|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Dzardas, chápu, že je Phil asi tvůj kuň, ale zase tak úžasně připravený není. Jo, pravděpodobně bude zase první, ale jsou tam lépě připravení borci. Například Evan, Dennis, Hide a i ten Kai. |
Doufám, že to nemyslíš vážně. Z fotek budem moudřejší, ale Phil je opět skvěle připraven a takovej Evan nic moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | boze proc nebyxl wolf ve skupine s heathem? |
:D tywoe
ale souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: so září 29, 2012 6:47 am Předmět: |
|
|
Wolf je jako břitva, ale zdá se mi, že na vršku trochu ztratil hmotu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:51 am Předmět: |
|
|
Nevidím jednu pózu (možno back duble vyrovnané), kde by phil viedol, Kai mu predviedol ako sa pózuje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
Dennis James : Phil def has his hands full with Kai. It won't be a dominating win if he wins.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Dzardas dne so září 29, 2012 6:57 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:55 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
tohle je hrůza... |
Tak jsi mě trochu předběhl a smáznu to :)
BRANCH WARREN
Je úplně mimo! Nevím co to prohlašoval, že bude mít ještě lepší formu než v roce 2009. A jsem rád, je to hrouda neforemných svalů...
Naposledy upravil Dzardas dne so září 29, 2012 7:42 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 29, 2012 6:55 am Předmět: |
|
|
Tohle prostě Kai musí vyhrát ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
.D ještě že jsem nikdo, kdo může komentovat a nic nerozhoduje... podle mě 50/50 mezi nima, ale protože je Phil Mr. O, tak to vyhraje. No třeba přijde zítra Kai ještě lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: so září 29, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
Objektivně i neobjektivně, Kai bude nový Mr. Olympia. Konečně přišel pořádně připravenej. Podobně to vypadalo i na lonském Sheru, kdy byl lepší než na Olympii a hned to vypadalo jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
|
Asi mu to nepomůže, ale mně se Kai líbí více!:)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
|
kai má více detailů než phil, definitivně! lépe pózuje.. nevím co víc by musel ukázat aby vyhrál, protože letos si to 100% zaslouží..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:02 am Předmět: |
|
|
Počkejte si na fotky, z toho nekvalitního videa nejsou žádný detaili vidět... Jsou nastejno vyrýsovaný (což jsem se zezačátku mýlil), ale Mr. Olympia je Phil Heath a aby ho Kai sesadil, tak by musel být o dost lepší a né nastejno!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|