Mr. Olympia 2012

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr. Olympia 2012
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzardas napsal:

Začtvrté: Pro Jariho: Myslel jsem, že ty máš celkem dobré názory co se týká forem, výsledků, vyrovnanosti svalů, symetrie... Jediná slabina Phila oproti Kaiovi je úzká kostra, jinak je ve všem líp poskládanej, má víc detailů, má trapázy a i ruce jsou o dost hustší a víc svalnatý, ikdyž ten vrcholek je menší...

Reaguji, když je to pro mě

Dzardasi, ty si jak ten Supp, já se z vás zbláznim. Píšu já někde, že Phil vyhrál nezaslouženě? NE. Píšu já někde, že je špatně poskládanej, nebo že má míň detailů? NE. Píšu někde, že má Kai lepší a hustší paže a lepší trapézy? NE

To to bohajeho nečtete???. Dával jsem fotku biceps ze zadu, kde je Kai jasně lepší celkově a viděli to všichni i rozhodčí. Dále jsem poukazoval jak Phil vytěžil z krůčku blíž k rozhodčím ve finále...a znát to teda je. Kdo to nechce vidět, tak nevidí. A za poslední jsem oponoval supovi ohledně paží Greena. Toť vše.

To, že Philovo vítězství nebylo tak hladký jak se předpokládalo ví taky všichni a kdyby to bylo opačně, diskuze by byly maximálně stejný. Řeší se to na všech US fórech.

NIKDE jsem tady nenapsal, že měl Kai vyhrát nebo, že si to Phil nezasloužil.

Tak to alespoň pořádně čtěte, mě nedostanete
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzardas napsal:
Začtvrté: Pro Jariho: Myslel jsem, že ty máš celkem dobré názory co se týká forem, výsledků, vyrovnanosti svalů, symetrie...
Tahle věta je jak z učebnice psychologie z kapitoly Manipulace :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jari

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Dzardas napsal:
Začtvrté: Pro Jariho: Myslel jsem, že ty máš celkem dobré názory co se týká forem, výsledků, vyrovnanosti svalů, symetrie...
Tahle věta je jak z učebnice psychologie z kapitoly Manipulace :-)

přitom jsem jenom pouhý čtenář ronnie.cz
Majesty

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Octopuss napsal:
Furt se tu ještě dohadujete jestli jeden bubák má větší biceps než druhej bubák s kedlubnou na hlavě?

je fascinující, jak se dokážeš nasrat nad diskuzí, o jejímž tématu víš kulový, a zkritizovat její účastníky ikdyž si to řeší ve svým topicu. nechápu, proč do takových topiků vůbec lezeš, když nemáš čím přispět a jenom se bezdůvodně navážíš do ostatních, jak se vůbec opovažují diskutovat o něčem, o co se zajímají a co je baví a o čem ty - opět musím zmínit - víš kulový. když tě nebaví hádky o kulturistech tak nelez do takových témat - jak jednoduché

Neco mi uslo nebo tady uplne zbytecne reagujes akorat ty? Konkretne totiz tahle Octopova poznamka byla zabavna a trefna par lidi do krve se hadajici o vysledku minoritniho sportu ktery nikoho nezajima a na kterem stejne nic nezmeni
jari

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
par lidi do krve se hadajici o vysledku minoritniho sportu ktery nikoho nezajima a na kterem stejne nic nezmeni

Na tebe se tady čekalo
Hezký jak jedna věta může pobrat tolik nesmyslů dohromady....
Majesty

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych teda byl rad abys mi ty nesmysly vypsal, ja totiz nevidim ani jeden
blazen

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D tím pádem je stejně tak úplně nesmyslný hádat se, ba dokonce i jen diskutovat o strongmanech, jejich formách, závodech a jejich výsledcích. Vždyť je to taky jen minoritni sport který nikoho nezajímá a veškerá diskuze je tak zbytečná, že?
Majesty

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze jste tu moji poznamku vzali trochu moc vazne ja si jen rejpl do tebe ze tak navztekane odepisujes Octopussovi na celkem vystizny a vtipny post
jari

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

par lidi do krve se hadajici o vysledku minoritniho sportu ktery nikoho nezajima a na kterem stejne nic nezmeni

- Nikdo se tu nehádá o výsledku
- Do krve? ehm
- minoritní sport? IFBB je tuším 3. největší celesvětovou federací. V tomhle směru je za kulturistikou třeba i hokej
- Sport který nikoho nezajímá? Aha...proto má ronnie.cz tak malou návštěvnost
- Jakákoli diskuze o nějakém výsledku ho nezmění, to jsi nám řekl novinu.

stačí? zdravim.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
je fascinující, jak se dokážeš nasrat nad diskuzí, o jejímž tématu víš kulový, a zkritizovat její účastníky ikdyž si to řeší ve svým topicu. nechápu, proč do takových topiků vůbec lezeš, když nemáš čím přispět a jenom se bezdůvodně navážíš do ostatních, jak se vůbec opovažují diskutovat o něčem, o co se zajímají a co je baví a o čem ty - opět musím zmínit - víš kulový. když tě nebaví hádky o kulturistech tak nelez do takových témat - jak jednoduché

Co jsem si to jen dovolil
Nic jsem nedokázal, jsem nula, socka, a protože jsem kripl, ostatním závidím jak sportujou
blazen

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Nic jsem nedokázal, jsem nula, socka, a protože jsem kripl, ostatním závidím jak sportujou

to je poprvý, co vidím ve tvým příspěvku něco rozumnýho a pravdivýho
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
blazen napsal:

Waffels

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Majesty napsal:

- Nikdo se tu nehádá o výsledku
- Do krve? ehm
- minoritní sport? IFBB je tuším 3. největší celesvětovou federací. V tomhle směru je za kulturistikou třeba i hokej
- Sport který nikoho nezajímá? Aha...proto má ronnie.cz tak malou návštěvnost
- Jakákoli diskuze o nějakém výsledku ho nezmění, to jsi nám řekl novinu.

stačí? zdravim.

Pod majestyho větou bych se podepsal. Jari no offense ale o kulturistiku se zajímá maximálně 1% lidí na světě,drtivá většina populace s trochou nadsázky nemá ani tušení co to kulturistika je a to že IFBB je 3.největší federace je uplně jedno. A ronnie nemá takovou návštěvnost určitě kvůli kulturistice samotné...
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu si však na fóre, ktoré je primárne zamerané práve na kulturistiku, to že časom pribralo aj iné športy je druhá vec a mr. o je najväčšia udalosť roka, takže diskusie a pod. sú len na mieste, o futbale 4. triedy sa prekára viac a nik ani nepípne, napríklad mňa ani za mák nezaujíma či nejaká barca vyhrala/prehrala, čo a ako sa darí messimu či priteplenému ronaldovi, tak nebudem porispievať pod podobnú tému/do podobne zameraného fóra s práspevkami typu, a načo diskutujete o tom/onom, aj tak sa nič nezmení etc.
Waffels

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já netvrdim že diskuse není na místě, jenom at se dal hadaji kdo měl větší biceps etc. ,vim na jakem foru jsem, jenom řikam, že jari nemá pravdu, protože je to sport který opravdu zajímá jen naprostou menšinu lidí.... A na fotbal mám stejný názor jako ty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: