|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
Tyjo, to jsme se shodli  , psali jsme to současně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tyjo, to jsme se shodli , psali jsme to současně |
=) teď sem psal na RX tohle "Phil 11 > Kai 12 > Phil 12", oba se ale můžou zlepšit, bude to boj
Naposledy upravil guruhonza dne so září 29, 2012 7:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
Ano loni byl menší, ale rýslejší. Já si nemůžu pomoct, ale to osvětlení je tragický!!! Naprosto všem ubíra detaily : ( proti fotkám z minulého roku to nejde srovnávat...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
Dzardas: Pleteš si osvětlení se světlostí fotky. Osvětlení je perfektní! Ztmav si fotku...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
ten rozdíl je podle mě v úplně každý partii - ruce, lýtka, stehna, a hlavně břicho. Hlavu nekomentuju. A osvětlením to nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:57 am Předmět: |
|
|
V jednom se Phil změnil - rozhodně má odulejší obličej než loni. Loni vypadal daleko svěží a zdravěji naproti tomu Kai vypadá nesrovnatelně svěží než např. 2010
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 8:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Dzardas dne so září 29, 2012 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Když jsem to sledoval, tak mi přišlo, že to pro Branche nemohlo dopadnout hůř. Vedle Shawna bylo jasně vidět, jak špatně vypadá. Vlastně každá poza byla otom "takhle ne - takhle jo"
A ještě jedna věc - Shawn vedle Phila vypadal skvěle. Vypadá hůř jen vedle borců typu Freeman, Wolf, Pakulski.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Trochu zapomínáme na pana třetího....asi to daj Branchovi ale když koukám na Rhodena v double bi....WOW masakr
|
Rhoden má ze všech nekrásnější tvary ... Bože doufám, že Brenche nedají do top 3, vždyť je naprosto mimo s formou a u něj to je 2x víc vidět.
Tohle prostě ne. Fuj!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|