Mr. Muscle: Muay Thai

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr. Muscle: Muay Thai  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mr. Muscle: Muay Thai
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhíé době tu přidámá pár zpráv.

Od začátku září jsem nastoupil na Thaibox v Olomouci. Z toho důvodu jsem asi 2 týdny nepřidal žádný workout. Klasické crossfity + doplňky tím pádem padají do zapomnění.

Thaibox je hrozná makačka. Treninky mám 3x týdně a to PO, středa a čtvrtek. Zatím si nedokážu představit, že bych do toho ještě ve volný dny chodil posilovnu.
Ale i tak v sobotu dokud bude počasí, budu na baráku chodit crossfit a v úterý crossfit v Prostějovské školní tělocvičně. Bude to hlavně pylometrie, medicinbaly, sprinty.... . Tak abych zvíšil dynamiku a rychlost.
Protože mi log sloužil halvně k tomu, abych si zapisoval výsledky z crossfitu a vyděl zlepšení. Takže teď už pro mě nemá log moc cenu.

Takže tím můj log končí. Jedině kdyby měl někdo zájem a chtěl vydět jak posiluji a připravuju se na thaibox tak bych tu věci házel.

Ještě zde teda přidám jeden trenink ze soboty 10.9.

5 Kol

Přitahování pneumatiky pomocí lana 2x
10 hození pneumatiky do dálky přes záda.
30x mlácení palicí do pneumatiky z boku (15x na každou stranu)
200 m běh (100m sprint do kopce, 100m sprint z kopce)

čas 29:02

Nějaké doplňky
3x11 zdvih noh ve visu.
30x zhyb 3x8+1x6
50x spadnutí do kliku ( (na lavičku) a pak odrazem ruk do stoje 2x10 2x15

Z touhle muzikou ze sebe vždycky vymáčku ještě 2 opakování navíc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je škoda že končíš, já to tu četl. Navíc ty "fighterský" treninky mě taky zajímají. Tak sem někdy hoď alespoň info ...
mpvp

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jn velká škoda že s logem končíš sledoval jsem ho a bral jsem ho jako inspiraci fakt super log kdyžtak tu aspon občas něco hod
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhéééé době jsem si řekl, že si sem zase něco zaznamenám (hlavně kvůlu tomu že moje výsledky co mám v mobilu by se kvůli přeinstalování softwaru mohli vymazat)

Naplno teď trenuju Muay thai. Od začátku chození do muay thai jsem se zaměřoval na technku. Trenink fyzičky jsem si zdokonalovával na trenincích. Ale posilování jsem hodně omezil. Zjistil jsem že v thaiboxu je to tak 70% o technice. Ze začátku jsem chodil do B (začátečníci) Od Prosince už chodím do A kde jsou Závodníci. Což mě dost motivovalo k dalším (tvrdším) treninkum. Taky je to o dost větší makačka.
Jsem rád, že už teď nemuím tolik řešit jídlo (hlavně kvůli financím). Snažím se mít váhu od 84-86 a to se mi daří.

Můj trenink teď je
Po- Muay thai
Út- Posilování - Shyby (různé varianty), dynamické kliky (s novinami),.. .
Stř - Thaibox
Čtvr - Thaibox (posilování - to stejné jako vúterý)
Pátek - volno
Sobota trenink (venku kruháč, nebo posilovna)
Neděle - Teď zatím nic ( kvůli škole) ale jinak HIIT trenink (sprint)

Parkrát jsem byl i v posilovně teď v prosinci a hlavně o svátcích
Můj trenink byl
Dumbell snatch 5 levá 5x pravá to celé 5x
Dynamický dřep s velkou činkou 5x10
Mrtvý tah 5x5
Bench press 5x5
delší pauaza (posilování krku)
Shyby 40 opakování

snažil jsem jed všechno dynamicky (až na mrtvý tah a shyby)

Síla šla dolů, ale s tím jsem počítal (proto jsem v na jaře 2011 jel bulharskou metodu)

Tak a teď konečně něco kvůli čemu jsem sem psal

Workout 1

5x
2x taháni pneu v sedě
bouchnutí (menší) pneu do země 8x
10x vyhození medicenbalu nad hlavu ze dřepu (home made, skvělá věc )
20x bouchnutí do pneu velkou tyčkou (tak 2metry měla)
16x split jumps
time26,30

Workout 2
5x
2x taháni pneu v sedě
10x plyometric push ups
20s quat jumps s tyčí na zádech (cca 20kg)
12x vyhození medicenbalu nad hlavu ze dřepu
time23,26

workout 3
Spartans - nahrazení: jednoručky, kliky mezi židlemi 34:10
přítah velké činky, kliky mezi židlemi, global squat 30:59

Workout 4
5x
12x military press s kamenem
30m sprint 2x (styl člunkového běhu)
10x plyometrické kliky
20s quat jumps s tyčí na zádech (cca 20kg)

time23,14

Kurňa kdyby byly peníze tak bych víc chodil do posilovny, ale musím šetřit kde se dá a thaibox (technika) má před sílou přednost.

Moje oblíbená treninková music (a když si ji ještě můžete zaspívat a zahrát v guitar hero... .)

Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný. Jestli můžu poradit, místo millitary press s kamenem dej pushpress a jeď to z nohou, je to dynamičtější a pro tvé účely lepší.
Co je to 2x tahání pneu v sedě a dynamické kliky s novinami?
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi takhle. Páč je to crossfit a jedu to bez přestávky. Snažím se to jít (ruce, nohy, ruce, nohy). Kdybych dal Push pres. Nechci ty nohy prstě unavit, ale stejně je ten kamen tak těžkej, že to ani nijak nejde.

To tahání penu znáš. Já nemám vozík tak tahám kurevsky těžkou pneu (100 kilo nemá, ale určitě tak 60 .Je mála, ale uvnitř se dají dát cihly, a jetě je vystužená ocelovými dráty. Takže se dá s váhou dosta tak na 70. Výbroná věc na sílu paží a úchopu atd. (snažím se to dělat dynamicky)

target="_blank" class="postlink">

No a ty kliky. Jedná se o klasické plyometrické kliky vyskakování na překážky atd. Vždy jsem uvažoval, co bych tak mohl použít. (knihy by se zničili a mají pevnou desku atd) Pak jsem svázal balík novin jak kdybych ho šel dát do sběru a vyzkoušel. Je to super ani to nebolí když dopadám a dá se to libovolně nastavit a ty náklady.
[url]

jedna z variant co cvičím
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidávám čas jednoho ze svých treninku. Po dlouhé době jsem zase zkusil crossfit. Jel jsem ho v domácích podmínkách a využil jsem jenom medicinbal

Medicinbal 10,5kg

6x
15x dřep s medicinbalem nad hlavou
15x Medicine Ball Throws from Floor
20x russian twist with medicinball
čas: 13:22

cca 2minuty pauza
4x10 hození madicinbalu na břicho (otužování) pauzy mezi seriemi 30s
Mezi seriemi zkracovačky 15 opakování.

Nejel jsem vůbec do krve. Ani už vlastně nevím proč. Špatně se mi cvičí doma v pokoji. Ale jinak samotný workout dobrý. Příště zopakuji a tentokrát bude čas lepší.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak skoro po roce se vracím k psaní logu. Chci si někde zapisovat treninky, protože po čase je dobré vidět jak jsem kdysi trénoval. Po 4 měsíční pauze po zranění zápěstí se už 3 týdny vracím do 100% treninku

Nový tréninkový plán:
Po: Thaibox
Út:Posilka:
St: Thaibox
Čt: Posilovna
Pá: Thaibox

Chci si Především zlepšít fyzičku a techniku v thaiboxu.
Treninky v posilce budou čistě na fyzičku a to především formou crossfitu. A nějaké doplnky na výbušnost. Pokud nebudu hodně unaven budu chodit běhat HIIT na atletický ovál v sobotu.
Jídlo celkově moc řešit nebudu. Budu jíst základní potraviny jako jsou vločky a rýže s masem a jogurty a tvarohy... .
c87

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslis ze to uregenerujes ?
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě to je největší obava kterou mám. Zkusím to a uvidím. Kdyžtak zruším ty treninky v posilce. Thaibox je na prvním místě.
Oddo

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar pane :) vítej zpět! Nevím teda jak to máte na Thai, ale já když du na tren MMA tak se z toho dostávám vždycky tak 1-2 dny, nakopnutý prsty, přepálený vzpřimovače, modřiny všude tak tendle rozpis, cos napsal je pro mě uplně unreal, ale třeba ti to pujde, zkus a uvidíš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já od nového školního roku chodím na univerzitu do Brna. Takže jsem u Muaythai brno. No mma je i hodně na sílu. Thaibox ani tolik ne. Mám zadarmo v rámci školy luxusní posilku. 20m od kolejí tak jsem to chtěl využívat. Ale vsadím se jak dneska půjdu na trenink MT tak stejně zítra do posilky nepůjdu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink

Muay thai 15.10

Tak po druhé jsem šel na trenink muay thai do klubu Muaythai Brno.
Makacka to byla docela velká
Rozcvička 5x2minituvá kola s půlminutovou pauzou.Cviky se jeli hned po sobě
Ty cviky si 100% nepamatuji ale bylo to asi takhle

1. kolo. 10x angličan, 5x klik s tlesknutím. direkty maximum, 5x dřep s výskokem,5x klik s tlsknutím, 10x na každou nohu split jumps

2. kolo 10x klik na široko, na úzko, na ramena. Výdrž v loktech. 10x angličan.. 3kliky + 10s výdrž v kliku v dolní poloze to celé 5, direkty maximum. 5x dřep s výskokem. Zkracovačky

3. kolo: Podobně jako kole 2 a 1. Kliky břicho dřepy atd.

4. kolo to stejné jako 3. kolo
¨
5. kolo jenom břicho. Myslím si že mám docela silné břicho, ale tohle bylo vyzkoušení, kde mám hranici.

Oproti muay thai Olomouc se jede tahle posilovačko rozcvička na začátku a ne na konci. Celkově se mi tenhle koncept moc nelíbí. V MT Olomouc to je řešeno lépe.

Pak začal regulérní trenink.
Jeli se kombinace úder, counter + lowkick a na to se nabalovalo.
na konci klasické vyštavení = direkty do rukavic + otužování´jede tlačí druhej zabalenej.

Po konci protahování. Docela mě překvapilo, že se po treninku nikdo neprotahuje.

Verdikt : Nejhorší že mají jakousi drsnou podlahu tak mám rozedřené oba palce a to jsem měl ponožky. Před 14. dny jsem tam byl poprvé a odnesl jsem si odřeninu, na palci že jsem šel raději další den na chyrurgii. Nevím jak to ostatní řeší, ale já když se točím na špičce u roundkicku tak prostě ten palec dostává zabrat. Koupě náplasti bez polštářku a obmotat.
Prostředí v celku dobré, trener super. Místa málo , ale ještě to nebylo nejhorší.
Bojím se jak tady někdo psal, že MT Brno jedou spíše K1. To znamená minimálně klinčů a minimum kolen. Možná se ještě mrknu do Jetssam Gymu. Už jenom kvůli té podlaze...
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to tady. Jak jsem zacal zase psat, tak mám zase neplánovanou pauzu.
Dneska měl byt trenink v posilce. Chtěl jsem crossfit, Ale u burpees chin ups jsem si asi osklive narazil prst na ruce. Takže další neplánovaná pauza. Jo svět není samé slunce a duha...
Aspon si uvedomuji, ze kdyz jsem zdravej musím makat víc nez na 100%
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže je tu bohužel ona pauza až na několik měsícu nemůžu při posilování používa prst.
Takže je to konec psaní mého logu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr. Muscle: Muay Thai Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: