Motorky - naši miláčci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Motorky - naši miláčci  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Motorky - naši miláčci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Pekna kunda na te motorce :)

Mam dotaz na zdejsi zkuseny.. Budu kupovat svou prvni moto, zatim vitezi Suzuki vstrom 650. Ucelem bude cestovani CR, evropa.. Nechci zadny supersport, predpokladam ze i tohle pojede, plus to bude pohodlnejsi atd. Moje otazka je zda si myslite ze je to dobrej vyber motorky a druha otazka jak je to s koupi ojetiny... kolik km uz je "hodne", jestli se motorky taky "staci"?, na co si davat pozor pri koupi atd. A taky jestli je "nahac" typu napr kawasaki z750 o tolik min pohodlny na delsi cesty nez ta suzuki?

V tomhle jsem docela zacatecnik, tak budu rad za rady..

zdravim v strom je na cesty urcite dobra volba sice neleti jako zminene zetko ale zase ma silu a je mnohem pohodlnejsi nez zetko, v strom je cestovni enduro takze je prizpusobene na delsi cesty a na horsi podminky jako nase silnice nebo nejake polnacky, sotolinu atd. zetko vychazi ze supersportu konkretne z modelu ninja takze musis pocitat s tim ze sice na jednicku tahne od 0 do 140 jak zminoval pepa siler v i like bike, ale kazdopadne posez je uplne jiny vaha jde hodne na ruce a sedlo je mnohem uzsi a tvrdsi kord jestli za tebou bude nekdo sedet tak by te na cestach proklinal. Takze by jsi po nejake delsi ceste byt pouze po cr mel sakra bolavou pr...., zada a ruce... jestli chces cestovat doporucuju toho v stroma.. snad jsem ti alespon trosku pomohl ve vyberu... jinak si dej velky pozor na stocene kilometry u motorek ale to v dnesni dobe uz sam ani nepoznas jestli se nevyznas, kdyz se na motorku pojedes podivat poradne si poslechni motor jestli bezi ciste jestli nekde neco necvaka neboucha atd, prohlidni si poradne ram jestli neni praskly nebo nekde neodborne svareny atd, pak kdyz otocis riditl do plneho rejdu prohledni si "brejle" (uchyceni vidli) jestli nejsou praskle, prohlidni si poradne vidle jestli netecou, zkontroluj si riditka jestli nejsou kriva a packy jsetli nejsou odrene nebo praskle, kdyz postavis motorku na velky stojanek tak jdu kousek pred ni nebo za ni a koukni se jestli se kola prekryvaji primo za sebou jestli neni cely ram hnuty, take musis pocitat s tim ze jestli budes kupovat starsi motorku tak snad kazda motorka lezela, ale zalezi na tom jak jestli spadla dovedovi na zahrade ze stojanku nebo jestli to poslal do skarpy a je cela pokroucena, kdyz si nebudes vedet rady tak mi muzes do sz hodit inzerat a muzu ti napsat svuj nazor co z toho vykoukam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem se byl podívat za klukama na tréninku a už jsem se zase nakazil. Bez motorky prostě nevydržim. Další přírustek do rodiny. Vymazlená!

Naposledy upravil Tom.K. dne ne červen 16, 2013 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
smetak

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sexy. Je tezky se na tom naucit?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Sexy. Je tezky se na tom naucit?

tezka otazka na kterou nejde jednoznacne odpovedet.:-) Nekdo jezdi na motorce celej zivot a v terenu se nikdy nenauci,nekdo na to sedne jako na svou prvni motorku a behem chvile je shopnej na tom objet i motokrosovou trat. Kazdopadne plati, ze na tereni motorce by ses mel ucit na louce zaklady a teprve az budes mit napilovanou spravnou techniku jizdy v terenu, teprve pak vyrazit na trat a pomalu se ucit skoky atd. Bohuzel vetsina kluku (v posledni dobe i holek,at nediskriminuju :-) ) to udela presne naopak. Koupi masinu,vyrazi rovnou na trat a pruser je hned.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kolik peněz přijde koupě takové motorky?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
smetak

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaka levna masina je dobra do zacatku na tohle blbnuti? Ja mam ted nahace, ale chci ho prodat, moc me teo na nem nenadchlo a uz skoro rok a pul stoji, kdyz nepocitam obcasnou kratkou vyjizdku s kamaradem. Za 2 roky jsem najel stezi 2000km Chci konecne neco, co me bude bavit. Treba quad me hodne uchvatil na nejakou chvili.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoone, jsi mi připoměl tu větu z filmu Kolja: ,,ani se neptejte!"

Smetak: zaleží co na tom chceš jezdit a co je pro tebe levný. A taky dobrý od začátku vědět, jestli chceš 2takt, nebo 4takt.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozno offtopic ale tyka sa to motorek

na predaj bunda SPYKE, velkost 56, kupena v rijnu, 2x oblecena

cena 2000,-

viac info PM
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nikto?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký motorky byste doporučili pro vyšší lidi? (196 cm) Něco stašího ideálně do 60000, endura se mi nelíbí
Judson

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jaký motorky byste doporučili pro vyšší lidi? (196 cm) Něco stašího ideálně do 60000, endura se mi nelíbí

To ti nestaci crafted masina, ma to i saidku )
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

pokud se ti nelíbí endura tak je tohle naprosto neřešitelná situace!
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Wojtkingson napsal:

Nekecej
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Tom.K. napsal:
Wojtkingson napsal:

Nekecej

se 196 cm a do 60 tis se na nic než na velký cestovní enduro nevlezeš. Nebo respektive vlezeš, ale budeš na tom vypadat jak vosa na bombonu. S touhle vejškou by ses stratil na nějakým velkým cruiseru, ale to zase není záležitost 60 tis.

Nebo mě ještě napadly velký naháče typu Honda CB 1300, Suzuki GSX 1400, Yamaha XJR 1300, nebo kawa zrx 1200. Tam se dá dostat na nějakou příjemnou cenu a jsou to už dost velký mašiny.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Motorky - naši miláčci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: