MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
agnez

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
agnez napsal:

A dobře jim tak Nevím kdy to bylo,ale Slováci tehdy myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli.....

Agnez, na tvoj nazor na nasu repre, Zdena Charu a neviem koho este tu nie je nikto zvedavy, ak je, nech sa kludne prihlasi. Tak sa k tomu radsej nevyjadruj

Já proti nic nemám,ale vím že když měli kvalitní tým tak to stejně nešlapalo.Tak si to nech,já sem nepřisel narozdíl od tebe rypat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě na olympiádě ste to drtily,ale pak narazily na nás...
AHOLA

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
AHOLA napsal:
agnez napsal:

A dobře jim tak Nevím kdy to bylo,ale Slováci tehdy myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli.....

Agnez, na tvoj nazor na nasu repre, Zdena Charu a neviem koho este tu nie je nikto zvedavy, ak je, nech sa kludne prihlasi. Tak sa k tomu radsej nevyjadruj

Já proti nic nemám,ale vím že když měli kvalitní tým tak to stejně nešlapalo.Tak si to nech,já sem nepřisel narozdíl od tebe rypat.

No to tvoje "dobre im tak" mi zrovna mierumilovne neprislo, neviem do koho rypem, napisem to to, co som ti tu uz napisal a co sme ti tu viaceri napisali aj minuly rok - ku SVK repre sa nevyjadruj, nikto na tvoj nazor nie je zvedavy, vsetci ho pozname a mame nan svoj nazor. Dovi, dopo, nepis, netelefonuj, nevysielaj signali, nestrikuj, nehackuj, neblikaj. Cau.
agnez

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
agnez napsal:
AHOLA napsal:
agnez napsal:

No to tvoje "dobre im tak" mi zrovna mierumilovne neprislo, neviem do koho rypem, napisem to to, co som ti tu uz napisal a co sme ti tu viaceri napisali aj minuly rok - ku SVK repre sa nevyjadruj, nikto na tvoj nazor nie je zvedavy, vsetci ho pozname a mame nan svoj nazor. Dovi, dopo, nepis, netelefonuj, nevysielaj signali, nestrikuj, nehackuj, neblikaj. Cau.

A na ten tvůj někdo zjedavý je nebo co?Nehledej za vším něco špatného.Dobře jim tak,sem napsal,protože když ten tým měli neudělali stím nic a nám se smáli co to máme za tým,ale dokázali sme jít dále..
Hefaistos

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez: mě třeba aholovo názory zajímaj. Osobně, kdybych byl na jeho místě, byl jsem slovák, tak mě tvoje řeči taky serou, takže se připojuju k němu pač, mě to taky nezajímá.

Myslim si, že zde máš co říct, ale tohle je jen zbytečný rýpání.
agnez

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok ale tohle rypání fakt nemělo být.Já Slovákum po nás fandím.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se nám to pěkně rozrůstá. I když Rachůnek asi nakonec nepřijede, Židlička potvrdil a to je pecka. Marek Židlický je můj velký oblíbenec, takový český Sergej Gončar.

Jinak - mám takový tajný sen, že Colorado vypadne s Detroitem a přijedou i Hejduk s Hlinkou...
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Tak se nám to pěkně rozrůstá. I když Rachůnek asi nakonec nepřijede, Židlička potvrdil a to je pecka. Marek Židlický je můj velký oblíbenec, takový český Sergej Gončar.

Jinak - mám takový tajný sen, že Colorado vypadne s Detroitem a přijedou i Hejduk s Hlinkou...

to by byla paráda

každopádně Židlický - Kaberle - obrana na přesilovky a bude to tam lítat.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak! :-) Jak jsem se na začátku bál, že těch zranění je zase moc, nakonec i tak dokážem postavit super tým. Já se strašně těším...

EDIT: Tak už je to oficiální - Výborný podepsal ve Spartě!!! Bomba, extraliga se má na co těšit...
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mate naozaj skvely team, tento rok sa vam asi oplati fandit...Vcera som obcas pozrel na nas zapas so Slovinskom a aj ked sme teda vyhrali, bola to bieda na biedu , mozme byt radi, ked nevyletime zo skupiny.
agnez

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm.Sparta posiluje pěkně,David Výborný má pořád na NHL,ale tohle bude velké jméno v extralize.Broš s Kratěnou se taky vrátily.Doufám že titul stejně neurvou Ale měli by to doplnit i mladšímy hráči.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koreis, Gulaši atd. To jsou dost mladí hráči. Kvalita tam je velká...
agnez

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Koreis, Gulaši atd. To jsou dost mladí hráči. Kvalita tam je velká...

No Koreis nevím co od něho čekat..Gulaší hajzl jeden s Vítkovic přejde do sparty Nevím kde na to Sparta bere,vypadli už v čtvrtfinále s Libercem 4:0 na zápasy...No Bříza asi umí šetřit
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Mate naozaj skvely team, tento rok sa vam asi oplati fandit...Vcera som obcas pozrel na nas zapas so Slovinskom a aj ked sme teda vyhrali, bola to bieda na biedu , mozme byt radi, ked nevyletime zo skupiny.

Nemyslim, ze to bude tak vazne, ve skupine se udrzite s prehledem. Mely byste i postoupit. Je to skoda, pac Fini letos nejsou moc silni, mohli ste s cigem postoupit prvni...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
agnez

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva drát Kanada vypadá našáple..Zabijáci Heatley Spezza kteří spolu hrají asi tři roky v Ottawe.Getzalf Kunitz další hvězdy,ti spolu hrají asi dva roky v Anaheimu..Nash Cimera s Colmbusu Toewes Sharp Chicago,S.Doan no M.ST.Louis co dodat?Kanada to asi vyhraje...V Bráně skvělý Leclaire který měl dobrou sezonu.Akorát obrana nevypadá tak našláple.

Švédi maj největší esa doma.Naslund,Modinove,Sundin nejeli.V Útoku jen 3 hráči s NHL a to jen jeden se výrazněji prosadil Backstrom s Washingtoni.Ale jejich hráči s Švédská ligy jsou i tka hodně dobří.Obrana akorát Wallin,Jonnson,Johansson jsou mezi těmi lepšímy.Letos by se se Švédama dalo hrát.Chytat byhc nechal Liva s Linkopingu,ten chytal skvěle.

Tyhle složení mě tak zaujali nejvíce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: