ten zápis se začíná nebezpečně podobat zápisu z logu Drapera
závist z mojí strany
Dík, no téměř 3 hod trénink už je trochu dost, ale jednak mam teď ještě 3 tejdny zkouškovýho, tak si nemůžu dovolit tam chodit víckrát tejdně jenom kvuli nácviku přemístění a jednak mi to prostě bavilo, takže téměř 3h zábavy nejsou proti ničemu :)
Jinak myslim, že Draper mi jeho dnešním tréninkem vypálil rybník nejmíň tak 2x
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Prosimte zrovna na mem dnesnim treninku neni nic zajimaveho, je to porad dokola, klasika 70-80 serii, zhruba stejne vahy, pul hodiny kolo a hotovo ale o tom se nebude bavit :D ty ted ale jedes fakt pekne a libi se mne, jak to prozivas
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Prosimte zrovna na mem dnesnim treninku neni nic zajimaveho
Já dneska nazvedal cca 13,98 tuny
Ty si dneska nazvedal cca 41,8 tuny - omg to snad neni možný ani :D
Ale ne, jenom takhle se to samozřejmě brát nedá, ale 41,8 tuny je 41,8 tuny :)
EDIT: takže rybník si mi vypálil 3x
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Přemko vypadá líp . Jedna připomínka by ale byla, jestli můžu. V tý fázi kdy končí výtah, nechej nohy na zemi. Udělej prostě výpon do špiček a pak hned pod činku a na celý chodidla . Ty tam jakoby vyskočíš, dobře je to vidět u toho spomalenýho videa. A příště natoč i ty výtahy jo a mrknem na to.
Přemko vypadá líp . Jedna připomínka by ale byla, jestli můžu. V tý fázi kdy končí výtah, nechej nohy na zemi. Udělej prostě výpon do špiček a pak hned pod činku a na celý chodidla . Ty tam jakoby vyskočíš, dobře je to vidět u toho spomalenýho videa. A příště natoč i ty výtahy jo a mrknem na to.
Připomínky od tebe jsou vždy vítány :) jj vim jak to myslíš, dělal jsem to takhle záměrně - dělam při tom powercleanu trochu rozskočení do stran jako při tom powerjerku, při velkých váhach mi to pomáhalo dostat se pod činku ... ale příště to zkusim jak mi radíš, chci se to naučit pořádně a nějaký "okliky" si pak můžu schovat až to opravdu pořádně ztěžkne ;)
Výtahy příště taky natočim, dělal sem je teď naprosto nezorganizovaně, spíš jako takovej před cvik, před samotným přemístěním, tak to příště natočim všechno. DÍK OPĚT ZA KONTROLU :-)
Předkopávání + Zakopávání : Supersérie, rehab
☞ 30x5kg + 15x20kg - předkop jednonož na střídačku, 15 opak na každou nohu, zákop normal obě nohy
☞ 30x5kg + 12x20kg - předkop jednonož na střídačku, 15 opak na každou nohu, zákop normal obě nohy
☞ 30x5kg + 10x30kg - předkop jednonož na střídačku, 15 opak na každou nohu, zákop normal obě nohy
Mohamedány ve stoje + Úklony s VČ : Supersérie
☞ 15x55kg + 8x35kg na každou stranu
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
- ingredience: 150g kuřecích prsou, 150g quinoa (napsat to vyskloňovaný neumim:) cibule, čajová lžička oleje, mražená zeleninová směs, fazole, pepř, česnek
- kuřecí prsa nakrájená na kousky, restovaná na cibulce
- jako příloha je quinoa, kterou vařim v hrnci na rejži :D
- směs zeleniny a fazolí
Čágo, tak jsem na to koukal a paradoxně výtahy při samotným trhu vypadaj líp jak samotný výtahy ;) :). Jinak samozřejmě gratulace k osobákům. Zkusím ti natočit nějaký výtahy, aby sis to mohl porovnat, ale nevím kdy. Do neděle sem totiž v Brně na návštěvě u rodičů, a netuším kde je tady posilka s nějakejma platama. Pak možná až příští týden, až budu zase v Praglu.
Warm-Up :
◇ 8 min eliptical, zátěž 8/15
◇ krátký statický strečink, výdrž v protažení 5 sec
Push Press : 4*5
☞ 8x15kg
☞ 6x35kg
☞ 3x55kg
☞ 3x65kg
☞ 2x75kg
☞ 2x85kg
☞ 4x90kg - PR - pátý opak už jsem ani nezkoušel, pro 4*5 by to bylo strašně na krev, takže těch 5x90 si necham na příští tejden kdy začnu pushpress peakovat
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
Mrtvý tah : Upravená Ort routine: 3*4, 1*2, 1*1, 1*2, 8+ : malinko jsem si to upravil, 4x4 mi přišlo zbytečný a hlavně pak tam byl na muj vkus moc velkej skok z 1*2 na těch těžších 1*2, takže jsem ubral jednu sérku u těch po 4 a dal si mezi ty dvě 1*1 jako meziváhu - fungovalo to výborně
☞ 6x55kg
☞ 6x95kg
☞ 3x135kg
☞ 3x145kg
☞ 4x155kg
☞ 4x155kg
☞ 4x155kg
☞ 2x175kg -
☞ 1x185kg -
☞ 2x195kg - PR - - jelikož jsem strašná herečka a měl jsem radost, tak jsem se zase bezděky zvukově projevoval :D tak jsem to radši trochu zaplác příhodnou muzikou, kterou jsem našel v youtube editoru ;)
☞ 9x155kg - PR : touch&go -
Shrnutí : včera večer jsem strávil asi 1,5 hod. studováním různých rozborů mrtvýho tahu, koukáním na videa, nakonec to asi k něčemu bylo, zjistil jsem jaká by měla bejt ideální startovní pozice pro mojí tělesnou stavbu na čemž podle mě a podle toho co jsem si přečet a nakoukal záleží hodně. Takže jsem to zkusil uvést do praxe a musim říct, že se mi dneska zvedalo zatim nejlíp - rovnost zad u vah nad 85% 1RM neni úplně ideální, ale naprosto jsem eliminoval takový to moje pohazování si s tim, takže bych řek, že změna k lepšímu proběhla ... viz. videa
Incline Benchpress : 5*5
☞ 8x15kg
☞ 5x55kg
☞ 5x75kg
☞ 5x90kg - PR
☞ 5x90kg - - zvětšil jsem sklon lavice, tak takhle už je snad dostatečnej
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
Bulgarian split squat s VČ : 3*5 na obě nohy
☞ (5+5)x15kg
☞ (5+5)x35kg
☞ (5+5)x45kg
☞ (5+5)x45kg - tohle jsem natočil, jestli by mi někdo nemrknul na techniku, mam ještě trochu problémy se stabilitou, ale mimo to nevim, jestli bych neměl chodit tou nohou aspoň na paralel nebo jestli je to u tohodle cviku, takhle ok?
☞ (5+5)x45kg
Bicepsový zdvih VČ :
☞ 8x15kg
☞ 8x35kg
☞ 6x45kg
☞ 4x55kg
☞ 3x60kg - trochu cheating
☞ 2x65kg - trochu cheating
☞ 1x70kg - hodně cheating
Bicepsový zdvih ve stoje s gymnastickým bandem jednoruč + Zkracovačky s nohama na fitballu : Supersérie
☞ (40r+40r) + max
☞ (40r+40r) + max
☞ (35r+35r) + max
Strečing :
◇ Statický strečing celého těla: výdrž v protažení 30-45 sec
Naposledy upravil Morico dne so únor 12, 2011 4:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Čágo, tak jsem na to koukal a paradoxně výtahy při samotným trhu vypadaj líp jak samotný výtahy ;) :). Jinak samozřejmě gratulace k osobákům. Zkusím ti natočit nějaký výtahy, aby sis to mohl porovnat, ale nevím kdy. Do neděle sem totiž v Brně na návštěvě u rodičů, a netuším kde je tady posilka s nějakejma platama. Pak možná až příští týden, až budu zase v Praglu.
Ok, budu rád, když mi to pak někdy natočíš a nějak popíšeš co tam dělam špatně. Dík :)
nevim nevim, ale u tý mrtvoly 2x195 jsi u druhýho op nasadil kočičí hřbet, takhle si akorát odděláš záda
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
nevim nevim, ale u tý mrtvoly 2x195 jsi u druhýho op nasadil kočičí hřbet, takhle si akorát odděláš záda
No já s tim spokojenej nejsem, to si nemysli, ale pořád lepší, než to pohazování, co jsem dělal u vah blížící se maxku do teď ... tu mrtvolu musim ještě hodně vylepšit, pracuju na tom..
Gratulace ke dvoum PR, zada u tech 2x195 se mne taky moc nelibi, ja bych do toho 2. opakovani nesel ani za prase (asi bych si driv nez zada urval koleno), ale 2 metraky jsou 2 metraky (skoro teda, bez 5kg....). S tou posledni serii pekne rezes, to asi musi vedet pul Plzne, ze Moricco zrovna cvici touch and go reps dead lift
Jinak jak jsi psal v mem logu, zada u te posledni serii mas skoro jak ja - vodorovne se zemi, mene pouzivas nohy (vice hamstringy) a lepe to tak bere latissimy, i kdyz osobne u sebe tuto techniku uz moc rad nemam, jen to ted jinak nejde, noham se nechce do podrepu. Jo a super, ze to vse jedes raw, zadne haky, trhacky ani pas, o to uctyhodnejsi je to pak vykon Staci si jen na to nezvykat od zacatku, protoze pak se na to strasne tezko odvyka.
Jaky mas dalsi dlouhodobejsi cil v mrtvole?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Hodím koment k Bulgarian split SQ - zdá se mi, že jsi hodně blízko, zadkem se dotýkáš zadní nohy. Já mám přední nohu asi 3/4 metru dál, je to teda těžší na stabilitu, ale myslím že se při tom ještě lépe procítí prdel. Zkus s tou přední nohou fakt jí dál.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dík. Dlouhodobější plán je hlavně zlepšit techniku a to hlavně tu rovnost zad ... asi se pokusim naučit ohnout horní záda a spodní nechat rovný, což by mi mohlo pomoct si myslim ... jinak tuhle ort rutinu mam ještě na 5 tejdnu a měl bych ji zakončit, pokud všechno pude dobře 2x215 + bych chtěl dát 10x175 s menším mlácením ... dál taky zkoušim používat zámkovej úchop přes palec, ale od 150kg je to neunosny, mozna kdyz bych palec omotal nejakou naplasi nebo tak ... jinak do tech 185 to udrzim obema rukama stejne, pak uz musim dat stridavej uchop ... pasek bych chtel nepouzivat co to pujde, zatim sem nemel jakoukoliv potrebu ho pouzit, spis u tech push pressu si ho od nejakych tech 90kg mozna preventivne vezmu protoze tam se sim obcas ve stoje zaklonim abych to dotlacil ... jinak nejvic dlouhodobej cil je, ze bych chtel do prvnich zavodu strongmanu dat 250kg, coz je za 4 mesice, ale 50kg je poradnej kus prace.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru