letosni olympie byl fakt svatek,takova podivana se jenom tak nevidii,pripomelo mi to devadesata leta :).... vidim to tak,ze phil vyhral zaslouzene,24 hodin udelalo hodne a karty se obratili,kai byl horsi a phil zase lepsi nez pri semifinale..takze skvela prace rozhodcich.
co se tyce osladila,tak je to cesky phenomen,ale objektivne se umistil tam kde mel...on casto vsude vyklada jak nabira 3 kila hmoty rocne nebo jak si jede pro placku,vedle prvnich 4 vypadalk bohuzel jako junior.V podstate uz pet let vypada skoro stejne...ale zase potencial v 212 ma..je tam rezerva 5 kil,takze muze par soutezi povyhravat,ale bohuzel toto neni kategorie pro nej,takze na olympii bude koncit vzdy podobne jako ted....on je proste jedinecny v tom ze nabere 2 kila a vypada to jako 5 u nekoho jineho,ale proste proti tem prckum se na olympii nikdy nechytne...co se tyce open tak si myslim,ze je bez sance,on na podiu vypada o dost jinak nez na predsouteznich fotkach,je to u nejpodobne jako u dennise jamese.
Ve finále byl Phil ostřejší jak Kai a vyhrál naprosto zaslouženě!
Kromě dvojtého bicepsu zezadu Phila v žádné poze neporazil a vyhrál naprosto jasně o polovinu bodů, takže to o žádnej bodík nebo dva nebylo jak tu někdo psal.
Phil ve finále byl stejně jako loni nadoraz a Kai naopak ve finále ztratil. Kai dostal na prdel ve finále a celkem jednoznčně!
Dzardasi miluješ Phila, je nám to už všem jasný, stačí
Haha, ležím na zemi a nemůžu popadnout dech....
Já Philovi normálně fandím a jenom ukazuju, že vyhrál zaslouženě ať se to někumu líbí nebo ne! Ale podle tvých komentářů si nechci předstvit co vyvádíš nad Greenovýma fotkama ("ale Kai byl teda super ")
Dzardasi miluješ Phila, je nám to už všem jasný, stačí
Haha, ležím na zemi a nemůžu popadnout dech....
Já Philovi normálně fandím a jenom ukazuju, že vyhrál zaslouženě ať se to někumu líbí nebo ne! Ale podle tvých komentářů si nechci předstvit co vyvádíš nad Greenovýma fotkama ("ale Kai byl teda super ")
Myslím si, že nejsem dneska ráno sám, kdo tráví dopoledne koukáním na fotky a videa polonahých chlapů...fakt chceš zabředávat do této oblasti?
EDIT: Máte někdo odkaz na záznam z finále? Pěkně se mi ke konci kousal stream a vůbec sem nechytil tu Philovu řeč...kdyžtak PM, díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru