_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Mrtvý tah s tlustou osou (fat gripz) :
14x1x175kg - pauzy 30 sec, mam z toho šíleně napumpovaný předloktí :-)
Svíčky (mírně decline) :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd.
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ??
Opět trochu minimalistickej trénink, ale už se mi po tom počátečním 30 min čekání nechtělo do trhů, jednak tam bylo plno a lidi se okolo pletli a jednak jsem se těšil na tahy ... do konce tohodle týdne dam cca 1-2 tréninky s pneu, sandbagem, pokud mi dojdou závaží, tak i log, příští týden dam komplet pauzu a pak najedu na cílenou přípravu na první závody.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Tire Flip (220kg) :
☞ 1x
☞ 3x
☞ 3x
☞ 4x
☞ 5x
- o nějakej technice se asi ještě moc mluvit nedá, prostě to nějak zvednu a převalim :), ale na to že má jenom 220kg to jde po nějakých 3 opak. už docela ztuha, takže technicky budu muset hodně zapracovat ... nevim jestli je to tim, že to neumim a nebo je to normální, ale mam totálně sedřený obě předloktí
Sandbag Carry :
cca 60m x 75kg
cca 60m x 75kg
cca 30m x 100kg
- těch 75kg docela jde, nohy začnou odpadávat až po nějakých těch 50m a udejcham to docela v poho, těch 100kg je už větší problém a to už jenom ten pytel zvednout, když to neni za co pořádně chytit
Tire Flip (220kg) :
☞ 2x
☞ 1x
- v rámci uklizení na místo :D
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd.
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ??
Dneska první strongman trénink, nesmírně mě to bavilo a těšim se až budu mít vyrobený kufry a přijdou mi kotouče abych moh log pořádně zatížit ... jakožto oslavu prvního tréninku jsem si udělal krátký tréninkový video :-)
Tak drzim palce, at to jde stejne dobre kupredu i mimo fitko s tou tvoji novou vybavou.
Děkuji :) Taky tě sleduju vedle :-) ... tak makej.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dík ;) teďka dam teda tejden úplný volno a pak to rozjedu pořádně :)
Pěkný video, koukam že jsi měl i kameramana (že by Katy?). Až budeš mít závody tak řekni, pokud budu mít čas a bude to blízko, tak ti přijedu fandit a klidně tě i natočim a pak to sem hodíš :)
Díky, jj, kláda je úplně supr, solid as rock :) akorát je strašně lehká v základu a ještě nedorazily kotouče, ale hned pak ji otestuju :)
Pěkný video, koukam že jsi měl i kameramana (že by Katy?). Až budeš mít závody tak řekni, pokud budu mít čas a bude to blízko, tak ti přijedu fandit a klidně tě i natočim a pak to sem hodíš :)
Tak tak :) ... závody první Praha 13.8. nebo nejpozdějc jako první Golčův Jeníkov 21.8. podle toho jak na tom budu ... jestli budou závody amatérů letos v Plzni nevim, ale asi ne ... tak leda že by si jel na výlet, určitě sem pak napíšu na který jsem se finálně přihlásil
To je tvoje garáž? Jestli jo, tak docela závidím tu silovou klec
Kdybych tohle měl doma, tak trávim večery v garáži.
Jop, tu silovou klec mam teď úplně novou, už čekam jenom na závaží a musim pořešit podlahu, abych ji nerozmlátil při mrtvolach atd. a přestěhuju se nadobro z fitka do garage gymu :)
Bude to chtít nějakou tu sportovní gumovou podlahu - takovou tu složenou z desek o tl. cca 10 mm.
Jinak závist jako svině.
Já momentálně dělám rekonstrukci chaty, což mě stojí těžký prachy, ale do budoucna tam plánuju taky zařídit nějaký základní náčiní.
Koukal jsem různě na net na činky, silový stojany apod. a jsou to teda pálky jako prase
Bude to chtít nějakou tu sportovní gumovou podlahu - takovou tu složenou z desek o tl. cca 10 mm.
Jinak závist jako svině.
Já momentálně dělám rekonstrukci chaty, což mě stojí těžký prachy, ale do budoucna tam plánuju taky zařídit nějaký základní náčiní.
Koukal jsem různě na net na činky, silový stojany apod. a jsou to teda pálky jako prase
Ty sportovní podlahy jsou příšerně předražený, použiju na to nějakou pryžovou desku s vysokou odolností cca 15 mm ... už to mam tak nějak vymyšlený, chci si tam udělat takovou tu platformu, uprostřed nějakou dřevotřísku kde se bude stát a po stranách gumy kde bude dopadat činka, jako maj vzpěrači prostě, ale musim najít nějakej vhodnej obchod poblíž, protože doprava se strašně prodraží jak je to těžký ... jinak činky jsou tu opravdu předražený, velkou osu jsem koupil z GB a nemůžu si ji vynachválit a stojí i s dopravou polovinu co stejně kvalitní tady.
Jinak prakticky ti bude stačit to samý co mam já, stojan nebo klec, lavička velká osa a závaží
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru