis se začíná nebezpečně podobat zápisu z logu Drapera

závist z mojí strany
Morico

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
supr

Děkuji

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: