Gratuluju k tahum.
Techniku asi nikdy nebudes mit 100% (stejně jako já), ale zlepšení tam je velmi výrazný a když člověk tahá maximálky, tak to podle mě ani nejde udržet 100% čistou techniku. Výkon je to už velmi pěknej.
Jenom se chci zeptat k tomu fyzioterapeutovi. Jak se prosim tě shání takový chápavý fyzioterapeut, který mě nebude odrazovat od cvičení ? Máš placenýho doktora?
Gratuluju k tahum.
Techniku asi nikdy nebudes mit 100% (stejně jako já), ale zlepšení tam je velmi výrazný a když člověk tahá maximálky, tak to podle mě ani nejde udržet 100% čistou techniku. Výkon je to už velmi pěknej.
Jenom se chci zeptat k tomu fyzioterapeutovi. Jak se prosim tě shání takový chápavý fyzioterapeut, který mě nebude odrazovat od cvičení ? Máš placenýho doktora?
Samozřejmě soukromej fyzioterapeut, já sem šel prvotně rovnou tam, protože jsem prostě chtěl odborníka a jsem ochotnej za to ty peníze jednou měsíčně dát. Konkrétně tenhle razí metodu MFK (to si vygoogluješ) a fakt mi to vyhovuje, navíc je vidět, že ho to baví a pořád se vzdělává, neskončil u Bc., zrovna nedávno dodělal Mgr. a jezdí i na různý kurzy, např. byl na semináři nějaký americkýho odborníka na akupunkturu atd., takže jsem u něj spokojenej.
Jinak k těm tahům, ono 100% technika je stejně u každýho jiná, takže já se prostě chci dopracovat k tomu, aby to nebylo vyloženě nebezpečný a abych tim způsobem něco slušnýho zvednul a budu spokojenej.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Čau, taky gratuluju k výkonům, hezky se na tvuj log dívá. Kolik teďka vlastně vážíš?
Díky, ale pořád jsem příliš slaboučký, ale pracuje se na tom ... kolik teď vážim přesně nevim, protože mi před cca 2 měsícema došla baterka ve váze a od tý doby sem nebyl schopnej tam koupit novou :) ... ale co sem se vážil posledně tak to bylo 105, takže teď to odhaduju tak 107-110kg
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Powerclean + Pushjerk :
☞ 5x40kg
☞ 5x50kg
☞ 3x60kg
☞ 5x75kg
☞ 3x85kg
☞ 2x95kg - PR - ... dneska to úplně nesedlo, nedařilo se mi u týhle váhy "vystřelit" ruce při jerku do úplnýho propnutí a navíc mi zřídily pouhý 2 opak. což neni dobrý ... jako jerk je silově se značnou rezervou, ale ten powerclean byl moc silovej a to mě vysálo, minule 4x90 mnohem víc dynamicky : (
Military press :
☞ 8x60kg
☞ 8x60kg
☞ 8x60kg
☞ 8x60kg
☞ 7x60kg - damn it, už to bylo na krev no
Krčení ramen s 2x EZ :
☞ 8x (75kg+75kg)
☞ 8x (75kg+75kg)
☞ 8x (75kg+75kg)
☞ 8x (75kg+75kg)
☞ 8x (75kg+75kg)
- od 3tí série držení na konci na max. čas, úchop zatim pořád v pohodě
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ??
Dřep :
☞ 8x15kg
☞ 5x55kg
☞ 5x70kg
☞ 5x90kg
☞ 3x105kg
☞ 5x130kg
☞ 3x150kg
☞ 5x165kg - PR - pásek - od 4 opakování hlava jako řepa :D
☞ 1x175kg - PR - pásek - ouu jéé, tohle byl ten správnej adrenalin, ale ku mému podivu ještě docela s rezervou ...
Čelní dřep : dneska sem si dal jenom 5tky a jenom 3 série místo plánovaných 8ček s 85kg ... to bych asi po těch dřepech neudejchal
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
Jedeš pěkně, jen ty dřepy bych šel trochu hlouběji ;)
Díky, já vim :-) ono prostě mi to u těch nejtěžších sérií nějak něchce pustit níž (např. dneska jsem si říkal, jo to bylo hluboký a pak se podívam na video a ono ne) ... příště blejsknu i menší váhu, ať je vidět hloubka a samozřejmě budu se o ní snažit i u těch větších vah.
Pěkný, valíš parádně
4kotouče na každý straně je můj další tajnej postupnej cíl
jsem si právě dneska říkal, když jsem dojel tu sérii se 165... "zkusim ještě 4 kotouče, ať má špekoun co dohánět" :D
No musim přiznat, že pokaždý, když se mi nechtělo u FOMINA do těžkejch dřepů, tak jsem myslel na tebe a zakousnul se a překonal to.
Jseš dobrá motivace.
Akorát mě sere, že nebydlíme někde poblíž sebe a nemůžeme spolu cvičit. To by hned trenály dostaly úplně jinou šťávu.
V pondělí jsem měl představu, že budu zkoušet maxka u mrtvoly.
Stálo to úplně za hovno. Zase jsem dal jenom 1x200kg
No a pak přišli kámoši, co dělaj silovej trojboj a který občas potkám v Kentoyi. Šli už poslední cvik - lehký mrtvoly v rámci FOMINa.
Řekl jsem si, že to dám s nima, abych odjel alespoň nějakej objem tréninku.
No a nakonec z toho byla vzájemná hecovačka jako prase. Oni místo aby jeli lehký trojky se 140kg, tak vyšplhali až na 3x200kg a já dal 180kgx5, což jak jsem dodatečně zjistil bylo moje PR s touhle vahou na počet reps.
jj motivace udělá hodně (řek bych asi nejvíc) a přímo hecování "na místě" asi taky, což nemam ješte v praxi vyzkoušený ... ale aspoň takhle na dálku přes net se to taky dá, dáš si cíl pokořit špekouna a jedeš :D
CG Benchpress :
☞ 8x15kg
☞ 5x50kg
☞ 5x60kg
☞ 3x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x105kg
☞ 3x115kg - PR ... sice PR, ale moc radost z toho nemam, páč se mi zase ozvala ruka, očividně tam ještě něco neni ok ... nevim jestli dělam něco špatně nebo čim to je, ale do teď jsem s benchem neměl vůbec problém a nic sem nezměnil, tak nevim ... no už jenom jeden trénink mrvol a bude tejden deloadu, tak snad si to mezi tim nějak odpočne
Incline CG Benchpress : vynecháno
Kliky na bradlech + Shyby (paralelní úchop) : supersérie
☞ 7x + 6x
☞ 7x + 6x
☞ 7x + 5x
☞ 6x + 5x
☞ 6x + 5x
- zajímavý, u kliků na bradlech ruka naprosto bez problémů, u shybů malinko cítit v určitej fázi pohybu ...
Biceps s JČ ve stoje na střídačku :
☞ 10x (15kg+15kg)
☞ 8x (22.5kg+22.5kg)
☞ 8x (22.5kg+22.5kg)
☞ 8x (22.5kg+22.5kg)
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
Warm-Up :
◇ 2 hod 7 min: XBOX Kinect: Kinect Sports, Kinect Zumba :DD, Yourshape Fitness Evolved - tohle je vážně masakr a je to neuvěřitelně realistický;
Pro představu:
Kamarád si pořídil XBOX s Kinectem a ja samozrejme jako spravnej geek sem si vzal sporttester a meril si tepovku :D
∅ HR: 113 bpm, Highest HR: 173 bpm, 1002 Kcal
Mrtvý tah :
☞ 5x55kg
☞ 5x75kg
☞ 5x95kg
☞ 3x115kg
☞ 5x145kg
☞ 3x165kg
☞ 5x185kg - PR - pásek
☞ 1x200kg - pásek - easy :) ...
☞ 1x210kg - PR - mírně na krev, ale dobrý ... v posilce byl Brit, co tam občas chodí a kouká na mě a když to zvednu, tak zahlásí: "I thought it's gonna be overhead" :D
Na zbytek tréninku sem se vybobíkoval, šílený dusno a vedro a vůbec se mi nechtělo :-) o to důkladnějc jsem se ale věnoval strečinku.
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd.
Tak tahy spokojenost, zdá se že si technika trochu sedá, tak uvidíme kam se dostanu příští cyklus ... teď následuje týden deload, vyzkoušim si na něm pár změn v tréninku (např. mam v plánu jet overhead s benchem ve stejnej den plus chci zařadit občas nějakou silovou vytrvalost, třeba 85% z maxka po jednom opak. s 20 sec pauzama nebo tak něco, ještě uvidim)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru