Mr. Olympia 2012

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr. Olympia 2012
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari obdivuju tvoji trpělivost a vytrvalost , ale nemyslím si, že tohle lze dotáhnout ke smírnému konci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
RoscoeArbuckle napsal:

Ani ne...spis bych cekal odpoved, v cem ze to je IFBB treti nejvetsi na svete

Klidně bych věřil, že počtem členských států, kde je IFBB zastoupeno, protože když se na tem seznam podíváš, tak ve spoustě těch zemí o nějakém hokeji nebo fotbalu nejspíš ani neslyšeli, natož aby ho tam provozovali :)

Cizo, ake su to ti krajiny, kde fici sutazna kulturistika, ale o futbale ani nepoculi? Weider-land? A ked si ten futbal zahraju, tak nie s loptou, ale s atlas stone-om
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor napsal:
Tak proč je to v televizi samej hokej s fotbalem, nějaký F1, motorky,........v zimě běžky, sjezdy a lety na lyžích,......ale kulturistiku tam člověk hodně těžko hledá. Olympia nejvyšší soutěž na světě, díval se snad někdo na ni v televizi? Posiluji už více než 20 let a kdyby byla Olympia v televizi, nedíval bych se na ni. Chlápci co si říkají profíci do sebe nacpou cokoliv aby jim vyrostli svaly a to se mi vůbec nelíbí a nezapadá to do mého živ. stylu. Byly tady nedávno fotky obrovských syntolových bycepsů a všichni reagovali fuj. Ale jakej je rozdíl mezi syntolovým chlápkem a těmi na Olympii? ŽÁDNÝ všichni by bez těch sr**ek vypadali úplně jinak. Ano, je toto v každém sportu, ale v tom našem, je to velká přeháňka.

jaka prehanka prosim te? myslis snad ze sprinteri,nebo cyklisti dopuji mene? kulturistika na vrcholove urovni je protkana dopingem uplne stejne jako ostatni sporty,bohuzel na kulturistech to jde "vic videt" protoze jim jde o svalovou hmotu...ono za zlepsenim o 0,1 vteriny na stovce je stejne dopingu za par kili svalove hmoty obrazne receno,jen to neni tolik vizualne zretelne,vzhledem k odlisnostem pripravy,spinter nechce mit 110 kilo
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
CIZOPASNIK napsal:
RoscoeArbuckle napsal:

Ani ne...spis bych cekal odpoved, v cem ze to je IFBB treti nejvetsi na svete

Klidně bych věřil, že počtem členských států, kde je IFBB zastoupeno, protože když se na tem seznam podíváš, tak ve spoustě těch zemí o nějakém hokeji nebo fotbalu nejspíš ani neslyšeli, natož aby ho tam provozovali :)

Cizo, ake su to ti krajiny, kde fici sutazna kulturistika, ale o futbale ani nepoculi? Weider-land? A ked si ten futbal zahraju, tak nie s loptou, ale s atlas stone-om

Kdo se nudí může porovnat

http://www.ifbb.com/page.php?id=19

http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/associations.html

Ovšem je na hlavu srovnávat velikost organizace podle počtu států. Je pravda, že IIHF má pouze 72 členů ALE ČLENSKÁ ZÁKLADNA bude jenom v Evrope nekolikasetnásobná oproti všem z IFBB. A to platí pro mnoho a mnoho jiných sportů. Takže sory, ale to, že v IFBB může být každej druhej jouda co cvičí v garáži na ostrově Sv. Vincent a Grenadiny mě nenadchne
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:

jaka prehanka prosim te? myslis snad ze sprinteri,nebo cyklisti dopuji mene? kulturistika na vrcholove urovni je protkana dopingem uplne stejne jako ostatni sporty,bohuzel na kulturistech to jde "vic videt" protoze jim jde o svalovou hmotu...ono za zlepsenim o 0,1 vteriny na stovce je stejne dopingu za par kili svalove hmoty obrazne receno,jen to neni tolik vizualne zretelne,vzhledem k odlisnostem pripravy,spinter nechce mit 110 kilo

Ja si to treba myslim. Co do počtu látek a jejich množství nemá kulturistika konkurenci.
jari

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je hezký, že máš stále co říct k tématu Mr. Olympia 2012, pokračuj, projev se, nebuď tak uzavřený, rozbal to, fandíme ti
Peca

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ti tvuj nazor suppe neberu,mozna kulturistika je specificka tou ruznorodosti latek,ale mnozstvim a pripadne nebezpecnosti je to stejne (epo a krevni transfuze jsou na dennim poradku a nejsou o nic bezpecnejsi nez masivni davky as)..pamatuju jak jsem pred casem pomahal dvema extraligovym hokejstum se stravou a kdyz mi ti kluci rekli co berou,malem se mi protocili panenky..to same bojove sporty,kdyz jsem videl co do sebe sype jeden kickboxer na repre urovni, bylo mi az zle..rozdil je ten,ze sila uderu nebo par desetinek neni tak videt jako 10 kilo svalu.nebo myslis ze jagr hraje ve ctyriceti jako zamlada jen tak? nebo ze kolapsy hokejstu a fotbalistu jsou jen tak? pada jich k zemi trosku vic nez by bylo zdravo
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim co sype Jagr , ale rozhodně je toho min nez u Colemana . Nebudu resit co sype prebornik v pingpongu, hokejista z NHL a co Mr.O. To je opravdu na dlouhou debatu. Klidne mi napis PM, ale ne tady na foru, BB still watching
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Je hezký, že máš stále co říct k tématu Mr. Olympia 2012, pokračuj, projev se, nebuď tak uzavřený, rozbal to, fandíme ti

Nee kvuli tobě a lásce k bodybuildingu uznám že je kulturistika v centru dění a že to není okrajovej sport. IFBB má přece 182 členů Stačí ? Spokojenej ? Tak a teď to jdu napsat všem v ČR registrovaným fotbalistům, je jich jen 669 000
Mikuc

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že na ty příspěvky mimo mísu vůbec reagujete.
Stejně je nepřesvědčíte, pánovo pánovi, volovo volovi:))
tarzos

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl bych se zeptat, co tak strašného oproti kultíkům sypali ti hokejisti, že se ti málem protočily panenky?
Sypání v hokeji mám z první ruky a je to celkem slabej odvar oproti bobulím jen v juniorský kulturistice.
tarzos

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl bych se zeptat, co tak strašného oproti kultíkům sypali ti hokejisti, že se ti málem protočily panenky?
Sypání v hokeji mám z první ruky a je to celkem slabej odvar oproti bobulím jen v juniorský kulturistice.
TheSituation

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba se teď ptám jako naivní idiot, ale opravdu si myslíte, že někdo jako je Jágr sype?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je perla desetiletí
kubaz

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jarda to je slusnej kluk, prej se vubec nekurvi nechlasta a nehraje automaty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: