Jaký motorky byste doporučili pro vyšší lidi? (196 cm) Něco stašího ideálně do 60000, endura se mi nelíbí
Nevím, jaký typ motorky se ti líbí, ale můj chlap (194cm - 104kg) sedlal Suzuki GSXR 1000 a vyměněna bude zřejmě za Triumph Speed Triple 1050.
U mě jako u malé holky vedl Hornet S 600-ka , ta litrová "Sůza" taky dobrý a nesplnitelný sen je MV Agusta F3 675. (až na ten elektronickej plyn teda no).
Chce to něco se srdcem, poslední dobou se mi líbí cafe racery čím dál víc. Tohle je sen
54 koní, maximálka 150 za hodinu, dojezd 120, ideální skutr do města:)
cafe racer - BMW R nine T - vzhledově pecka, dojezd cca 45 minut, pak musíš slízt, protože se to prostě nedá vydržet:)
řekne se elektrika, ALE: dělají i elektrickou crossku a s tím můžeš normálně řádit po lese a myslivec se na tebe bude jenom usmívat a pokyvovat ti:) a elektromotor má brutální krouťák,
takže táhne z nuly jak šílený, i elektroskutr co jsem měl byl jak splašenej a na světlech se nikdo nechytal:)
U našich na chalupě to jeden místní má, a tedy fakt to není žádná bomba, hlavně s ohledem na to, že tam jsou místa, kde je s prominutím hovno vidět, a jak to není slyšet .... nic moc. Zlatý fichtly!!!
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
U našich na chalupě to jeden místní má, a tedy fakt to není žádná bomba, hlavně s ohledem na to, že tam jsou místa, kde je s prominutím hovno vidět, a jak to není slyšet .... nic moc. Zlatý fichtly!!!
Má elektrický skutr, nebo přímo nějakou mašinu od toho ZERO? jsou to amíci, moc jich tady na prodej není, koukal jsem, že to někdo prodává ve Vídni...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru