|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: so květen 10, 2008 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: |
aspoň něco.
to all: CO je dneska za hokeje v televizi? |
Čt2:18:30 Česko:Bělorusko
22:20 Rusko-Švédsko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kadd

|
Zaslal: so květen 10, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
tan náš brankář to je děs
ještě že už to srovnali doufám že zas něco nepustí _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: so květen 10, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
Ve srovnání proti Švýcarům velká bída, řada nepřesností a žádnej tlak na Bělorusy, kteří měli včera těžkej zápas, mohli jsme to rozhodnout už dávno a Hniličkův exces nemuseli řešit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so květen 10, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
nesvadel bych to jen na hnilicku... prijde mi ze je nasi i pres ten zapas s rusy podcenili, dneska nemame tah na branku, nestrilime, zkratka neni to takovej vykon jako proti svycarum nebo rusum... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so květen 10, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
o bránkáře se určitě opřít nemůžem jak tomu bylo dříve. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so květen 10, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 10, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so květen 10, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
uz je taky na case aby narodak stavel na utoku ne na obrane a brankari jako to posledni dobu dela:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so květen 10, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | nesvadel bych to jen na hnilicku... prijde mi ze je nasi i pres ten zapas s rusy podcenili, dneska nemame tah na branku, nestrilime, zkratka neni to takovej vykon jako proti svycarum nebo rusum... |
já sem ten zápas neviděl, krom prodloužení a nájezdů (boxovali sme doma extraligu s Ostravou - jinak bych si to nenechal ujít), ale podle statistiky sme je přestříleli 45: 18 .
Každopádně bělorusko se zase jednou našlo, zatápí všem favoritům, ať už to byli švédové, rusáci, švýcaři nebo teď tak to sou vždycky prohry o gól, nebo po nájezdech. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
Naposledy upravil Hefaistos dne so květen 10, 2008 8:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so květen 10, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
ja vam rikam, ze tohle mistrovstvi jeste rozbijem, dejte na moje slova:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so květen 10, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | ja vam rikam, ze tohle mistrovstvi jeste rozbijem, dejte na moje slova:) |
v to pevně doufám. :-)) _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: so květen 10, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | Darion napsal: | | ja vam rikam, ze tohle mistrovstvi jeste rozbijem, dejte na moje slova:) |
v to pevně doufám. :-)) |
To bychom museli hrát jak proti Švýcarům na 100%, kdy jsme jim nic nenechali všichni jeli na plno a bezchybky a měli jsme tlak na bránu. Střely na bránu 45:18 vypadají hezky, ale nebyly tam žádné pořádné šance, se kterými by si Koval neporadil a ani se nemusel vytasovat s nějakými super zákroky...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so květen 10, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | Hefaistos napsal: | | Darion napsal: | | ja vam rikam, ze tohle mistrovstvi jeste rozbijem, dejte na moje slova:) |
v to pevně doufám. :-)) |
To bychom museli hrát jak proti Švýcarům na 100%, kdy jsme jim nic nenechali všichni jeli na plno a bezchybky a měli jsme tlak na bránu. Střely na bránu 45:18 vypadají hezky, ale nebyly tam žádné pořádné šance, se kterými by si Koval neporadil a ani se nemusel vytasovat s nějakými super zákroky... |
Zápas ve skupině nemůže být vždy na 100%..Stejně rozhoduje jeden jediný zápas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|