|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | agnez napsal: |
A dobře jim tak Nevím kdy to bylo,ale Slováci tehdy myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli..... |
Agnez, na tvoj nazor na nasu repre, Zdena Charu a neviem koho este tu nie je nikto zvedavy, ak je, nech sa kludne prihlasi. Tak sa k tomu radsej nevyjadruj |
Já proti nic nemám,ale vím že když měli kvalitní tým tak to stejně nešlapalo.Tak si to nech,já sem nepřisel narozdíl od tebe rypat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:53 pm Předmět: |
|
|
Právě na olympiádě ste to drtily,ale pak narazily na nás...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | AHOLA napsal: | | agnez napsal: |
A dobře jim tak Nevím kdy to bylo,ale Slováci tehdy myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli..... |
Agnez, na tvoj nazor na nasu repre, Zdena Charu a neviem koho este tu nie je nikto zvedavy, ak je, nech sa kludne prihlasi. Tak sa k tomu radsej nevyjadruj |
Já proti nic nemám,ale vím že když měli kvalitní tým tak to stejně nešlapalo.Tak si to nech,já sem nepřisel narozdíl od tebe rypat. |
No to tvoje "dobre im tak" mi zrovna mierumilovne neprislo, neviem do koho rypem, napisem to to, co som ti tu uz napisal a co sme ti tu viaceri napisali aj minuly rok - ku SVK repre sa nevyjadruj, nikto na tvoj nazor nie je zvedavy, vsetci ho pozname a mame nan svoj nazor. Dovi, dopo, nepis, netelefonuj, nevysielaj signali, nestrikuj, nehackuj, neblikaj. Cau. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | agnez napsal: | | AHOLA napsal: | | agnez napsal: |
Já proti nic nemám,ale vím že když měli kvalitní tým tak to stejně nešlapalo.Tak si to nech,já sem nepřisel narozdíl od tebe rypat. |
No to tvoje "dobre im tak" mi zrovna mierumilovne neprislo, neviem do koho rypem, napisem to to, co som ti tu uz napisal a co sme ti tu viaceri napisali aj minuly rok - ku SVK repre sa nevyjadruj, nikto na tvoj nazor nie je zvedavy, vsetci ho pozname a mame nan svoj nazor. Dovi, dopo, nepis, netelefonuj, nevysielaj signali, nestrikuj, nehackuj, neblikaj. Cau. |
A na ten tvůj někdo zjedavý je nebo co?Nehledej za vším něco špatného.Dobře jim tak,sem napsal,protože když ten tým měli neudělali stím nic a nám se smáli co to máme za tým,ale dokázali sme jít dále..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st duben 23, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
agnez: mě třeba aholovo názory zajímaj. Osobně, kdybych byl na jeho místě, byl jsem slovák, tak mě tvoje řeči taky serou, takže se připojuju k němu pač, mě to taky nezajímá.
Myslim si, že zde máš co říct, ale tohle je jen zbytečný rýpání. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 3:06 pm Předmět: |
|
|
Ok ale tohle rypání fakt nemělo být.Já Slovákum po nás fandím.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 9:19 am Předmět: |
|
|
Tak se nám to pěkně rozrůstá. I když Rachůnek asi nakonec nepřijede, Židlička potvrdil a to je pecka. Marek Židlický je můj velký oblíbenec, takový český Sergej Gončar.
Jinak - mám takový tajný sen, že Colorado vypadne s Detroitem a přijedou i Hejduk s Hlinkou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Přesně tak! :-) Jak jsem se na začátku bál, že těch zranění je zase moc, nakonec i tak dokážem postavit super tým. Já se strašně těším...
EDIT: Tak už je to oficiální - Výborný podepsal ve Spartě!!! Bomba, extraliga se má na co těšit...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Mate naozaj skvely team, tento rok sa vam asi oplati fandit...Vcera som obcas pozrel na nas zapas so Slovinskom a aj ked sme teda vyhrali, bola to bieda na biedu  , mozme byt radi, ked nevyletime zo skupiny. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
Hmm.Sparta posiluje pěkně,David Výborný má pořád na NHL,ale tohle bude velké jméno v extralize.Broš s Kratěnou se taky vrátily.Doufám že titul stejně neurvou  Ale měli by to doplnit i mladšímy hráči.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
Koreis, Gulaši atd. To jsou dost mladí hráči. Kvalita tam je velká...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Koreis, Gulaši atd. To jsou dost mladí hráči. Kvalita tam je velká... |
No Koreis nevím co od něho čekat..Gulaší hajzl jeden s Vítkovic přejde do sparty Nevím kde na to Sparta bere,vypadli už v čtvrtfinále s Libercem 4:0 na zápasy...No Bříza asi umí šetřit
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 25, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Mate naozaj skvely team, tento rok sa vam asi oplati fandit...Vcera som obcas pozrel na nas zapas so Slovinskom a aj ked sme teda vyhrali, bola to bieda na biedu , mozme byt radi, ked nevyletime zo skupiny. |
Nemyslim, ze to bude tak vazne, ve skupine se udrzite s prehledem. Mely byste i postoupit. Je to skoda, pac Fini letos nejsou moc silni, mohli ste s cigem postoupit prvni... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Kurva drát Kanada vypadá našáple..Zabijáci Heatley Spezza kteří spolu hrají asi tři roky v Ottawe.Getzalf Kunitz další hvězdy,ti spolu hrají asi dva roky v Anaheimu..Nash Cimera s Colmbusu  Toewes Sharp Chicago,S.Doan no M.ST.Louis co dodat?Kanada to asi vyhraje...V Bráně skvělý Leclaire který měl dobrou sezonu.Akorát obrana nevypadá tak našláple.
Švédi maj největší esa doma.Naslund,Modinove,Sundin nejeli.V Útoku jen 3 hráči s NHL a to jen jeden se výrazněji prosadil Backstrom s Washingtoni.Ale jejich hráči s Švédská ligy jsou i tka hodně dobří.Obrana akorát Wallin,Jonnson,Johansson jsou mezi těmi lepšímy.Letos by se se Švédama dalo hrát.Chytat byhc nechal Liva s Linkopingu,ten chytal skvěle.
Tyhle složení mě tak zaujali nejvíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|