|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jacob s.
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
Jinak Slováci mají více hráčů Z naši extraligy než mY, to se fakt nedá vydržet...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
Jinak Slováci mají více hráčů Z naši extraligy než mY, to se fakt nedá vydržet... |
Sorry jsem v dietě,takovou blbost bych snad normálně ani já nenapsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | jacob s. napsal: | | agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
Jinak Slováci mají více hráčů Z naši extraligy než mY, to se fakt nedá vydržet... |
Sorry jsem v dietě,takovou blbost bych snad normálně ani já nenapsal. |
takovejch [ i horsich] blbosti uz si tady napsal tisice
asi ses v diete celorocne
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Attacker napsal: | | agnez napsal: | | jacob s. napsal: | | agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
asi ses v diete celorocne |
To ty taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | jacob s. napsal: | | agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
To ty taky. |
to bych rad vedel kde synecku
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | jacob s. napsal: | | agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
To ty taky. |
to bych rad vedel kde synecku | )
Prosím nezasírej zase další stránku.Chceš se bavit o hokeji?Prosím.Ne? tak neotravuj díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | jacob s. napsal: | | agnez napsal: | Jinak Slováci mají více hráču s naší extraligy než mi |
To ty taky. |
to bych rad vedel kde synecku | )
Prosím nezasírej zase další stránku.Chceš se bavit o hokeji?Prosím.Ne? tak neotravuj díky. |
nereaguj, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so duben 26, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
edit - _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne so duben 26, 2008 11:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 29, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út duben 29, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
Poslední příprava před startem MS...Česko - Francie 5-3, sice bez elitního útoku, ale snad ty Dány porazíme aspoň 2-1
jinak doufám, že v kádru zůstane Skuhravý, ten se mě moc líbil po celý PO.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út duben 29, 2008 10:49 am Předmět: |
|
|
Hrát proti týmům, jako je např. Dánsko nebo právě Francie je vždycky utrpení. Pořád máš převahu, ale když soupeř stojí v pěti před brankou, tak nemáš kudy. Vyhrát vyhráli, to je důležité...
První dva útoky pro MS jsou už jasné. Na papíře je to paráda...
| citace: | I. Erat, Kotalík, Eliáš
II. Vrbata, Hanzal, Fleischmann |
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út duben 29, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
Tak jo, můj názor na Hadamczika:
Osobně proti němu jako člověku nic nemam. Z toho co má k dispozici dokáže většinou poskládat to nejlepší v rámci těch možností. V současný době už má i nějaký zkušenosti. Jenže on postrádá jednu základní věc a to možná tu nejdůležitější. On není schopen reagovat na momentální situaci, vývoj zápasu, když je očividný že to nešlape. Stáhnout hru na tři pětky umí každej blbec, ale dokázat reagovat na místě, říct jim konkrétně, takhle to nefunguje, od teď to budete dělat jinak, to on neumí. On dobře poskládá jednotlivý pětky a čeká, že se automaticky sehrajou, někdy to klapne, pak je to OK, některý hráči si prostě sedí mají stejný myšlení, dokážou se vzájemně doplŇovat a improvizovat, ale ne vždy to tak je a co maj pak dělat když je tam šoupne a hrajte? Co naplat, že to sou jinak kvalitní hráči. Max. tak přesune hráče z jedný pětky do druhý. Ale to co tam chybí, je dát tomu určitou myšlenku jak v defenzívě tak v ofenzívě, v tomhle byl pan mistr Hlinka, co naplat, ať je mu zem lehká, Hadamczik tohle podle mě zatím nedokázal.
Nemáte někdo k dispozici zápasy s Turína? Ty výkony tam, to byla bída s nouzí, vyšlo nám play-off (resp. čtvrfinále a zápas o třetí místo) a pomalu 90% našich útoků tam má stejnej scénář, někdo natáhl puk na modrou a nahodil do útočný na zdařbůh. TO samí MS o rok později.
Jasně, dneska to vypadá 3. místo z OH a 2. z MS to je paráda, ne vždycky to vyjde na zlatou, to je jasný. Jenže když se člověk podívá na to, co mu předcházelo tak to byla uplný bída s nouzí. Prachmizerný výkony ve skupině, štěstí (ano štěstí, protože v prodlouží a na nájezdy už je to vždycky hlavně o štěstí) v play off a medaile.
Škoda, že se na seznamu nearchivujou i speciály. Kdysi tam byl speciál ze ZOH v Turíně a tam byli články s vyjádřením některých hráčů, že pod trenérem, který není schopen říct mužstvu jak hrát, už reprezentovat nebudou.
Já se obávám, že ač máme letos výborný tým, co do složení, tak naše achillova pata bude opět tentýž výše zmiňovaný problém v kombinaci s Hniličkovou (ne)formou. K čemu mu je, že má zkušenosti z repre, když nemá formu?
Zápas s Francií bída. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út duben 29, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
vsimne te si ze pokazde kdyz jsme se dostali daleko ze nas brankar mel formu!!! podle me to je klicovej hrac v hokeji ... kdyz byly problemy s brankarem nikdo nemel formu vzdy to dopadlo spatne.........
hadamczika nemam rad pusobi na me naprosto jako zadna autorita ze ho hokejisti proste neberou, ze je vic naburcuje jagr kterej na ne zacne rvat ze to vzladnou nez hadamczik (asi ne idealni priklad ale vite jak to myslim) mluvil jsem o tom s par hokejistama ktery pod hadamczikem trenovali a vsichni me tohle potvrdili ze to je spatny......
je to jen muj subjektivni nazor a uznavam ze do toho moc nevidim nejsem moc fanda hokeje...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|