|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: so květen 10, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: so květen 10, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 12:08 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče. |
Přesně a proto dneska vyhráli 10:1,že? |
Ano,vím ale já komentoval zápas S NORSKEM
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 12:13 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče. |
Ano,vím ale já komentoval zápas S NORSKEM |
ne, ocividne si komentoval hru Kanady obecne a ne jen jeden konkretni zapas.
ale tohle me absolutne neprekvapuje. Pokazdy si hledas nejaky vymluvy
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
Tak Slovensko po nic moc vykone skoncilo na 13. mieste, Slovicni prepadli do B-kategorie.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:10 am Předmět: |
|
|
Švédsko : Rusko
Tak ten začátek - typičtí labilní rusáci, tohle v hokeji nejlíp umí oni a kanaďani, nechápu jak jim někdo z jiný země může fandit. Mě se timhle vždycky zhnusí. Nejubožejší to bejvá v na konci důležitejch zápasů, když prohrávaj ... kanada se chce za každou cenu aspoň porvat, když už na to nemá hokejově a rusáci většinou volí zákeřnost ve hře.
Druhá třetina - Nádhera, jen dvě vyloučení, hrálo se nahoru, dolu, fakt super hokej. Tohle byl přesně zápas, kdy celý mužstvo stojí a padá na výkonu golmana Lunquist je podle mě v současnosti možná nejlepší golman na světě, uplně žeru jeho styl, škoda jen, že ten jeho talent tolik nevynikne v NHL, podobně jako Vokoun v Nashvillu a teď na Floridě jde na ně každej zápas min. nad třicet střel ale i víc, často chytá několik tutovek za zápas. Ve finále sice pustí třeba tři, čtyři góly ale většinou opravdu nechytatelné a pak trochu zanikne ten famózní výkon. Jinak Rusko rovněž golmana par excelanc - Nabokov to je rovněž extra třída. Oba tými nejdříve s béčkovými golmany, a teď si můžou pískat. Ještě je doplňuje Kanada s Wardem. Obrovská škoda, že švédi nevyužili prodlouženou přesilovku 5:3 to se prostě musí dávat i kdyby tam v brance, byla betonová zeď.
Třetí třetina - Už to nebylo tolik atraktivní a ten závěr. Fakt sem to těm švédům přál, bohužel 5 vteřin před koncem, to je pech. Škoda.
Každopádně tim moje sympatie k nim končí, a doufám, že je dneska zničíme. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:23 am Předmět: |
|
|
Kanada : Německo
Debakl, ostuda. To je to o čem sem už mluvil - rozdíl mezi švýcari a tými jako je Německo, Bělorusko, (Lotyšsko), je ten, že oni podávaj stabilně vyrovnané výkony, kdež to tyhle tými sice usilují o přiblížení se elitě, ale na jednom šampionátu jsou schopni hrát vyrovnanej zápas s kymkoliv (jako teď Bělorusko) a na dalšim dostanou deset banánů (jako Teď Německo  ).
Nejen golmani, ale celý mužstvo odešlo hlavně psychycky, po dvou třetinách devět nula, jak už říkali v jinym zápase naši komentátoři, kdyby byla v hokeji možnost hodit ručník, byli by to přesně takové chvíle, kdyby se to hodilo. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:32 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Kanada : Německo
ostuda-švýcari a tými |
Y a Y
Jinak Kanadu vidim jako tradicne ve finale. Nasi vsechno dobry, az na golmana Letos nam proste opora v brance chybi, ani jednomu golmanovi co tam mame neverim...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
Koukám teď na záznam Detroit vs Dallas - super hokej, ale přece jen to na MS nemá. Mě se prostě mnohem více líbí když se kombinuje. Ale NHL i tak sleduju moc rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:40 am Předmět: |
|
|
ale prd, ted jsem na to koukal a bohuzel ji vyradime v semifinale:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 10:57 am Předmět: |
|
|
| Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Ano,vím ale já komentoval zápas S NORSKEM |
ne, ocividne si komentoval hru Kanady obecne a ne jen jeden konkretni zapas.
ale tohle me absolutne neprekvapuje. Pokazdy si hledas nejaky vymluvy |
Co to meleš, vždyt jsem reagoval na post Hefaistose ,všichni to ví jenom ty meleš hovna tak drž hubu,když nepřispíváš.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:00 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Kanada : Německo
Debakl, ostuda. To je to o čem sem už mluvil - rozdíl mezi švýcari a tými jako je Německo, Bělorusko, (Lotyšsko), je ten, že oni podávaj stabilně vyrovnané výkony, kdež to tyhle tými sice usilují o přiblížení se elitě, ale na jednom šampionátu jsou schopni hrát vyrovnanej zápas s kymkoliv (jako teď Bělorusko) a na dalšim dostanou deset banánů (jako Teď Německo ).
Nejen golmani, ale celý mužstvo odešlo hlavně psychycky, po dvou třetinách devět nula, jak už říkali v jinym zápase naši komentátoři, kdyby byla v hokeji možnost hodit ručník, byli by to přesně takové chvíle, kdyby se to hodilo. |
Problém byl v tom ,že Němci se snažily hrát otevřený hokej,což s kanadanama nemůžou.Měli hrát tu svou zarputilou defenzivu.
|
|
| nahoru |
|
 |
dodis

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:29 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Švédsko : Rusko
Tak ten začátek - typičtí labilní rusáci, tohle v hokeji nejlíp umí oni a kanaďani, nechápu jak jim někdo z jiný země může fandit. Mě se timhle vždycky zhnusí. Nejubožejší to bejvá v na konci důležitejch zápasů, když prohrávaj ... kanada se chce za každou cenu aspoň porvat, když už na to nemá hokejově a rusáci většinou volí zákeřnost ve hře.
Druhá třetina - Nádhera, jen dvě vyloučení, hrálo se nahoru, dolu, fakt super hokej. Tohle byl přesně zápas, kdy celý mužstvo stojí a padá na výkonu golmana Lunquist je podle mě v současnosti možná nejlepší golman na světě, uplně žeru jeho styl, škoda jen, že ten jeho talent tolik nevynikne v NHL, podobně jako Vokoun v Nashvillu a teď na Floridě jde na ně každej zápas min. nad třicet střel ale i víc, často chytá několik tutovek za zápas. Ve finále sice pustí třeba tři, čtyři góly ale většinou opravdu nechytatelné a pak trochu zanikne ten famózní výkon. Jinak Rusko rovněž golmana par excelanc - Nabokov to je rovněž extra třída. Oba tými nejdříve s béčkovými golmany, a teď si můžou pískat. Ještě je doplňuje Kanada s Wardem. Obrovská škoda, že švédi nevyužili prodlouženou přesilovku 5:3 to se prostě musí dávat i kdyby tam v brance, byla betonová zeď.
Třetí třetina - Už to nebylo tolik atraktivní a ten závěr. Fakt sem to těm švédům přál, bohužel 5 vteřin před koncem, to je pech. Škoda.
Každopádně tim moje sympatie k nim končí, a doufám, že je dneska zničíme. |
tak s tim lunqistem mas naprostou pravdu taky ho zer,je to podle me nejlepsi golman na SVETE...akle jinak nasi vyhrajou zlato porazi kanadu ve finale a rusko bude hrat se svedskem o 3 misto..muj nazor _________________ I přes bolest umět vstát,
i přes bolest bojovat..
To je hrdinství!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|